Pregled Wahl All-In-One litij-ionskog trimera

Pregled Wahl All-In-One litij-ionskog trimera

Ljudi na Wahl nedavno su mi poslali svoj All-In-One Lithium Ion Trimmer za pregled. Stavio sam ga na test i kod kuće iu moj brijač i rezultati su bili prilično dobri. Naravno, Wahl je 1919. prvi patentirala elektromagnetski aparat za kosu, tako da bi trebali znati nešto o proizvodnji proizvoda za rezanje dlake. Dok kućna jedinica neće zamijeniti profesionalne stvari za koje sam naviknut koristiti, ovo je prilično svestran kliper za čišćenje stvari preko kupaonskog sudopera.

Dizajn

The Wahl Lithium Ion Trimmer ima dizajn koji je pomalo jedinstven u kategoriji kućnih trimerova. Prvo, napaja ga litij-ionska baterija koja omogućuje klijenta da se brže puni i manje izvlači od škara s drugim vrstama baterija. Sviđa mi se dodatak litij-ionske baterije jer ima napunjenost čak i kada je aparat za čišćenje spreman. Sadrži i brzu jednokratnu naplatu za brzi dodir i puni će se puniti za samo jedan sat. Lijepo.

Dizajn trimer je također jedinstven po tome što nudi četiri izmjenjive glave za rezanje (koje ću dobiti za trenutak) - jednu za osnovnu obrezivanje, usku oštricu detalja, oštricu aparata za brijanje i oštricu škara). Oštrice su prilično lako zamijeniti i ponuditi neke vrlo lijepo svestranost u ono što možete učiniti s trimer.

Čičak ima prilično čvrstu (iako pomalo jeftinu) osjećaj u ruci, a lagani dizajn olakšava rukovanje.

Gumeno držanje pomaže osigurati da trimer ne ide dalje od vas. Sve u svemu, lako sam ga držao i manevrirala. Ovaj aparat za čišćenje također je jednostavan za čišćenje i održavanje, a sve što vam je potrebno za tu namjenu uključeno je.

Oštrice

Četiri noža dolaze s Wahl Lithium Ion trimerom i svaka nudi jedinstvene sposobnosti.

Trimmer Blade je namijenjen za podrezivanje stražara i rubova oko brade i dekoltea. U mojim testovima oštrica je izrezala prilično blisku (iako ne tako blisku trimeru profesionalnog razreda).

Clipper Blade je malo širi s t-oblikom koji sam našao idealna za obrezivanje ove zalutale vlasi oko ušiju. Poput oštrice trimmer, oštrica za rezanje rezanja prilično je blizu i napravila dobar posao stvaranja hrskavih linija. Pakiranje proizvoda navelo bi vas da vjerujete da zapravo možete rezati kose s ovom oštricom i, dobro, mogli ste, ali nije pravi sjajni aparat za šišanje. Ako želite napraviti šišanje, štap sa punom veličinom klipa dizajniran isključivo za rezanje kose. To je rekao, oštrica klipa je dobra za podrezivanje upaljača i brze dodira.

Precizna brusilica detalja je uska oštrica dizajnirana za uske prostore. To je savršeno za obrezivanje tih prljavih dlaka za uši i nosa, a ako vam je potrebna neka detaljanost vaše dlake na uskim mjestima (na primjer, unutrašnjim područjima kose), ta je oštrica dobrodošla. To je rekao, za čišćenje nosa, ja preferirati jedan od onih posebnih trimmeri s okrugli nož.

Dvojna oštrica za brijanje je dodatak za brijanje mini folije koji donosi prilično respektabilnu buku.

To je rekao, ja sam pronašao ovaj privitak najbolje na brijanje u tighter prostorima i čišćenje nakon obrezivanje koristeći druge lopatice - brijanje pod svježe pokrivena sideburn je dobra upotreba za ovaj privitak. Ako želite brijati električnom energijom, to neće zamijeniti punu veličinu aparata za brijanje (mala veličina uistinu čini beskorisnim za brijanje čitavog lica), ali je dobra za brzi dodir i čišćenje oko brade.

Pribor

The Wahl Lithium Ion Trimmer dolazi s četiri oštrice, nekoliko dodataka za vodilice, ulje i čišćenje četke, kabel za punjenje, stalak za odlaganje i upute.

Oba Trimmer Blade i Clipper Blade dolaze sa stražarima (tri veličine u rasponu od gladi do 3/16 ") i stražari uklapaju snagu i bili su prilično lako staviti i ukloniti. Trimmer Blade također dolazi s šest pozicija vodič koji je bio, prilično iskreno, prava boli koju treba staviti i prilagoditi.

Vjerojatno ćete to brzo baciti u smeće.

Drugi govedina s trimerom je skladište. Da, ima dosta utora za većinu pribora, ali ništa se stvarno ne uklapa iznimno dobro i nije baš atraktivan dodatak vašem brojaču kupaonica. Mislim da bi to bila bolja opcija ukoliko je ovaj stalak uključivao mrežni kabel tako da jednostavno možete skliznuti trimer u utor i pohraniti i puniti ga istodobno. Naravno, prilagodit će se trimeru kada je kabel uključen, ali bilo bi lijepo ako se ugrađuju punjači. Malo manje gripe, ali vjerojatno bih jašala postolje i samo bacala trimer i opremu u pladanj i čuvajte ga izvan vidokruga.

Donja linija

Osim nekih manje smetnje, pronašao sam The Wahl Lithium Ion Trimmer da bude sposoban i svestran izvođač. Uključuje sve što vam je potrebno za većinu vaših zahtjeva za podrezivanje lica i tijela, a izvedba je bila prilično čvrsta. Trimer se smanjuje i pomoći će vam da izradite čiste linije. Na oko 60 dolara, to je također prilično dobar cjenjkanje - sa svim uključenim priborom, postoji puno praska za vaš novac. Ovo je jedan od boljih trikova za kućanstvo na kojima sam imao svoje ruke i svakako ga mogu preporučiti na temelju čvrste izvedbe, vrijednosti i svestranosti.

No Replies to "Pregled Wahl All-In-One litij-ionskog trimera"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 6 = 2