Koje su neke zdrav način da rastu kosu?

Koje su neke zdrav način da rastu kosu?

Bilo da ste umorni od svoje kratke frizure ili samo želite dulju kosu, proces rastezanja vaše kose može biti bolno sporo. Uostalom, prosječna osoba kose raste oko 1/2 inča mjesečno. Nije čudo da slavne osobe jednostavno odustaju i dobivaju proširenja. Ipak, možete poduzeti nekoliko akcija kako biste proces ubrzali i naravno i postigli dugu, ukusnu bradu koju želite.

Uzmi vitamine

Vitamin prenatal i biotin su tajna frizera koja je već godinama prebrzala rast kose.

Oni ne samo da pomažu da vam kosa raste, ali i nokti i koža će se poboljšati. Obje su dostupne u drogerijama, točno preko pultova. Uzmi jedan svaki dan. Budite oprezni ipak: Neki ljudi imaju neželjene nuspojave, kao što je mučnina, od uzimanja prenatalnih vitamina.

Koristite Nioxin

Nioxin je linija proizvoda za kosu dizajnirana za promicanje zdravijih vlasišta i povećanje duljine i debljine vaše kose. Nioxin je već desetljećima prisutan, a prvenstveno se koristi za razrjeđivanje kose, ali djeluje sjajno čak i ako kosa ne proradi. Mnogi moji klijenti također izvješćuju da im se kose pojavljuju deblji i zdraviji upotrebom Nioxina nakon četiri do šest tjedana. Nioxin je dostupan u punoj liniji koja uključuje šampon, kondicioniranje, styling proizvode, razne tretmane na glavi i vitamine.

Pokušajte F.A.S.T. Šampon i regenerator

BRZO. je šampon i uređaj koji je dizajniran posebno za brži rast kose.

Dolazi s dobrim pregledima, ali budite svjesni da visoke razine proteina u F.A.S.T. može učiniti vašu kosu malo suha.

Stavite se na zdravu kosu

To nikada boli da se brinete o sebi i kosa vam samo zahvaljujući bržem rastu! Uostalom, vi ste ono što jedete. Primjetit ćete da vam kosa, koža i nokti izgledaju zdravije kada jedete uravnoteženu ishranu, vježbu i ostanete hidratizirani.

Pazite na vlasište

Ovo bi moglo biti samo najvažniji savjet: Vaša će kosa biti bolja ako se dobro brinete o vlasištu. Čuvanje čiste, dajući mu dobru masažu kada šampon i stanje, suzdržavajući se od brkanja tijekom četkanja - sve ove strategije pomažu vašem tijelu da proizvodi zdravu kosu.

Držite kemijske usluge na minimum

Boja, naglašava i omogućuje da se frizerski nakit izvrsno (i isplativo), ali redovito mijenjate kosu kemikalijama može znatno usporiti rast vaše kose. Ako ti mora bojite kosu, pokušajte demi-trajnu boju umjesto stalnog, i odlučite se za djelomične naglaske umjesto pune glave. Dajte kosu toliko vremena između usluga što je više moguće. Kemijski tretmani, osobito naglašava i perm, mogu prouzročiti lomove kose, a ako vam se kosa razbije, neće se produžiti. Dajući kosi odmor, kosa će izgledati da raste brže jer će izdržati manje lom.

Ošišaj se

Moglo bi se zvučati proturječno dobiti frizure kada pokušavate rasti kosu, ali su nužne. Redovita frizura ne čini vašu kosu rastu brže, ali sprječavaju oštećenja i lomove. Što vam se kosa smanjuje na krajevima, to će viši rast zabilježiti.

U najmanjoj mogućoj mjeri smanjite svoje krajeve svakih osam do 12 tjedana. Što više radite kosu (kemijske usluge, toplinski oblik, ravno glačanje), češće ćete trebati trim. Razgovarajte s vašim stilistom o vašim ciljevima koje rastu kosu i zamolite je da smanji najmanju količinu. Ona također može pomoći u održavanju vaše kose lijepo oblikovati kako bi se izbjeglo neugodne u fazi između.

Isključi toplinu

Sprječavanje oštećenja i lomljenje kose je ključ za brže rastuće vaše kose. Kad god možete, otpuhajte kosu umjesto da koristite ravno željezo i pokušajte raditi s prirodnom teksturom kose umjesto da koristite kovrčavo željezo. Ono što je najvažnije, zaštitite kosu pomoću spreja za zaštitu od topline svaki put kada ga izložite dok se ne zagrijavate. Što manje oštećenja vrućine vaše kose, to je manje lomova vaše će kose podnijeti, a brže će kosa dosegnuti duljinu.

Ojačajte svoje brave

Kao što ste već pomislili, cijela ideja "brže rastuće vaše kose" ima mnogo veze s sprječavanjem lomljenja. Najbolji način da to učinite je briga za kosu i dajte mu sve što treba biti jaka. Česti tretmani s bjelančevinama i dubokim tretmanima su izvrsni načini za njegovanje vaše kose i poboljšanje njegove snage. CHI Keratin Mist je pokušaj; njegova lagana magla oslabi kosu i daje bjelančevinu na vratu kose. Ako tražite duboko kondicioniranje, pokušajte Ojon Damage Reverse Restorative Hair Treatment. To je izvrstan noćenje tretman koji će vam pomoći vratiti zdravlje kose.

No Replies to "Koje su neke zdrav način da rastu kosu?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 35 = 37