Kako se brinuti za mušku kovrčavu kosu

Kako se brinuti za mušku kovrčavu kosu

Ako imate kovrčavu kosu, šanse su vam da kosa bude suha, gruba i lomljiva. Također ima tendenciju da se frizz gore, zar ne?

Proizvodi Za svaku kovrčavu kosu treba 

Modeli kovrčavi muškarci trebaju nekoliko proizvoda kako bi zadržali kovrčavu i suhoću:

 • Kremasti šamponi - Kremasti šamponi su bolji od izbacivanja (ili bistre) šampona.
 • Dvije vrste uređaja - Jednostavno ne možete pretjerati s prigušnom kosom. Trebate teški uređaj za upotrebu svaki put kada operete kosu i duboko sredstvo za uporabu jednom tjedno.
 • Krema za oblikovanje - Obogatite kovrče sa krema koja je stvorena za kovrčavu kosu. Naborajte i pustite da kosa bude suha.
 • Serum stila - Zagrijte nekoliko kapi ovoga u svoje ruke i dlan preko suhih, kovrčavih kovrča. Serum će riješiti vaše probleme s kovrčama.
 • Ravnanje balzama ili gela - Ako želite izravnati suhu kosu, trljajte četvrtinu veličine na kosu prije sušenja kovrčave kose.

Ostali savjeti za oblikovanje:

Stavite sušilo za sušenje - Za borbu protiv kose, suzdržite od sušenja suhu kosu. Dodavanje topline u zrak samo povećava problem. Umjesto toga, dlake s prstima, pustite da se kovrče osuše na zraku. (Srećom, jer kosa teži da bude suha, tako da ne morate prati kosu više od nekoliko puta tjedno). Ako morate koristiti sušilo za kosu, upotrijebite raspršivač i osušite ga rukama s donje strane (nikada ne obrišite kovrče, pozvat ćete kovrča). Jedan savjet koji smo naučili od kovrčavog kose prijatelja: Nemojte trljati suhu kosu s ručnikom, umjesto toga iscijediti vlagu s papirnatim ručnicima.

Manje zablude, to je bolje - Što više igrate sa svojim kovrčama, bez obzira na to da li ih puše, suši ih, briše ih, itd., Veće su šanse da ćete dobiti kovrče. Možete oblikovati kosu uvijenjem kovrčica oko prsta, ostavljajući ih da se osuše na zraku.

Pronađite dobar stilist - Moj stilist imao je kovrčavu kosu i otišla je u drugi stilist s kovrčastom kosom kako bi joj uklonila kosu.

Zašto? Zato što je znala da taj stilist shvaća njezinu kosu, njezine potrebe i kako može biti finljiva kovrčava kosa. Nisu svi složni sa mnom (neki stilisti inzistiraju da bilo tko može rezati kovrčavu kosu), ali i dalje čvrsto.

No Replies to "Kako se brinuti za mušku kovrčavu kosu"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  51 + = 58