Trikovi kako bi vaše boja kose zadnja

Trikovi kako bi vaše boja kose zadnja

Žene troše bogatstvo na njihovu boju - zašto ne biste htjeli da traje duže? Plava, crnka, crvenokosa ili prekriva siva. Bez obzira na sjenu koju sjedite u salonu stolac za 90 minuta svaki mjesec, to je ozbiljan i novčani odvod. Ali to ne mora biti.

Savjeti za izradu boja kose zadnja

Koristite ove savjete od Joseph Mullena iz Blackstone Salona New Yorka kako biste produžili život boja kose.

 

Odaberite pravi šampon

Žene koje obojaju kosu ne bi trebale koristiti stare šampone. Izaberite šampon posebno formuliran za bojenu kosu ili koristite blagi šampon bez sulfata ili natrij klorida. Joseph voli Pureology Hidrate za održavanje boje. Ako je vaša boja izblijedjela, isprobajte šampon za šaržu boje jednom tjedno. Kao što ime sugerira, te boje dodaju natrag u vašu kosu. Josip preporučuje podršku Bumble & Bumble Color Support koja dolazi u rasponu od pet boja.

Operite kosu manje

Činjenica je da će svaki šampon početi uklanjati boju kose od vašeg 'učiniti'. Umjesto šamponiranja svaki dan, pokušajte oprati kosu manje. Nosite prljavu kosu može se uzeti neko navikavanje, ali ćete biti sretno iznenađeni kada vidite kako boja traje dulje nego ikada prije. Pokupite dobar suhi šampon koji pomaže upijati ulje kako bi se izbjeglo previše masnoće.

Izbjegavajte alate za vruće frizere

Je li ovisnik o vašem sušilici za kosu ili izravnavanju? Nažalost, naši omiljeni naprave za frizuru mogu uzrokovati brže bojenje vaše boje kose, osobito odmah nakon tretmana.

Preskočite alate za styling i idite na frizuru bez topline u tjednu nakon sastanka salona. 

Pokušajte sjajiti

Mnogi saloni, nude glosse besplatno ili nominalnu cijenu, kao način da klijenti produljuju život boja kose. Proces traje samo deset minuta da se primjeni i donosi vidljive rezultate.

Ako želite ići na putu DIY, još je jedna opcija. John Frieda Luminous Boja Glaze je dobar izbor.

Držite boju kose blizu prirodnog

Žao nam je, djevojke s pastelnom bojom: veća je promjena, češće su potrebne dodira, jer se vaši korijeni doista izbacuju. Josip kaže, ako se stavite u dvije do tri nijanse ili svoju prirodnu boju, moći ćete maksimalno povećati vrijeme između posjeta salonu.

Preskoči jedan postupak i odluči za istaknute stavke

Istaknute stavke su bolji izbor od jednog procesa jer vam se prenosi prirodna boja, tako da neće biti tako očigledna kada boja počinje rasti. Međutim, ističaji obično traju dulje od jednog postupka. Da biste uštedjeli vrijeme i novac, pitajte svog kolorista za pola glave najvažnijih. Dobiti punu glavu naglašava svaki drugi put ili svake trećine.

No Replies to "Trikovi kako bi vaše boja kose zadnja"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 4 = 4