Ne dopustite da vlasuljak prednje čipke ošteti vašu kosu

Ne dopustite da vlasuljak prednje čipke ošteti vašu kosu

Jedan od razloga prednjeg dijela čipke prednjeg su žene tradicionalne perike, čipke su dizajnirane kako bi vašu kosu izgledala prirodnije. Za razliku od vlasulja od perike, dio može izgledati vrlo realno na čipku. Također možete promijeniti gdje je vaš dio leži na većini čipki prednje perike, dajući vam više svestranosti preko redovite vlasulje.

Postoji pravi način i vrlo pogrešan način nošenja ove vrste perike.

Neispravno, ne samo da će izgledati loše, to može biti štetno za zdravlje vlastite kose i vlasišta. Glumica grofica Vaughn pretrpjela je tešku infekciju, koju pripisuje ljepilu koja joj je osigurala periku. Također nije pomoglo da je nekoliko mjeseci zanemarila problem prije traženja liječničke pomoći.

Za žene koje traže styling alternative, perike su često izvrstan izbor jer možete sportirati bilo koju boju koja vam se sviđa, a da ne oštetite tresove. Osim toga, možete ići dugo ili kratko bez čekanja na rast ili dodirivanje škara. Saznajte kako nositi čipku naprijed bez oštećenja slijedeći ove savjete.

Savjeti za nošenje čipke prednje perike

 • Osigurajte prirodnu kosu: Možete pletenati duže duljine do vlasišta kako biste stvorili ravnu površinu ili ako je kosa kratka, možete ga zamotati. Uvjerite se da je sve vaše kose osigurano prije nanošenja bilo kojeg ljepila.
 • Koristite pravo ljepilo: Postoje ljepila napravljena posebno za osiguravanje čipkastih bokova na mjestu. Koristite jedan od njih. Ovo nije vrijeme za izvlačenje lash ljepila ili ljepila osmišljenih za zanatskih projekata. Prije nošenja perike po prvi put obavite patch test kako biste bili sigurni da niste alergični na ljepilo. Ako prebacujete marke ljepila, obavite patch test sa svakim novim ljepilom koju pokušavate. Ako namjeravate plivati ​​u paru, trebat će vam vodonepropusno ljepilo. Također možete upotrijebiti dvostranu traku za pričvršćivanje vaše vlasulje ako znate da ga namjeravate nositi par dana.
 • Pazite na kosu: Ako samo nosite svoju periku tjedan dana ili na taj način, možete preskočiti šamponiranje i kondicioniranje dok ga ne uklonite. Dugotrajno nošenje, međutim, zahtijeva rutinsku njegu tako da vaša kosa ne postane suha i lomljiva. Nakon što očistite kosu i vlasište, temeljito osušite tresere, pomoću sušilice ili poklopca za kosu po potrebi. Dopuštajući vašem skalpu da ostane vlažan ispod vaše vlasulje poziva probleme.
 • Uklonite svoju periku nakon šest tjedana: Ovo je samo smjernica, ali maksimalna duljina vremena kada možete nositi čipku prednji ovisi o vrsti ljepila koje koristite. Neke vrste ljepila su dizajnirane samo za kratkotrajnu uporabu ili oko tjedan dana. Nemojte koristiti kratkotrajno ljepilo ako želite nositi svoju periku nekoliko tjedana u isto vrijeme. Jednom kada je razdoblje od šest tjedana gore, vrijeme je da uklonite periku i dajte kosu potrebnu pažnju u obliku temeljitog čišćenja, dubokog kondicioniranja i hidratacije.
 • Praktirajte nježne metode uklanjanja: Nemojte skidati periku vašu čipku kad se žurite. Koristite odreĊeni odstranjivač ljepila za prednje čipke perike. Nanesite dovoljno da ublažite ljepilo i polako maknete periku. Ako osjetite bilo kakvu otpornost, nanesite više sredstava za uklanjanje i pričekajte nekoliko minuta prije ponovnog pokušaja.

Podsjetnik

Dok te vrste perika mogu učiniti da se osjećate glamurozno i ​​svakodnevno oblikujte povjetarac, nemojte se pretjerano oslanjati na njih. Uostalom, perike su pribor; vaša je kosa jedinstveno tvoja. Dajte dane svoje vrijeme i pažnju koju zaslužuju, a vlasulja će i dalje biti poboljšanje, a ne zamjena za pravu stvar.

No Replies to "Ne dopustite da vlasuljak prednje čipke ošteti vašu kosu"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  3 + 3 =