Trikovi i savjeti za skrivanje otežane kose

Trikovi i savjeti za skrivanje otežane kose

Povlačenje kose je zajedničko mnogim ljudima, tako da niste sami. Iako možda niste zadovoljni činjenicom da je kosa tanka, postoje dobre vijesti. Smanjivanje izgleda odmašene kose ili proredne kose prilično je jednostavno.

Savjeti za pokrivanje ili maskiranje oduševljene pruge

Evo nekoliko praktičnih savjeta za poboljšanje izgleda vaše kose.

Ošišaj se

Kratka frizura gotovo je uvijek dobra opcija.

Ovo je pravilo: ako možete vidjeti skalp na vrhu glave, izrezati strane dovoljno kratko pa kad zurite, postoji jednaka količina skalp izloženosti. To će osigurati ravnotežu i smanjiti izgled nijansiranja na vrhu.

Brijanje glave

Za dečke s lijepo oblikovanom glavom, ukupni brijanje glave može biti dobar izbor. Uz potpuno nedostatak dlake, nitko neće primijetiti da ga izgubite na prvom mjestu.

Dobiti šešir

Nositi moderan šešir (u formalnim ili povremenim prigodama) je jednostavan trik za prikrivanje presavijene linije kose. Naravno, sve se otkriva kada uklonite poklopac.

Grow It Out

Ako vam se kosa smanjuje, ali vaša kosa inače je puna, možda ćete i razmisliti o tome da malo rastete i da ćete nositi stil koji je labav i škrgut s praskama. To će pomoći da prikrije udaljeni dio na prednjoj strani. Samo provjerite, po svaku cijenu, kako biste izbjegli efekt češljanja.

Razvijajte neku kosu lica

Uredno obrubljena brada ili dlake na licu pomoći će da nacrtaju oči niz lice i udaljuju od vrha glave.

Idi jednostavno na proizvod

Izbjegavajte previše proizvoda, kao i bilo koju količinu styling proizvoda koji uzrokuje da se kosa odvoji i izložiti vlasište. Koristite samo malu količinu lagane krema na suhu kosu.

No Replies to "Trikovi i savjeti za skrivanje otežane kose"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    2 + 4 =