Kako dobiti novu mušku kosu

Kako dobiti novu mušku kosu

Dobivanje nove šišanje je jednostavan i jeftin način da promijenite izgled (za razliku od novog ormara ili plastične kirurgije). Vaša kosa okružuje vaše lice, tako da je stvarno druga stvar koju ljudi primjećuju o vama (pored samog lica). Šišanje je prilično moćan alat - može poboljšati vaše snažne lica i uzeti naglasak daleko od slabije značajke. Evo kako mijenjati šišanje na pravi način.

Promjena frizure zvuči jednostavno, ali ako ste radili isti rez od srednje škole, strah od promjene može doći na put. Kad jednom prijeđete iz te strahosti, tada ćete biti spremni preuzeti poniranje i otići na nešto drugo.

Odabir odgovarajućeg rezanja

Zatim ćete morati odabrati pravu šišanje za oblik lica i način života. Ovo je kritičan korak jer oblik lica je ključni čimbenik pri određivanju prave vrste šišanja kako bi se poboljšale vaše lica. Na primjer, ako imate okruglo lice, frizura koja je puna na stranama, učinit će vam lice još više okruglo, a stil koji je slabiji na stranama će dodati ravnotežu. Dugo lice će imati koristi od punijeg stila. Prilikom odabira novog frizerskog načina života često je i velika pažnja - ako ste aktivni i nemate puno vremena da potrošite styling kosu, morat ćete odabrati nižu frizuru za održavanje.

Prilikom odabira frizure često je korisno gledati slike drugih tipova frizura da biste odredili što vam se sviđa. Imajte na umu da ako ste proćelav sredovječni momak, nema šišanja na Zemlji da bi vam izgledao kao Johnny Depp. Važno je biti realan - odabrati fotografije frizure na dečke slične vrste kose i oblika lica.

Te htijenje ištanje to ispisati ove fotografije i odvesti ih s vama na svoj frizerski sastanak. Nemojte se sramiti zbog toga - vaš brijač ili stilist će cijeniti trud jer će mu to dati jaču zamisao o tome što vam se sviđa. Na temelju tih fotografija, oni mogu odrediti modifikaciju stila koji će najbolje raditi na glavi.

Pronalaženje brijača

Naravno, nakon što dobijete ideju o tome što želite da vam bude nova frizura, morat ćete naći brijača ili frizera za rezanje. Naravno, najlakši način da to učinite jest jednostavno pitati tip sličnog stila koji je napravio rez. Muškarci, međutim, gotovo nikada razgovarajte o kosi s drugim dečkima, tako da to možda neće biti opcija za neke. Ako je to slučaj, ili ne možete pronaći prijatelja / suradnika s šišanjem koju vam se sviđa, pogledajte web-lokacije za pregled i pregledajte prodajne trgovine u vašoj blizini. Promjena šišanja je dobro vrijeme da promijenite osobu koja također skida kosu. Ako ste imali jednaku šišanje za više od pet godina i vaš štitnik za kosu nije predložio ažurirane mogućnosti, trebate pronaći novog brijačka ili stilista.

Kada idete da biste dobili novu šišanje, pobrinite se da imate termin i neka osoba s kojom rezervirate znate da dolazite na nešto novo.

To će vam dati dovoljno vremena za razgovor sa svojim brijačom ili stilistom o rezu. Obavezno zatražite od njih da preporuče prave proizvode za stil koji odaberete i da vam pokazujete kako napraviti stil sami kod kuće. Ulazak u "walk-in" za novi rez može ponekad biti problematičan - ako je trgovina zauzeta ili ako stilist ima punu knjigu obveza, možda neće biti motivirani da potroše dodatno vrijeme s vama kako bi bili sigurni stil je upravo u pravu. Kao opće pravilo, kad znam da netko dolazi u promjenu, prilagođavam svoju knjigu s imenima - cilj mi je osigurati da klijent oduševljava svoj novi rez i da ga zadržim kao klijent. Nije uvijek moguće stisnuti u nekoga tko želi napraviti veliku promjenu i posvetiti odgovarajuću količinu vremena za to.

Kada dobiti novu šišanje

Kada dobijete novu šišanje, pogotovo ako napravite podebljivu promjenu, idite za rezanje u petak (ili neko drugo vrijeme kada imate slobodan dan nakon toga).

To će vam dati dan ili tako da se naviknete na novi rez.

Sada, pogledajte u ogledalu - jeste li radili isti umorni rez za nekoliko godina? Yup, vrijeme je za promjenu. Nova frizura će vas učiniti svježima i primijetiti!

No Replies to "Kako dobiti novu mušku kosu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    59 + = 60