Jersey Shore Haircuts Od Mikea, Paulyja, Vinnyja i Ronnieja

Pavle

Ovaj stil zahtijeva masivni proračun za gel za kosu.
Jason Merritt / Getty Images

Pripremite se za malo šake i uhvatite nekoliko cijevi "spikuha" smiješno snažnog čvrstog gela. Imamo Jersey Shore Haircuts od Mikea, Paulyja, Vinnyja i Ronnieja. Tražite nešto malo ekstremnije? Pogledajte našu galeriju muških dizajnerskih rezova za nadahnuće.

Pauly D''s Blowout

Nismo baš sigurni kako opisati Pauly D''s blowout. Je li zaista moguće imati toliko Joico Ice Spiker Water Resistant Styling Glue u jednoj frizuri? Može li ozlijediti nekoga s tim stilom? Postoji li rehab za ovisnike o gelu? Možda ovaj tip treba intervenciju!

02
od 06

Pauly D''s Blowout

Pavle

Tvrdi šešir kose.
Kevin Winter | Getty Images

Ovo je bočni pogled na umjetničko djelo na DJ Pauly D's glavu. Ako ga udarite u glavu s opekom, što bi se slomilo? Cigla ili kosa? To mora biti cijela cijev Joico Ice Spiker Water Resistant Styling Glue u svojoj kosi.

03
od 06

Mike "Situacija" Sorrentino's High Fade

Michael

Kratak na stranama s dužinom na vrhu.
Jason Merritt | Getty Images

Kada imate kormilar kao Mike Sorrentino, nitko ne obraća veliku pozornost na vašu šišanje. Situacija obično nosi prilično jednostavan visoki izblijedjeti, ponekad s nekoliko nacrta obrijati u za raznolikost, ali on uvijek ostavlja dovoljno na vrhu za malo Joico Ice Spiker vode otpornog Styling Glue ili "Spikuh" kao Pauly D to zove.

04
od 06

Mike "Situacija" Sorrentino's High Fade

Mikrofon

Je li to provjerio s druge strane ?.
Jason Merritt | Getty Images

Nismo točno sigurni što se događa s isključivanjem na vrhu frizure The Situation ovdje. Čini se da mu je kosa na kruni gurnula naprijed, a prednja kosa je gurnuta natrag stvarajući šiljka u sredini. Trebalo bi da kosa bude kraća na kruni i postupno će se produžiti prema naprijed kako bi se to uklonilo.

05
od 06

Vinnie Guadagnino's Butch

Vinnie Guadagnino's Jersey Shore Haircut

Jason Merritt | Getty Images

Jersey Shore Vinnie obično nosi kosu izbrazdanu na stranama i natrag s oko dvije oštrice na vrhu i istaknutom prednjom stranom. Nismo veliki obožavatelj načina na koji stil funkcionira sa svojim oblikom glave i lica - malo više duljine na vrhu i više četvrtastog stila pružit će bolju ravnotežu.

06
od 06

Faux Hawk Ronnieja Ortiz-Magra

Ronnie Ortiz-Magro's Jersey Shore Haircut

Jason Merritt | Getty Images

Od svih dečki Jersey Shore, Ronniejeva šišanja vjerojatno najbolje funkcionira za njega. Stil je slabiji na stranama i leđima, a kraći na prednjoj strani. Vrh je oblikovan u lažni sokol - pretpostavljamo da koristi zadatak Pauly D's omiljenim Joico Ice Spiker Water Resistant Styling Glueom. Sve u svemu, krivotvoreni stil divljaka malo je datiran, ali dobro okreće lice.

No Replies to "Jersey Shore Haircuts Od Mikea, Paulyja, Vinnyja i Ronnieja"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    80 − = 73