Reproducirajte vašu malu sliku s vodoravnim satima | insightyv.com

Reproducirajte vašu malu sliku s vodoravnim satima

Reproducirajte vašu malu sliku s vodoravnim satima

Salma Hayek igra svoje snage u ovoj laskavoj, okupljenoj, ali jednostavnoj večernjoj haljini.
Stephen Lovekin / Getty Images

Sretniče! Ako imate lik u obliku pješčanog sata, među onima koji imaju ovaj idealni ženski oblik. Zašto je to idealno? Iako su drugi oblici, kao što je mali pravokutnik, smatraju najboljima u drugim razdobljima,.

Slike horizonta mogu biti bilo koje veličine; to je oblik koji određuje vrstu satnog oblika. Žene koje imaju pješčane figurice uvijek imaju definirani pojas s jednako uravnoteženom vrhu i dnu.

Petite žene s pješčanim figurama imaju izazov za oblačenje jer su kratke. Dakle, ako vas to opisuje, želite kombinirati laskave stilove za vaš lik tip s stilovima koji vam izgledaju duže i slabije.

Petite Salma Hayek flatters joj satobran figura u ovoj dugoj tamno plava večernja haljina nosio:

 • čvrsta tamna boja;
 • V-dekoltea;
 • njezina haljina na podu kako bi stvorila dužu vertikalnu liniju;
 • Tri četvrtine rukava pokazuju tanke podlaktice i ručni zglob;
 • haljina koja lijepo teče krivulje;
 • stil koji pokazuje svoj mali struk.
02
od 07

Održavajte prirodni balans vaše slike

Reproducirajte vašu malu sliku s vodoravnim satima

Salma Hayekova izjava privlači pozornost na njezine krivulje dok jednostavna crna haljina dopušta njezinu formu da sja.
Neilson Barnard / Getty Images

Vaš glavni izazov za oblačenje je održavanje izgleda idealnog oblika koji već imate. Izbjegavajte stilove poput pomaka ili trapeznih haljina koje skrivaju vaš oblik.

Također, izbjegavajte stilove koji imaju tendenciju da prekomjerno naglase bilo poprsje ili kukove. Na primjer, ako nosite okupanu suknju, bokovi će izgledati veći i učinit će vam da izgledate dno teške. Stil i rez vaše odjeće trebali bi slijediti vaše prirodne krivulje za najviše laskavu izgled. Dakle, čak i ako je odjeća na trendu, razmislite dvaput o kupnji ako skriva vaš lijepi oblik. Gledajući dobro na te trumps trendove.

Vaš drugi veliki izazov je pronaći odjeću koja vam dobro odgovara. Budući da većina proizvođača izrezuje odjeću za žene koje imaju trokutaste ili pravokutne oblike, često ćete otkriti da haljina koja dobro uklapa u košulju ne odgovara dobro u području kuka. Uzeti u obzir:

 • odjeća se odvaja kako bi se postigla bolja kondicija;
 • pronalaženje krojačica koji može prilagoditi vašu odjeću;
 • postaje stručnjak za uklapanje ako šivati;
 • pronalaženje krojača koji može promijeniti vaše konfekcijsko odijelo na vaše zadovoljstvo.

Na gore opisanom primjeru, Hayekovu divnu odjeću voljeli bismo malo bolje ako je odabrala cipele bez trake za gležnjeve i imala haljinu koja je bila kraća, samo da je nahranila dno koljena, a oba bi joj učinila visoku.

03
od 07

Vrhovi za fit i dostojanstvo

ispis bluze

Ova bluza za ispis je opremljena za laskav oblik.
Digital Vision / Getty Slike

Prilikom odabira vrha koji će izgledati dobro na vašem satu sata, izbjegavajte elemente koji bi prekomjerno naglasili vaš poprsje ili široka ramena do točke da biste izgledali vrhunski. Stoga izbjegavajte značajke poput velikih prstiju, nabijene rukave i debelih ramena. Umjesto toga potražite elongating necklines, kao što su V- ili U-oblikovani ili dražesni dekolte. Izbjegavajte ogrlice od kaputa i dragulja.

Potražite opremljene stilove koji pokazuju vaš oblik i izbjegavaju neprimjerene rezove. Duljina vašeg vrha također je ključna. Izbjegavajte vrhove koji su predugo i završavaju na najširem dijelu kukova. Izaberite topove ili vrhove bez rukava s rukavima ovisno o vašim osobnim sklonostima, klimi i hoćete li se vaše ruke tonirati ili ne. Ako vaš vrh ima trake, ne smije biti premalen proporcionalno vašoj veličini. Špageti trake obično nisu laskav za žene koje imaju slike s pješčanim satom jer izgledaju sitne u kontrastu s širokim ramenima i velikim poprsjem.

Najbolji stilovi za nošenje su oni s:

 • surplice izgradnja;
 • V-izreza;
 • wrap styling;
 • princeza šavova;
 • blisko ili poluautomatski oblik.

Na primjeru na slici, tiskana bluza je postavljena za laskavu formu, ima V-dekoltea, koja pomaže kratkim ženama da izgledaju više, a dizajn tiska koji ne prenaglašava punu poprsnicu.

04
od 07

Pravi prsluk

Reproducirajte vašu malu sliku s vodoravnim satima

Ova ugrađena jakna s v-rukama čini najviše od vaših krivulja.
Image Ljubaznošću Petite Sofisticata

Ključ za laskavu jaknu je izvrsna prilagodba. Za kratke žene koje imaju likove sa satom, bliski i polu-opremljeni stilovi najbolje djeluju jer slijede prirodne krivulje tijela. Posebno je važno da se jakna pričvrsti na struk, tako da izbjegavate ravne stilove jer skrivaju vaš oblik umjesto da ga prikazuju. Tražiti:

 • jednodjelni stilovi;
 • princeza šavova;
 • razumni, a ne pretjerani, oblikujući se na ramenima;
 • stilovi koji tvore V-deku umjesto zaobljenog ili visokog dekoltea;
 • bez džepova ili skrivenih džepova;
 • stilova koji ne udaraju na ili ispod kuka.

Na primjeru na slici, plava jakna je stil koji prati lijepo oblikovano tijelo. Također je jednostruka, što izbjegava dodatnu rasutost, gdje vam nije potrebna ako imate lik u satu. Nema ni džepa; oni također dodaju većinu. Oblik dekoltea je laskav i izdužen V, a nema pretjeranog ispuna na ramenima.

05
od 07

Suknje koje vrište

Reproducirajte vašu malu sliku s vodoravnim satima

Ova suknja svilene georgette samo pokriva koljeno i skims nad bokovima za laskavu izgled.
Image Ljubaznošću Petite Sofisticata

Isprobajte A-line ili ravne suknje koje su dobro opremljene – ni previše uske niti previše labave. Suknje s princeznim šavovima pojačavaju okomitu crtu.

Duljina je važna. Kada se rub naslanja preko gustog dijela nogu, bilo bedara ili tele, čini da izgledate šire i kraće. Izbjegavajte mini suknje ako nemate tanke noge. Duljina koljena općenito je najviše laskala za kratke žene – upravo iznad, na koljenu ili ispod.

Većina kratkih i kovrčava žena bi trebala izbjegavati suknje jer ih se drže i pokazuju sve. Ako ste vitki i želiš stvarno pokazati svoju figuru, sigurno će to učiniti skrivena suknja ili haljina.

Ako nosite čizme s suknjom, čizme bi trebale zadovoljiti suknju i ostaviti prazninu. To vam daje neprekinutu vertikalnu liniju i pomaže vam da izgledate jače.

Na primjeru na slici, tiskana suknja od georgette svile blago teče nad kukovima, ne prekomjerno ih naglašavajući. Godetove usnice na rubu dodaju malo prasica, a motivi ispisa nisu preveliki za malu ženu.

06
od 07

Najbolji izbor kod hlača

Reproducirajte vašu malu sliku s vodoravnim satima

Tamnoputi hlače s ravnim nogama dobro izgledaju.
Image Ljubaznošću Petite Sofisticata

Tamne boje hlače s ravnim nogama rade najbolje za većinu petita, ali one bi mogle predstavljati izazov za kratke žene koje imaju brojke u satu. Ponekad je teško pronaći hlače koje se dobro uklapaju u oba struka i kukova, a teško je pronaći hlače s ravnim nogama koje su dovoljno prostrane u kukovima. Ako ste visoki ili niži od pet metara, možda ćete morati pronaći hlače s kraćim inseamom od redovitih petite hlače.

Vaša najbolja opcija: Pokušajte s puno hlača i traperica sve dok ne pronađete marke koje vam najbolje odgovara. Ako ne možete pronaći marku koja se uklapa u oba struka i kukove, odaberite hlače koje se uklapaju u kukove i promijenite struk. Kada napravite izmjene, uvijek je lakše napraviti nešto manje od povećanja, jer obično nema dovoljno dopuštene šavove za odstranjivanje odjeće.

Prilikom odabira hlača ili traperica izbjegavajte:

 • dizajni tiska;
 • pokrivač;
 • niski ustati strukovi;
 • remenje vaših hlača ili traperica na kuku;
 • nabrane stilove;
 • teretne hlače.

Na fotografiji, klasični slagalice s ravnim nogama stvaraju okomitu liniju koja pomaže petitima da izgledaju jače. Tamna boja kao crna, smeđa, ugljen ili mornarica je najsloženija.

07
od 07

Haljina za uspjeh

Mini-wrap-haljina

Ova omotna haljina naglašava sve desne krivulje.
Image Ljubaznošću Shopbopa

Može biti teško naći haljine koje odgovaraju vašoj slici, jer većina dizajnera i proizvođača odjeće veličine trokuta, a ne satu. Ako kupujete haljinu koja će se trebati mijenjati za dobru prilagodbu, pobrinite se da je dovoljno velika u oba područja poprsja i kuka.

Najbolji stilovi za kratki satni oblik? Potražite stilove koji prate vaše curvy linije bez previše naglaska bilo na vrhu ili na dnu. Vaši definirani strukovi su velika prednost, stoga provjerite jesu li haljine koje odaberete pokazuju kako je najbolje. Omotanje haljina ili ugrađenih omotača obično dobro funkcioniraju sve dok se dobro uklapaju.

Ako možete naći dobru krojačicu ili krojačicu, vrijedilo bi dodatno ulaganje. Kada imate odjevni običaj napravljen za vas, dobit ćete izvrsno prianjanje i moći ćete odabrati najbolju tkaninu koju si možete priuštiti. Ako je obična odjeća previše skupo, a imate poteškoća u pronalaženju haljina kako biste prilagodili oblikovanu figuru, idite na Plan B: odvaja se. Različite veličine za vrhove i dno jednako se dobro uklapaju.

Ako nosiš dugu haljinu, izbjegavajte seljačke stilove koji padaju na gležanj. Odlučite se za elegantniji izgled u monokromatskom stupu haljina mekane, drapey tkanine koja pada na pod za dodavanje visine.

Na fotografiji, omotna haljina naglašava definirani struk, slijedi prirodne krivulje tijela i ima laskavu V-dekoltea.

No Replies to "Reproducirajte vašu malu sliku s vodoravnim satima"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  2 + 6 =