Je li u redu koristiti toplinu kada se bojite kosu?

Je li u redu koristiti toplinu kada se bojite kosu?

Zato sjedite u frizerskom salonu s cijelom glavom obojanom bojom, a vaš colorist donosi prostorno staru boju, što znači da brže obradite boju. Pitate se je li to u redu i zašto to radi. Odgovor je: možda.

Prije nego što uđemo u whys i hows za zagrijavanje kose koji je u boji, neka je u neke pozadini na obradu uključeni u naglaskom kosu.

Bleach se koristi kada naglasi kosu. Općenito, to može biti praškasti bjelilo miješano s 10-, 20-, 30- ili 40-volumenskih peroksida. Što je veći broj peroksida, to je jači.

Jeste li znali da ako je zdjelica izbjeljivača pomiješana, ima život od nekoliko sati ili više? Drugim riječima, kada se istaknem na klijentu i ostao izbjeljivač, mogu ga koristiti na klijenta 2 sata kasnije. Moglo bi se malo osvježiti, ali moja je tvrdnja da ima dug život. Ako se bjelilo dobro nanosi, ostat će vlažan do jednog sata i podignut će cijelo vrijeme.

Znači svi moramo ići pod sušilicu? NE! Je li loše za vašu kosu? DA!! Vjerujem izbjeljivanje + topline = lom (većina puta). Sve to može ubrzati proces, to je sve.

Zato što je teško znati je li dlaka imala dovoljno topline (u smislu snage kose), pogotovo ako boja nije dovoljno svjetla, lako je koristiti preveliku vrućinu.

Zatim, nakon što se kosa osuši, odjednom imate more "letači" na vrhu glave. Ako ste salonitanka, znate što mislim.

Kada sam istaknuo klijente, jedini put kad koristim toplinu je ako je zdrava, djevica, crna kosa, koja je vrlo teško podizati; ili ako sam učinio balayage i nakon 30-45 minuta, izbjeljivač se isušuje.

Zatim bih koristio pet minuta lagane topline. Ali samo kad moram.

Vi, klijent, trebali biste znati da imate izbor između brze obrade ili zdrave kose.

Pro Savjet:

Ako imate lijepu, suhu kosu i vidite toplinu, moj savjet je da zgrabite svoju torbicu i RUN!

No Replies to "Je li u redu koristiti toplinu kada se bojite kosu?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 4 = 4