Savjeti za njegu brade

Savjeti za njegu brade

Budući da je kosa na vašem licu nešto drugačija od kose na glavi, briga za vašu bradu zahtijeva izmijenjeni set uputa. Srećom, trikovi trgovine lako se mogu naučiti i staviti u praksu.

Kako se brinuti za svoju bradu

Koristite ove savjete kako bi kosa lica bila zdrava i izgledala dobro.

Ostani uvjetovan

Važno je da bradica bude čista i dobro uvjetovana. Za ovaj zadatak, jednostavno upotrijebite isti šampon i uređaj na licu dok vršite glavu.

Ako je brada siva, kondicioniranje je ključno, jer siva kosa može rasti i bristly više od obojene kose. Kondicioniranje će olakšati bradu i možda će vas poljubiti neko vrijeme.

Za neobuzdane brade, dlake bradavice (kao što su Craig's Barna i Stache Butter) će ukrotiti one brkove. Pored čišćenja i kondicioniranja, održavanje brade dobro održavano je neophodno. 

Potražite stručnu pomoć

Da biste barku dobili najbolju moguću formu, obradite ga brijačom profesionalno. Pronalaženje dobar brijač može biti teško ovih dana, ali oni su vani. Nakon što je vaš brijač profesionalno oblikovao vašu bradu, možete ga lakše održavati kod kuće.

Koristite ulje za brijanje

Jasno ulje za brijanje omogućit će vam da vidite što brijanje i kako biste osigurali čiste linije oko vaše brade. U tu svrhu, volim gentlemens Refinery pre brijanje ulje.

Investirajte u dobar trimer

Kvalitetni trimer je presudan za održavanje dobro održavanog brade. Odaberite trimer s podesivim vodom za podrezivanje za pogrešno rezanje. Ostanite daleko od škara jer ćete imati teško vrijeme da dobijete čak i trim Ako stvarno želite ići sve van, kupiti dvije clippers.

Klijetal pune veličine (poput onih koje brijač koristi za rezanje kose) olakšat će sveobuhvatno rezanje, dok će se sitni trimmer smanjiti i približiti vam kako biste dobili jasan pregled.

Za obrezivanje, preporučujem Andis Headliner PLS.

Izbacite je

Pomoću finog zupčanog češlja zadržite bradu glatku i oslobođenu čekiću pokretanjem češlja kroz bradu u smjeru rast kose.

Boja Pažljivo

Ako je vaša brada rasla ili je drastično drugačija boja od kose na glavi, postoje boje koje su posebno oblikovane za dlake na licu koje su sigurne za upotrebu kod kuće. Pažljivo pratite upute na pakiranju kako biste osigurali dobro, čak i pokrivenost. Nikada nemojte koristiti boju brade odmah nakon tuširanja.

Eterična ulja koja proizvodi koža će spriječiti bojanje lica, ali ova ulja su uklonjena tuširanjem. Izbjegavajte korištenje tretmana u boji dizajniranima za vašu kosu budući da nisu formulirani za rukovanje teže kose na licu. Samo za muškarce čini gelove u boji koji dobro djeluju.

Upotrijebite zrcalo

Ulagajte u zidno zrcalo s teleskopskim rukama. To će vam spriječiti da se nagnuti preko kupaonskog brojača i osigurati da se približite.

No Replies to "Savjeti za njegu brade"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    3 + 1 =