Je li Brass? Kick Brassy, ​​žute kose tonove na Curb.

Ako je vaša kosa istaknuta, vaš je frizerman možda preporučio da isprobate ljubičaste šampone za toniranje kako biste svjetlili vaše svjetlo? Šampon za vlaženje tonusa pomaže u održavanju naglašenih ili obojenih kosa od žutih ili praskava. Djeluje polaganjem purpurnog pigmenta na označenu kosu. Purpurni pigment izražava žutu ili brassiness ostavljajući vaše kose željeni neutralni ton.

Važno je napomenuti da šamponi s purpurnim toniranjem ne bi trebali biti korišteni dnevno ili čak sa svakim šamponom. Koristite samo šampon za toniranje purpurne boje 3-4 puta mjesečno, ili kada primijetite da vaša kosa počinje zvučati. Prekomjerna uporaba šampona za purpurnu tonizaciju može rezultirati plavim, ljubičastim ili sivim naglaskom. Iako, ovih dana to bi moglo biti vaša stvar.

Šamponi s visokom razinom pigmenta su izvrsni za srednje plavu ili crnu kosu, a lakši pigmentirani šamponi su bolji za srednjoročnu plavu platnu. Ako šampon ima previše pigmenta za boju kose, volim ga rezati tradicionalnim šamponom koristeći omjer 50/50.

Pro tip: koristite visoko pigmentirani purpurni šampon na smeđu i crnu kosu kako biste povećali sjaj i dubinu. Također sjajno za sivo (#grannyhair) ili bijelu kosu koja gubi sjaj. To nije samo za plavu kosu.

Evo popisa purpurnog toniranja šampona koji dolaze visoko preporučeno.

Pravana čisti svjetlosni šampon jedan je od mojih najdražih šampona za toniranje purpurne boje. Miris je strašan i pigment je podebljan. Zapravo, često preporučujem miješanje ovog šampona s omiljenim tradicionalnim šamponom ako je pigment previše jak.

No Replies to "Je li Brass? Kick Brassy, ​​žute kose tonove na Curb."

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 35 = 40