Pravi rez i proizvodi za poboljšanje vaših prirodnih valova

Pravi rez i proizvodi za poboljšanje vaših prirodnih valova

Svatko ima malo prirodnog vala u kosi (da, čak i one od vas s finom, ravnom kosom) i valovita kosa lijevo prirodno uvijek izgleda nevjerojatan. Tajna se ne bori s valovima, nego ih zagrli. Ako želite poboljšati svoje prirodne valove, evo nekoliko omiljenih savjeta koji će vam jamčiti savršen rez.

Tajna je u Cutu 

Tajna za pojačavanje valova u vašoj kosi je pravi rez i proizvodi.

Ali prvo, razgovarajmo o odsječku.

Vaš stilist treba dovoljno dlake za rad, stoga treba paziti da vam kosa bude barem nekoliko centimetara iznad ramena. Potrebni su vam dugački slojevi koji prate vaš prirodni uzorak valova. Kako biste osigurali da vaš stilist vidi vaš prirodni uzorak vala, preporučujem vam da prirodno osušite kosu na dan kreme.

Pazite da sjesti sa svojim stilistom prije nego što je kosa isprana, tako da on ili ona može vidjeti kako vaša kosa prirodno valovi.

Stilist Ouidad predlaže Marie Claire Magazine kako bi se izbjeglo rezanje britva, što može uzrokovati kovrčavu kosu.

Komunicirajte sa svojim stilistom

Uvijek je važno da podijelite upravo ono što idete sa svojim stilistom. Ako želite nositi kosu u prirodnim, plavim valovima većini dana, trebali biste to komunicirati s njom ili s njim. Ako želite pogled koji će također izgledati sjajno ravno ili ravno glačalo, važno je spomenuti i to.

No, ovdje je ključ komunikacije srezom koji najčešće namjeravate nositi.

Razmotrite teksturu kose

Iako svi imamo prirodni val na kosu, postoji mnogo različitih tekstura kose, a svaka tekstura kose ima različite potrebe. 

Kosa kosa i gusta, valovita kosa imaju tendenciju da se frizz gore. Vlažnost je ključna za ovu teksturu kose, stoga ga dodajte marokanoilom ili ekstra djevičanskim kokosovim uljem.

Četkanje kose često će pomoći distribuirati prirodna ulja kože na kosu. 

Fina kosa treba pomoć s volumenom, a bilo koji prirodni val možda je potrebno nagovarati se s solnim sprejom (više o tome na malo). Suhi šampon će vam pomoći zadržati kosu koja se pretvara u uljni mulj. 

Salt Spray u spašavanje

Osim ako stvarno ne dolazite na dan na plaži, trebat će vam styling proizvod kako biste izvukli valove. Ništa se ne može spriječiti za dodavanje teksture kose. Jednostavno prskajte svu kosu i gledate, a valovi se razvijaju. 

Možete napraviti svoj vlastiti (isprobajte ovaj strašan recept) ili kupite Plava Babe Texturizing mlijeko za sunčanje ili jeftiniji i bogatiji Bumble i Bumble Surf Spray.

Evo kako koristiti solni sprej:

  • Spritz vlažna, ručnikom sušena kosa u širini od 1 inča, premazivanje kose od korijena do kraja.
  • Isušite suhu kosu odozdo, trljajte kosu dok osušite. Zaustavite se kada je kosa gotovo suha.
  • Ostavite ostatak da se osuši zrakom, brišući ga svaki dan.

Možete pokušati ići bez sušilica za kosu kako biste vidjeli hoće li vam se sviđati rezultati. Osušena kosa zraka može stvoriti prekrasne valove ako koristite proizvod i izbjegavate.

Dobar mousse može raditi čuda

Zaboravite mousse moje mladosti, koja je imala vrhunac, a zatim pala izvan mode.

Mousses od danas su formulirani da stvarno rade ORIBE Hair Care Curl oblikovanje Mousse pomaže riješiti se kovrča zaključavanjem u valovima, dodavanjem mekoće i vlage. 

Spavati na njemu ili na suhom zraku

Mnoge žene s prekrasnom kosom šamponaju kosu svakih nekoliko dana. Noću šamponiraju, a zatim spavaju na njemu, što donosi svoje prirodne valove. Također možete sušiti suhu kosu kako biste poboljšali valove. 

No Replies to "Pravi rez i proizvodi za poboljšanje vaših prirodnih valova"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    35 + = 45