Imate oštećenu kosu? Popravite i razvijajte snažnije s CHI keratinom

Imate oštećenu kosu? Popravite i razvijajte snažnije s CHI keratinom

Keratinski šamponi, tretmani i proizvodi za kosu u posljednje vrijeme privlače puno pozornosti. Riječ je o buzzu koja znači malo više od "proteina". Keratin daje kosu i nokte svoju snagu, tako da što više keratina imate u vašoj kosi, to je jača kosa. Iako je to istina u teoriji, previše keratina može uzrokovati da vam kosa postane krhka i zapravo uzrokuje lomljenje. Keratin je sjajna stvar za vašu kosu, ali ključ je održavanje ravnoteže keratina.

Ako ne bojite kosu, obožavate bogove sunca, svakodnevno koristite sušilo za kosu, ili trošite previše vremena sa stanom željeza, šanse su da vam je kosa prilično keratina uravnotežena. Ali, ako ste poput prosječne žene i pronašli ste redovne naglašavanje, troše toliko vremena na suncu koliko možete, ili koristite vruće alate više od 3 puta tjedno; šanse su da možete koristiti neki dodatni keratin u vašem životu.

Problem koji sam često imao s keraminom infuzijom šampona i sredstava je da su mi suhe suhe kosu. Iako se to lako može popraviti s malo ulja za kosu, radije bih da moj šampon i kondicioniranje ne zahtijevaju dodatnu hidrataciju nakon tuširanja.

Nakon što je CHI Keratin Shampoo i Conditioner pokušao (kupiti od Amazona), bio sam nevjerojatno impresioniran bogatim i učinkovitim sredstvima za kondicioniranje u proizvodima. Ako tražite keratinski šampon i kondicioniranje koji vam neće dopustiti u odjelu za kondicioniranje (ili razbiti proračun), to je onaj koji treba isprobati.

CHI Keratin šampon i regenerator

Na web stranici CHI: "CHI Keratin Trenutačno transformira vašu suhu, kovrčavu keratinovu oštećenu kosu u zdrave, glatke brave s novom CHI Keratin linijom, Keratrix ™, koja koristi tehnologiju s produženim otpuštanjem za cjelodnevni tretman i zaštitu.To visoko sofisticirani spoj nadopunjuje i štiti dlake prirodni keratin protein dramatično poboljšava elastičnost i sprječava buduće lomove dok dodaju intenzivnu hidrataciju koja vraća mekoću i sjaj. "

O šamponu: Nježno čisti i rekonstruira oštećenu kosu nadoknadivši prirodne razine keratina s esencijalnim jojobe i arganovim uljima. Potiče dugotrajnu zdraviju, sjajniju kosu i sprječava buduće lomove.

O uređaju: Vraća vlagu u kosi s prirodnim eteričnim uljima i snagom keratina za glatku zdravoću kosu. Rekonstruktivno sredstvo jača i brtvi kosu, zaklapa vlagu, sprječava lom i štiti od daljnjeg oštećenja.

Moje iskustvo sa šamponom i regeneratorom

Šampon:Osjećaj šampona je gust i bogat, odmah je očito da nećete trebati puno šampona za obavljanje posla. Proizvod lijepo nanosi i odgovara pjeni najprofesionalnijih šampona, te ostavlja kosu dovoljno čistom bez osjećaja sušenja. Apsolutno volim luksuzni miris keratinske linije. Miris je iskreno teško opisati, ali to nije nadmoćno ili previše parfem u prirodi.

regenerator:Kondicioner je vrlo bogat i lijepo se distribuira kroz kosu. Vaša kosa je odmah bez zamršenja i meka u trenutku kada ga kondicioner dotakne. Iako to može biti malo teška za superfinsku kosu, ali to se lako može upravljati korištenjem manje proizvoda, čuvajući uređaj od vlasišta i dobro isprati.

Kondicioner ostavlja dlačicu vrlo mekanu i laganu za češljanje, ali bez osjećanja težine ili masnoće. Za jako oštećenu kosu koristite ovaj uređaj kao masku za njegu, ostavljajući je na kosi 30 minuta prije ispiranja za duboki učinak kondicioniranja.

Da li CHI keratin šampon i regenerator čine kosu rastu brže?

Tijekom korištenja šampona i kondicionera tijekom nekoliko mjeseci, kunem se da mi je kosa rasla brže i zdravije. Ima smisla jer dodana keratin pruža zdrav okoliš za rast kose, ali iskreno, mislio sam da sanjajem. Nakon preporuke proizvoda za nekoliko klijenata u mom salonu, također su me pitali je li ova stvar stvarala kosu brže.

Ne mogu se sa sigurnošću reći, ako je to slučaj, ali jača zdravija kosa se srušila manje, tako da nije neophodno pretpostaviti da bi manje lomova rezultiralo boljom rastu kose.

Preporuka CHI Keratin šampon i regenerator

Apsolutno preporučujem CHI Keratin šampon i regenerator za svakoga tko želi uravnotežiti snagu i vlagu u kosi. To je svakako jedna od mojih go-to preporuka za svakoga s oštećenom kosom koja treba nadopunjavanje.

CHI Keratin linija također ima izvrsni Keratin regenerator i jedan od mojih najdražih proizvoda Keratin Silk Infusion. Ako se stvarno borite s oštećenom kosom, ova dva proizvoda moraju se probati za post-tuš.

No Replies to "Imate oštećenu kosu? Popravite i razvijajte snažnije s CHI keratinom"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    60 − 57 =