Dečki, razmislite o ovim 3 stvari prije nego što pokrijete svoju siva

Dečki, razmislite o ovim 3 stvari prije nego što pokrijete svoju siva

Za mnoge dečki, siva odijada pravi je udarac samopouzdanju, a nekoj, sijedoj kosi povezana je sa starošću. Suprotno tome, mnogi ljudi smatraju da je puna glava sijede kose prilično privlačna. Budući da ne možemo svi biti Anderson Cooper, mnogi od nas su odlučili ne postati sivo graciozno i ​​okrenuli se bocu za pomoć. Naravno, govorim o bocu boje. Prije nego što se odlučite za boju sive kose, sljedeće su neke stvari koje treba razmotriti:

Profesionalna volja gotovo uvijek proizvodi bolje rezultate

Iako postoji nekoliko "samo za muškarce" home bojanje setove, profesionalni kolorist će biti u mogućnosti miješati upravo pravo boje formula kako bi se osiguralo prirodno izgleda rezultat. Nekoliko tvrtki sada proizvodi izvrsnu profesionalnu boju kose za muškarce. Posebno mi se sviđa Redken Men Color Camo, salonska usluga koja traje oko deset minuta. Boja nestaje tijekom vremena, tako da ne dobivate dramatičnu promjenu boje dok raste.

Redovito bojanje može biti skupo

Očekujte da ćete platiti oko 20 dolara ili 30 dolara (isključujući šišanje i vrh) za mušku obojenu boju i planirate da to učinite jednom mjesečno. Za profesionalne rezultate to vrijedi.

Prirodna boja može biti teško postići kod kuće

Za bilo koju vrstu usluge boja preporučujem traženje usluga stručnjaka jer će rezultati gotovo uvijek biti prirodniji. Znam da, za neke, ova opcija može biti skupo skupo.

Ako odaberete boju kod kuće, kupite proizvod posebno za muškarce, uvijek obavite patch test i točno slijedite upute. Ostvarit ćete prirodniji rezultat ako je vaša kosa "standardna" boja. Za kućnu upotrebu, nekoliko mojih klijenata salona imalo je dobre rezultate koristeći Just For Men, boja kose nad-counter.

Skoro ću uvijek preporučiti izbjegavanje uporabe kemikalija koje mijenjaju stanje ili boju kose. Umjesto toga, osjećam da biste trebali pronaći brijača ili stilista koji mogu stvoriti stil koji izgleda sjajno s prirodnom kosom koju imate. Moderna frizura će vam pružiti mlađi izgled. Taj je pristup daleko jeftiniji i lakši za održavanje od kemijskih usluga.

No Replies to "Dečki, razmislite o ovim 3 stvari prije nego što pokrijete svoju siva"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 3 = 1