Uvod u bojanje kose na ploči

Uvod u bojanje kose na ploči

Ako se umorite od istih starih folija i ideja u boji kose, otkrivanje svijeta boja kose za kosu može stvarno povećati vašu moju.

Boja panela je tehnika u kojoj se odjeljuju dijelovi i ploče kose kako bi se stvorio kontrast koji gotovo daje učinak s vodopadom. Još jedan bonus boja panela je da ovisno o načinu na koji vaš klijent oblikuje kosu, boja može izgledati drugačije ovisno o dijelu ili stilu.

To je iznimno svestrana tehnika koja može ići od punkova do Upper East Side, ovisno o tonovima s kojima radite. Za dramatičan efekt, upotrijebite kontrastne boje, za suptilniji učinak, upotrijebite komplementarne boje. Mogućnosti su beskrajne.

Početak rada

Najvažniji korak za bojanje ploča je preslikavanje vaših odjeljaka i odabir vaših boja. Izvršenje je super lako nakon toga. Prvo, morat ćete odlučiti o svojoj osnovnoj boji. Prolaziš crveno, čokolada, možda čak platina? Nakon što odredite svoju osnovnu boju (i poduzmite potrebne korake kako biste prethodno osvijetlili kosu), tada ćete odrediti druge boje s kojima ćete raditi kako biste stvorili kontrast.

Zatim ćete prijeći na određivanje odjeljaka. Ljepota boja ploča je da izgleda komplicirano i tehničko, ali to je sve u sekciji, što je stvarno prilično jednostavno. Uzmi trokut ili dijamantni odjel negdje na vrhu glave i ispred krune.

Možete raditi od svog klijenta dio, ili ako idete za peekaboo učinak možete početi pod klijentu prirodni dio ili bangs. Nema ni pravila kada je riječ o tome koliko odjeljaka u boji možete poduzeti. Umjetnost smještaja ovisi o vama i vašem klijentu.

Izvršenje

Nakon što odredite svoje boje i presijecate, tada ćete primijeniti cijelu boju (osim ako ste prethodno olakšali) na sve kose koja nije u trokutu.

Pokrijte onaj dio u saranu kada se posve zasitite, a zatim premjestite na dio trokuta.

Ovisno o tome koliko ste boja odabrali (volim raditi s 2 ili 3), tada ćete početi uzimati kriške kose, izmjenjujući svoje boje. Za više miješani efekt, promijenite boje svakom paketu ili svakom drugom paketu. Za hrabriji, slojevitije učinak, potrebno je 4 ili 5 kriški svake boje prije prelaska na drugu.

Završavanje

Kada boja ima procese, pazite da ga ispirate, pogotovo ako radite s plavokosima ili poroznim platinama. Najprije je dobro ispirati osnovnu boju, a zatim nastaviti uklanjati folijske pakete.

Nakon što je kosa šamponirana i uvjetovana, osušite klijenta i provjerite svoj posao. Često puta sljedeći korak u obojenju obloge obavlja neki završni rad s vašim škarama. Možete zarezati u kosu i istaknuti određene dijelove ili boje. To se, rekao je, ako radite punu šišanje i boja usluga na vašem klijentu taj dan, ja bih predlagati radiš većina šišanje na prvom mjestu. Oblaganje u boji stvarno igra od oblika rezanja i bilo bi šteta uništiti sve teže radove tako da ga izrezuš.

Nakon završetka vašeg remek-djela, posavjetujte se s klijentom o naknadnoj njezi i proizvodima za njihovu novu boju.

Jednostavan, lagan trik za izradu boja kose zadnje, pranje je toplom i hladnom vodom. Vruća voda otvara kutikule i uzrokuje ispiranje molekula boje iz kose. Ovo je iznimno važno imati na umu kada radite s crvenima i punkovima, jer su oni skloni izblijedjeti.

No Replies to "Uvod u bojanje kose na ploči"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    76 − = 74