Izliječite bubuljicu s maskom aspirina? Radi

Izliječite bubuljicu s maskom aspirina? Radi

Ova maska ​​za aspirinsku masku može vam pomoći u jasnom čišćenju tog bubuljica mnogo brže nego što to ostavlja sama.

Preko Makeupalley.com, maske aspirina su vruća tema. Zašto? Očigledno, aspirin je briljantan u spot tretiranju pimples i čišćenje akne i svrbež zakrpe. Zapravo, maska ​​aspirina dobiva više od 2030 recenzija - više od bilo koje pojedinačne šminke, proizvoda za njegu kože ili kose - na Makeupalley pa sam ga morala podijeliti s tobom, jer 85 posto tih recenzija su žene koje bi "pokušale ponovno".

Dr. Oz također voli maske aspirina i otkriva verziju ove maske na njegovoj emisiji. Aspirin ima aminosalicilnu kiselinu, koja je rođak salicilne kiseline. To je sjajno za kožu, a sastojak se nalazi u stvarnom spot tretmanima za prištiće. Sok od limuna je limunska kiselina s antibakterijskim svojstvima, što je izvrsno za ravnomjeran ton kože i ozdravljenje akni. Med je umirujući, a soda za pečenje koristi se kao piling za uklanjanje maske, ali također ima prekrasna prirodna svojstva za kožu. Neke žene zaklinju se soda za pečenje. Nježna i ostavlja kožu glatkom i mekom.

To možete koristiti na licu i na nogama. Jane Buckinghamova revidirana knjiga, Vodič za život moderne djevojke, uključuje sličan recept, ali se koristi na nogama. Složite ga na noge, zamotajte svoje noge u vlažnom vrućem ručniku i pustite da radi čaroliju 10 minuta. Prema ovom pregledu na web stranici Allure, to zapravo radi.

Sastojci

 • 3 do 6 aspirina
 • 1 limun
 • soda bikarbona
 • Šalica za kavu, valjak za žljebove ili staklenu čašu (da biste slomili aspirin)
 • Plitko jelo
 • Topli med (cvjetni med), hidratant za lice ili prirodno ulje poput badema, maslina ili kokosa

priprema

 1. Ovisno o količini potrebne pokrivenosti, koristite 3 do 6 aspirina.
 2. Pomaknite aspirinu u male komadiće stavljajući ih u vrećicu Ziplock i kotrljajući kavu, valjak ili čašu preko njih. Stavio sam rudnik u stari aparat za kavu koji koristim za mljevenje začina. Radilo se briljantno, ali sam pročitao da su drugi koristili žbuku i zebnu.
 1. Stavite aspirin u posudu.
 2. Stisnite u svježem sok od limuna (oko 1 žlica po 3 aspirina) i dopustite aspirinu da se otopi u tijesto.
 3. Ako je aspirin obložen, to može potrajati dulje.
 4. Ako imate suhu kožu, dodajte žlicu ili topa toplog meda, hidratantne kreme ili malo ulja (slatki badem, maslinovo ulje ili kokosovo djelo). Dobro promiješati. Ako imate masnu kožu, možete preskočiti ovaj dio i dodati još nekoliko kapi limuna umjesto.
 5. Nanesite kao masku ili licu mjesta za liječenje bubuljica ili svrbeža. Dopustite da se osuši.
 6. Uklonite masku s toplom, mokrom perilicom umočenom u sode za pečenje.

No Replies to "Izliječite bubuljicu s maskom aspirina? Radi"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  69 − = 67