Kako stilirati Pompadour

Kako stilirati Pompadour

Naravno, divan izgleda pompadour počinje s velikim rezom. Vi svibanj imati malo problema s pronalaženjem brijač koji može učiniti jedan dobro, pa pozvati i pitati. Kosa je kratka ošišana na stranama i natrag (volim ih skoro skinuti na stranu i natrag, tako da postoji lijep kontrast s dugim vrhom). Gornji dio ostaje znatno dugačak - visina duljine na vrhu je doista osobna sklonost, ali trebate planirati da imate četiri ili pet centimetara da biste dobili pompadour pravedan.

Često, ako je vrh ostao vrlo dug, bit će minimalno miješanje sa stranama. Ako se češljamo ravno dolje, stil bi podsjećao na malo rezanja zdjele, ali linija će nestati kad se kosa odmakne natrag.

Pribor

Da biste dobili dobar pomir, trebat će vam prave proizvode i alate. Prvo, potrebna vam je velika pomada (za finiju kosu, laganu pomadu poput Woody's Pomade i za vrlo gustu kosu, ne možete pobijediti Murray's Pomade). Jedna napomena opreza, ako koristite Murrayovu kosu, nećete pasti na mjesto, ali to će potrajati nekoliko pranja kako bi se dobili stvari. Također će vam trebati aparat za brijanje i dobar četkica (Volimo Denman Classic Styling). Po želji, također biste željeli imati sjajnu kosu na ruci, kao što je Bed Head Power Surge, za zaključavanje stila na mjestu.

Stil

Nakon tuširanja, ručnik osušite kosu. Zatim pomoću četke i aparata za kosu (visoka toplina i nisko strujanje zraka), osušite kosu na vrhu usmjeravajući prednji i straga.

Možda nećete morati koristiti sušilo za kosu, ali toplina će vam pomoći da dignete visinu i podesite stil.

Jednom kada je kosa suha, nanesite oko količine pomade od graška na dlan vaše ruke i radite oko ruke da biste ga zagrijali i emulgirali. Nemojte previše upotrebljavati jer će vagati kosu dolje - uvijek možete dodati kasnije.

Smooth proizvod kroz kosu dok je ravnomjerno raspoređen. Sada, uzmite kist i kosu kose ravno natrag na strane i natrag i prema sredini na vrhu. Ako se kosa ne vrati natrag, možete dodati još pomada. U ovom trenutku, imaš odluku. Dio ili nijedan dio? Za pompadour, ili djeluje, ali mi radije neparted pomps.

Sada za malo fino podešavanje. Uzmite ruku ne držeći češalj i stavite ga na vrhu svoje glave u sredini tako da cijela ruka dolazi u kontakt s slicked leđa kosa. Pažljivo gurnite ovu ruku naprijed dok četkanje kose ispred ravno gore. Što će to učiniti, pomoći će vam da dobijete više visine i volumena na prednjoj strani. Ovo je vjerojatno da će se malo praksa, ali zadržati na to. Jednom kad dobijete visinu na prednjoj strani (gledano sa strane, vaša kosa treba formirati rampu od krune prema naprijed), sada možete četkati kosu pokraj vrha sa strane ravno natrag. Također možete koristiti češalj da vrlo lagano usmjerite bilo koju glavu koja može biti izvan mjesta natrag gdje trebaju biti. Nakon što je sve na mjestu, svibanj želite postaviti kosu s laganim prevlakom za kosu.

Pompadour nije za svakoga, ali ako imate kose i lice, stil će vas sigurno razdvojiti.

Ako želite vidjeti neke od najsjajnijih pompadours, posjetite web stranicu za nizozemski brijačnica Schorem Haarsnijder en Barbier (nagovještaj: Google Chrome prevodi ovu stranicu za vas). Sada trčite i nabavite tetovirane rukavice i pridružite se Rockabillyovu bendu ili rastu bradu i idite na izgled hipstera. Spremni ste za Pompadour.

No Replies to "Kako stilirati Pompadour"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 29 = 32