Tajna za seksi, plavog vala

Tajna za seksi, plavog vala

Kako ćete dobiti meke, seksi i apsolutno prekrasne valove na plaži? Tajna ovog popularnog izgleda leži u tehnici i zahtijeva samo nekoliko minuta svog vremena, kovrčavo željezo i vaš sušilo za kosu. Frizura je također važna.

Pravi rez

Naći ćete da valovi na plaži rade najbolje na srednjoj dužini ili dugoj kosi koja ima dugačke slojeve. Međutim, nije potrebno imati dugu kosu. Dugi bobovi i rezovi na ramenu rade dobro.

Ako imate dugu kosu, možete zatražiti od vašeg frizera da rezati u dugim slojevima. Valovi padaju bolje na kosu koja je različita duljina. A ako imate debelu kosu, zamolite svog stilista da ukloni masu iz frizure. Jednom kada je mahnuta, možda ćete otkriti da su vaše debele brave previše pune i odskočna, umjesto da se nadraže i seksi.

Što vam treba

Postoji nekoliko alata i proizvoda koji trebate dobiti ovaj izgled, iako su relativno jednostavni. Vi ćete želite imati sušilo za kosu i curling željezo, kao i držač ponora i neke bobby igle dostupni.

Za kovrčavo željezo možete koristiti široko barelno kovrčavo željezo od najmanje 1 1/2 inča. Međutim, ako možete, razmislite o ulaganju u neprekinutu kovrčavu željeznicu, kao što je T3 Whirl Wand. Ovi neobrezani kovrčavi okovi mijenjaju vaš život, a Whirl ima suženu bačvu što ga čini kovrčama blizu korijena, dok je kovrčavica blizu krajeva tighter.

Za proizvode, volumizirajući sprej će pomoći strahovito za polu-ravnu kosu. Ako imate gustu, grubu kosu, koristite ravnanje balzama je dobra ideja. Naposljetku, da bi se završio, malo će sjajni serum i laka za kosu raditi trik. Ako ste na kratko vrijeme, možete dobiti slične rezultate s mousseom ili slanim raspršivačem.

Oprati i pripremiti kosu

Počnite pranje vaše kose, ručnik-sušiti, a zatim ga češalj.

Priprema kose za držanje uvijanja vrlo je važna. Ako vaša kosa ne drži dobro, nemojte preskočiti ovaj korak. Ako imate ravnu kosu, okrenite glavu naopako i prskajte svježe opran korijen s volumenskim ili teksturnim sprejom. Uživajte u njemu. New York City stilist Garren inzistira na tome da ovaj pokret trljanja stvara tijelo i teksturu.

Ako je vaša kosa prirodno gruba ili kovrčava, radite ravnanje balzama kroz kosu kako biste tonirali kovrče. Također možete odabrati raspršivač za zaštitu od topline kako biste spriječili kosu.

Odlučite se za truljenje ili ispiranje suha i uvijanja

Imate nekoliko mogućnosti za kosu. Možete pržiti kosu dok se osuši, što je jednostavan, slabo održavan način da dobijete valove. Ili možete ići na više formalni put i dodati valove s curling željeza.

Metoda šišanja

Svi od nas imaju neki prirodni val u našoj kosi i brišući kosu dok se suši, ključ je da je pronađemo. Možete dopustiti da kosa bude sušena na zraku ili upotrijebiti raspršivač na vašem sušilom za kosu.

Stilist Bronwen Melvin ponudio je neke velike savjete Marie Claire da pravilno šišate kosu. Jednostavno držite dio na dlanu, a zatim ga preklopite prema vašem tijelu, zatim stisnite.

Kada otpustite, trebali biste imati savršeni mali val u vašoj kosi.

Način sušenja i suhoće

Druga opcija postavlja valove u korištenju sušilica za kosu i kovrčavog željeza. Prilično je lagano kada naučite korake.

 1. Isušite kosu ravno, počevši od korijena da biste dobili dodatnu količinu. Kosa mora biti potpuno suha, da ovaj izgled radi.
 2. Udahnite hladni zrak korijena kako biste dodali volumen i pomogli zaključati u stilu.
 3. Odvojite kosu u tri odjeljka, pričvrstite je s držačem konja. Ovaj jednostavan korak olakšava uvijanje kroz svaki odjeljak.
 4. Spritz dijelu kose s teksturiziranim sprejem, a zatim uzmi 1-inčni dio kose i zamotajte ga oko bačve kovrčavog željeza.
  Ako koristite redovito kovrčavo željezo, pakiranje kosa se razlikuje od tradicionalne metode kovrčanja. Ne želite "isječak" kose u bačvu. Umjesto toga, omatanje vam omogućuje curl sve do korijena. Kada ste curling, pobrinite se ostaviti krajeve labavo kako bi se izbjeglo crimp oznaka.
 1. Otpustite zavrtanj nakon oko 10 do 15 sekundi (držite duže ako želite zategnuto zavarivanje). Trebali biste završiti s kašljem.
 2. Spritz curl s držanjem sprej, a zatim ga roll i Bobby ga pribiti blizu tjemena. Ako želite uštedjeti vrijeme, možete preskočiti ovaj korak. Također, ako vam se ne sviđa kako držanje sprej čini kosu hrskavom, možete jednostavno ostaviti val sama dok se ne hladi.
 3. Zamijenite smjer uvijanja dok radite svoj put kroz svaki odjeljak kako bi kovrče izgledale prirodnije. Izigrati u ovom pogledu je u smjeru vjetra kose oko bačve kovrčavog željeza. Počnite stavljanjem kose na vrh cijevi i omatanjem ga, a zatim prebacite stavljanjem cijevi na vrh kosu prije nego što je zavrtite oko nje.
 4. Jednom kad se prikvačene kovrče ohlade, otpustite ih. Uklonite mlaznicu iz sušilice i lagano oslobodite valove hladnim zrakom. Također možete odvojiti kovrče sa svojim prstima, samo pazite da ih ne istrijebite.

Završi svoj stil

Za dodavanje sjaja, spritz seriju kose na valove. Stilist David Babaii kaže da prstom češlja seriju Biosilk Silk Therapy u kosu glumice Kate Hudson. Umjesto toga možete napustiti kosu i spritz s morskom vodom. Plaža John Frieda Plavuša Ocean Spray ili Bumble and Bumble Surf Spray su dva visoko preporučena proizvoda

Konačno, možete postaviti valove laka za kosu ili ne, što god želite. Samo nemojte pretjerivati, ne želite da se novi valovi osjećaju hrskavi.

No Replies to "Tajna za seksi, plavog vala"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  45 + = 51