Kate McKinnon – Lesbian komičar i zvijezda subotnje noći uživo

Kate McKinnon - Lesbian komičar i zvijezda subotnje noći uživo

Komedija i glumica Kate McKinnon pridružili su se glumi Subotnje noćne večeri, postajući prva iz lezbijskog člana. Kate je debitirao 7. travnja 2012. s domaćinom Sofija Vergara. Dvojica su imali skit zajedno s McKinnonom koji je svirao Penelope Cruz u Pantene Pro-V komadiću kose. McKinnon je također igrao Tabatha Coffey u drugom snu. Nastavite ugađati više od Kate McKinnona u subotu navečer uživo.

Kate McKinnon na Big Gay Sketch Showu

Prije ulaska u cast Saturday Night Live, Kate McKinnon je predstavljena na The Big Gay Sketch Show na logotipu.

Ona je sjajna glumica likova, a jedan od njezinih popularnih likova bio je Fitzwilliam transrodni britanski dječak koji ne razumije zašto ne može imati rodnicu.

Kate McKinnon igrala je suprotno Julie Goldman i drugim glumcima Big Gay Sketch Showa u brojnim skitovima.

Kate McKinnon Web Star

Kate McKinnon se može vidjeti na brojnim web videozapisima i serijama, uključujući i Vag Magazine, sitcom gdje glumi feminističku urednicu časopisa. Imala je emisiju s pozivom Julieja Goldmana Celesbian intervjui na AfterEllenu gdje su intervjuirali lezbijske slavne osobe i ismijavali cijeli koncept "slavne osobe".

Kate McKinnon - Stalni komičar

Kate McKinnon diplomirala je na Sveučilištu Columbia sa B.A. u kazalištu i nastupila je u stand-up komediji u New Yorku i bila je na prvom Sweet Cruiseu.

Kateov san postaje istinit

U intervjuu za Autostraddle 2009. godine, Kate McKinnon je rekla: "Moj krajnji san bio bi biti Lily Tomlin ili biti Tracy Ullman, znaš, samo lik žena.

Lik žena koja radi znakove u kojima su potrebni likovi. Ja bih ubio da sam prva homoseksualna osoba na SNL-u ili imam show u Tracyu Ullmanu. To bi bio moj krajnji san. "Izgleda da su Kateini snovi postali istiniti.

Kate McKinnon je na izlasku

U intervjuu za Cherrygrrl Kate McKinnon opisuje kako je izlazak iz grada Long Islanda: "Bio sam poput 14 ili 15 i bilo je u redu.

Mislim očito, bilo je teško - kao što je teško za svakoga - i zbunjujuće. A ti si sama - bio sam jedina homoseksualna osoba u mojoj srednjoj školi. Ali imala sam podršku moje obitelji i da mislim da bi mogla učiniti bilo što u redu, u osnovi. Tako sam bio vrlo, vrlo sretan. "

Kate McKinnon i izaslanici

Kate kaže da je privučena ljudima koji se ne uklapaju. U intervjuu za Outimpacta Kate je rekao: "Kad god idem u psa park, uvijek sam privučen jedinom psu koji je u kutu, tužan, ne razgovarajući s bilo koji od ostalih pasa, ne znajući što učiniti sa sobom, fasciniran sam mentalnom bolesti, depresijom i tugom i ljudima koji se jednostavno ne mogu povezati s drugim ljudima jer se tako jako osjećam. To su likovi koje želim igrati. "

No Replies to "Kate McKinnon - Lesbian komičar i zvijezda subotnje noći uživo"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    60 − 52 =