Keratinski tretman

Keratinski tretman

Što je keratinski tretman??

Keratin je protein koji je ključni strukturni blok za kosu, kožu i nokte. Keratin se nalazi u ljudima i životinjama podjednako u oblicima u rasponu od kopita do mekane fleksibilne kože. Ovo pokazuje koliko je jak i osjetljiv keratin. Kada vanjski sloj keratina postaje oštećen, to utječe na nove stanice koje više nisu zaštićene ispod nje. To uzrokuje oštećenja u obliku suhe, lomljive kose ili grube i ispucane kože.

Kako radi

Preokretanje ove štete može se postići keratinskim tretmanom kose. Keratin se koristi za glatko i ispunjavanje oštećenja sloja kose kose. Keratin je za razliku od permanentna ili opuštajuća tvar jer ne mijenja dezulfidne veze kose što ga čini polupolnim tretmanom koji traje oko 3 mjeseca, ovisno o teksturi kose.

Keratinski tretman stvara prepreku od vrućine i vrućine, tako da može biti odličan tretman za klijente koji imaju savršeno zdrava kosa, ali žele da se njihova prirodna kosa i kovrče zaglađuju i zaštićuju od elemenata. Keratinski tretman neće ukloniti savijanje u potpunosti, ali će klijentima smanjiti vrijeme na pola, ako ne i više.

Jesu li keratinski tretmani sigurni?

Mnogo je govora o sigurnosti keratinskih tretmana. Nisu svi tretmani jednaki. Testovi su pronašli opasno visoku razinu formaldehida u marki BKT, oko 10 puta veće od onog što je registrirano kao sigurno.

Sigurnija opcija je Keratin Shot Salerm Cosmetics, omiljena među profesionalnim stilistima.

Keratinski tretmani također su sigurni za uporabu na kosi koja je prethodno istaknuta ili obojena.

Postoje li drugi proizvodi s keratinom na tržištu?

Postoje sjajni proizvodi za šampon, conditioner i styling na tržištu koji sadrže keratin.

Slijedi nekoliko mojih favorita.

  • Global Keratin Serum
  • Sally Hershberger Hyper hidratantni super keratinski sapun
  • Tekuća Keratin Keratin Infused Deep Conditioning Oil s Arganom i Baobabom
  • CHI Keratin Mist

No Replies to "Keratinski tretman"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    9 + 1 =