Najbolje frizure u svakom dobu – insightyv.com

Najbolje frizure u svakom dobu

Pitate li se što frizure izgledaju najbolje u dobi od 20, 30, 40, 50 i više? Samo zato što ste 65 godina, ne morate dobiti frizuru za kacigu s provjerom socijalne sigurnosti. Zapravo, mlađi izgled i upaljač boja mogu potrajati godinama s vašeg lica. I samo zato što si 21, ne morate imati dugu kosu. Možete učiniti gotovo sve (sretni ste!).

Ključ za veliku frizuru u bilo kojoj dobi je dvostruko. Najprije morate pronaći frizuru koja vam ljušti oblik lica, a zatim morate uzeti u obzir vašu teksturu kose.

Grubu kosu obično treba nositi duže, a finu kosu treba nositi kraći i slojeviti ako želite bilo kakav oblik tijela.

U ovom članku i povezanim galerijama pokazujem vam frizure koje možete dobiti s dobi od 20, 30, 40, 50, 60, 70 i još starijih.

Tvoje dvadesete

Ovo je najbolje vrijeme vašeg života da isprobate sve vrste frizura i stilova. Kratke frizure, učinjeno ispravno, mogu vam pomoći da postanu zrele (ili kao dijete), dok dugački izgled može biti seksi i romantičan.

Evo nekoliko stvari koje treba razmotriti u šišanju:

 • Razmotrite svoje ciljeve u karijeri. U 20-im godinama želiš se uspostaviti u karijeri. Ako ste u više umjetničkih profesija, možete se udaljiti od funkcionalnog izgleda, ali ako ste u više konzervativnoj profesiji, možete se odlučiti za profesionalniji izgled. Razmislite o tome da skratite tu dugu kosu za kraći rez. Pogledajte ovu foto galeriju bob frizure.
 • Eksperimentirajte s dužinom i bojom. Sada je vrijeme da vidite kako izgledate sa super dugačkom kosom, a zatim ga odrežite i pogledajte ako uzmete u kratku kosu. U vašem dobu, kosa će rasti brže i deblji nego u bilo kojem trenutku u vašem životu. Zato uživajte dok ga imate. Boja kose je ključ za reinvention. Ako ste imali plavu kosu kao dijete, sada ćete izgledati sjajna plavuša. Blagoslovljena crnom kosom? Pokušajte upaljač smeđi ili crveni.
 • Čuvajte se pogrešnog kratkog rezanja. Ono što ne želite izgledati je zaliha “mom” karaktera. Odaberite kratki izgled koji odgovara vašoj dobi i najnovijim trendovima.

Tvojih 30-ih

To su godine u kojima možete započeti obitelj ili napredovati u svojoj karijeri (ili oboje). Dok se možete ukloniti sa svim vrstama stilova u ovoj dobi, poželjet ćete odabrati stil koji odgovara vašem životnom stilu.

Pojedinačan u gradu? Idite na duge, seksi valove. Kod kuće s malom djecom ili dvoje? Preskočite dugu kosu i isprobajte rez na ramenu koja može biti u konjski dan tijekom dana, ali s kovrčavim željeznim ili željeznim željeznicom, može izgledati sjajno dok se s mužem.

 • Samo zato što si mama ne znači da ne možeš biti seksi. Ako želite dugu bravu, idi za to. Samo pazite da imate vremena zadržati svoj stil.
 • Nemojte se bojati otići kratko. Čuvao sam dugu kosu godinama misleći da ću jednoga dana morati otići. Ali onda sam odlučio da ću izgledati bolje u kratkoj kosi, pa sam ga izrezala. Dobio sam tonu komplimenata. Uostalom, uvijek možete rasti svoju kosu ako ga ne volite, ne volite, volite ga kratko.
 • Imate li siva kosa koja se pojavljuje? Većina žena vidi sredinu do kraja tridesetih godina. Afroamerikanke žene obično dobivaju sive kasnije u svojim četrdesetima. Ako imate samo nekoliko niti, zamolite svog stilista da ručno obriše niti umjesto da primjenjuju punu glavu boje. Ali ako je više od trećine vaše kose sive, idite s bojom i maskirnom sijedom kosom između bojanja s maskarnom kosom.

Tvoje 40-ti

Vjerovali ili ne, ne morate se vratiti u svoje 40-te. Četrdeset je stvarno novi 30 (razmišljam o Jennifer Aniston).

U tim godinama, vaša bi osobnost mogla voziti vašu frizuru. Ako izgubite seksualnost, idite za seksi valove koji su pogodili samo ispod kostiju. Funky i atletski? Odlučite se za kratki, elegantan izgled koji odgovara onoj od 20 godina kao i ti.

 • Pazite na kosu. Kao što smo dobi, naša kosa dobiva lomljiva. Obrišite svoje brave na tretman s toplom uljem jednom tjedno i uklonite kosu svaki šest tjedana.
 • Slojevita kosa je vrlo laskavu, ravna kosa nije. Dajte koži finu kosu slojevima, bez obzira na duljinu kose. Ako imate grubu kosu, vagajte je s duljinom i razmislite o isticanju s britvom ili slojevima.
 • Idi za boju. Ako ste plavuša, pokušajte istaknuti. Ako imate tamnu kosu, idite za naglašene karamele ili idite u hladovini ili dva svjetla sve više. Nabavite kolač na pronalaženje savršene boja kose za vas.

Tvojih 50-ih

Kod 50 godina, niste osuđeni na kratku šišanje.

Sve dok je kosa zdrava, možete dugo rasti kosu i izgledati fantastično. Super laskavo rezanje na svim ženama je duljina ramena. Ili razmotrite bob.

Ako ste u potrazi za poslom ili nadajući se da se krenete gore na ljestvici u ovoj dobi, možda se natječete s mlađim ženama. Obrišite godine svojom izgledu bojanjem kose i dobivanjem šake frizure koja vam ljušti oblik lica.

 • Pokušajte slojeve. Slojevi komada oko lica laskaju. Ili idite jednom duljinom ispod slojeva. To će dati tijelo kose i izgleda dobro sušeno pod.
 • Kosa koja je previše stilski može vam izgledati datiran. Čak i ako je kosa kratka, ne idite za šiljast izgled, umjesto toga pitati za dulje slojeve. Izrežite slike i dovedite ih u stylist sa sobom.
 • Lakša boja može potrajati godinama s vašeg lica. Pitajte svog stilista koja boja najbolje odgovara vašem tonu kože.

Tvoje šezdesete

Kratke frizure, bez obzira jeste li se odlučili za slatko ili spiky, su izvrsna oklada za vas. Oni oblikuju vaše lice, pokazujući i naglašavajući vaše najbolje značajke. Bit će vam drago znati da su i nisko održavanje. To je rekao, ne morate se približiti svojoj dobi. Slijedite ova pravila pravila:

 • Srebrna kosa može biti vrlo seksi. Međutim, sve žene ne prihvaćaju prirodnu boju kose. Mnoge žene postaju plavuše dok stare, prirodni pokret s obzirom na sivo je mekša, svjetlije boje od prirodnog smeđeg. No, plava kosa ne dopunjuje sve tonove kože. Bolja kladionica za prirodno tamnokosive žene je obojiti kosu na tamnoj podlozi i dobiti svjetliju naglašava.
 • Preskočite salonke starice gdje su vam kratki kosu i dati vam kovrče tijesnom vlasištu, prskajte ih u kacigu i otpremite na putu do sljedećeg tjedna. Idite u salon svoje kćeri i tražite novi izgled. Još bolje, uzmite svoju kćer i zamolite joj savjet.
 • Da, možete imati dulju kosu. Nemojte dopustiti da kosa raste ispod vaših ramena, osim ako je to vrlo gusta i zdrava kao Maria Shriver. Povucite kosu natrag u sofisticirani chignon i pokažite svoje lijepe značajke.

Tvojih sedamdesetih godina

Izbacite starinski ljepotu pravila za žene starijih od 70 godina.

Možete nositi kosu duže i blonder ako vam se sviđa, ili pustiti ga siva ako je to vaš izbor. U foto galeriji s nevjerojatnim ženama u dobi od 60 godina, vidjet ćete kako možete izgledati s klasičnim bobom, dugom bobom, dlakom ramena, pa čak i šiljcima.

No Replies to "Najbolje frizure u svakom dobu"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.