Ima li ikakve nade za povratak s nekim? | insightyv.com

Ima li ikakve nade za povratak s nekim?

Dragi lezbijski život

Moji bivši i ja bili smo zajedno tri godine i razbili smo se prije otprilike 6 mjeseci. I dalje smo bili u kontaktu povremeno, ali ona kaže da ne želi pomiriti jer je previše ozlijeđena zbog našeg odnosa da se vrati na nju. Pitala sam je kad je razgovarala prije tjedan dana. Ona je starija od mene (ja sam 30, ima 40 godina) pa znam da mislimo drugačije. To je stvarno teško jer se osjećam kao da još uvijek volimo jedni druge, ali ona se uplašila.

Kako bi se stvari pogoršale, moramo se međusobno vidjeti svaka dva tjedna za posao. Bojao sam se i ne znam što da radim. I na vrhu svega, rekla mi je da je vidjela nekoga za posljednja tri mjeseca. Pa ipak me ona zove da razgovaram i podijelim svoje osjećaje o stvarima. Je li vječno?
U ljubavi u Lawrenceu

Potrebne su dodatne informacije

Da bi odgovorili U ljubavi pitanje, osjećao sam potrebnim malo više informacija. Napisao sam joj i upitao: Zašto si razbio? Zbog čega se ona uplašila? Što je s vašom vezom povrijedilo ju u prošlosti i što ste učinili da se promijenite tako da se te stvari više ne događaju?

U ljubavi je odgovorio:

Naš raspad bio je vrhunac svađanja, pogrešne komunikacije i nepovjerenja. Ali posljednja slama je bila zato što sam postao emocionalno iscrpljen zbog toga što sam bio bijedan i depresivan jer sam bio nezaposlen i imao je teško zadržati posao kada smo bili zajedno. Bojala se da je ponovno ozlijeđena, pogotovo zbog toga što je pretrpjela osobito tešku raspadu, a ona je imala svoje kreditne kartice i ostavila ju je visoku i suhu godinu dana prije nego što smo se počeli družiti. Pomogla sam joj da to izliječi. Bila je u nadi za lakšim odnosom i samo se voljela i razumjela. Želio sam previše od nje prebrzo, i nisam mogao uživati ​​u njoj jer sam i dalje pokušavao učiniti što želim.

U međuvremenu sam odradio potpuni prekid u šestomjesečnom prijenosu, budući da smo razbijeni, prvenstveno za sebe. Želim prvo provjeriti i to će smanjiti potrebu za partnerom da me toliko potvrdi.

Dragi u ljubavi:

Sretan sam što čujem da ste radili na sebi i da ste mogli vidjeti područja na kojima morate promijeniti i rasti.

Nastavite raditi na sebi. Nije za nju. Ne zato što se nadate da će vas vratiti zajedno. Ako se to dogodi, to će se dogoditi.

Razumijem da se i dalje volite jedni druge. Ne mislim da se ljubav ikad odlazi kad se razbijemo s nekim. Ali opet, niti razlozi za koje smo se prvo raspali. Zvuči kao da ste dvojica stvorili dinamičnost koja je bila nezdrava. Trudila se za vas i emocionalno i financijski kad ste se trebali brinuti o sebi. I na vrhu svega toga, ona je prešla iz gubitka svog posljednjeg partnera. Dali ste joj nešto za njegovanje, ali možda ste uzeli više nego što je morala dati. Teško je reći.

Kažeš da si učinio svoj posao i da si se promijenio. To može biti istina, ne znam. Znam da podmukli utjecaj nezaposlenosti može imati na vaše samopoštovanje, vaš identitet i vaše mentalno zdravlje. Sada ste zaposleni, što je dobro. Držite se na tome, ali nemojte misliti da je to jedini problem ovdje.

Kada govorite o pogrešnoj komunikaciji i nepovjerenju, pitam se što se dogodilo. Jeste li koristili svoju depresiju kao izgovor za nešto što niste trebali učiniti? Tko ste željeli da ona bude ono što ste pokušali ući u nju? I zašto si sretan s kim je ona, kad nisi bila prije?

Ona je vidjela nekoga novog

Mislim da znam što se ovdje događa. Počela je vidjeti nekoga novoga i to vam je došlo. Pokazuje da se preselila na način da nisi. I dalje nosiš nadu za odnos. Zvuči kao da se kreće.

Zašto vas ona i danas zove? Znači li da se želi vratiti? To bi moglo značiti da joj nedostaje veza koju ste imali, da je zabrinuta zbog vas ili da ima samo loše granice.

Znam da je morate vidjeti za posao, ali predlažem da zaustavite sav ne-radni i nebitan kontakt sa svojim bivšim. Reci joj da je previše teško za tebe. (Jedan od vas treba imati granice.) Možete joj čak reći da još uvijek imate osjećaje za nju i da je teško znati da je s nekim drugim. Pitajte je ako ona misli da vas se dvoje uvijek možete vratiti zajedno.

Ne mogu predvidjeti što bi se moglo dogoditi s vama i vašim bivšim. Ponekad se bivaju ponovno spojeni i to radi. Većina vremena, ja bih se potrudio, bivaju se vratiti zajedno jer su jedno ili drugo usamljeno i ne žele biti sami. Nema ništa loše u pokušaju ponovnog pokušaja, ali oboje morate biti na brodu. Zvuči kao da te još uvijek ne vjeruje, stoga nastavite raditi na sebi. Pogledajte terapeuta ako si to možete priuštiti, kako bi vam pomogao da nastavite raditi na tim pitanjima koja su vam na prvom mjestu razbila. I budite sigurni da ćete ostati profesionalni kad je vidite na poslu. Potrebno vam je neko vrijeme da biste dobili posao i sada ne želite to riješiti!

No Replies to "Ima li ikakve nade za povratak s nekim?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    7 + 1 =