7 najboljih dubokih regeneratora za kupnju za crnu kosu 2018. godine

Predani smo istraživanju, testiranju i preporučivanju najboljih proizvoda. Možemo primati provizije od kupnji nakon posjećivanja veza unutar našeg sadržaja. Saznajte više o našempostupak pregleda.

Kada je riječ o brigiranju crne kose, jedno je sigurno - hidracija je ključna. Kovrčava kosa i kosa koja je bila opuštena ili u boji, tendira da bude mnogo za kosu od drugih tipova kose, pa umjesto samo ide za prosječnog šampon i regenerator rutinu, prirodna kosa treba dodatnu vlagu kako bi ga zadržati mekan, snažan i hidratiziranom. Deep conditioners su često najbolji način za definiranje kovrče i hranjivu kemijski tretiranu kosu.

Čišćenje vaše kose je važno, kondicioniranje je broj jedan na popisu prioriteta za njegu kose. Uređaj može se koristiti pod tušem kako bi kosa glatka i rukovanje nakon šamponiranja, može se koristiti kao ko-opere zamijeniti šampon koji uklanja kosu od svojih prirodnih ulja ili koristite ga se može koristiti kao ostaviti-u uređaj za liječenje kosu cijeli dan.

Ovdje pronađite najbolje duboko sredstvo za crnu kosu.

Bez obzira bojite li kosu, zagrijavate ili opustite, duboko sredstvo može biti velika pomoć u popravljanju oštećene kose. Briogeo ne očajavajte, popravite masku za duboko usišavanje, formulirana je upravo to. Maska ima B-vitamine za borbu protiv štete uzrokovane kemijskim procesima i topline. Ulje ružmarina dodaje masne kiseline kako bi se spriječilo kovrčanje i dodavanje vlage. Alge ekstrakti pomažu ojačati kosu s antioksidansima i vitaminima, a bademovo ulje daje dodatni sjaj skučenoj kosi.

Nanesite je u tuš i ostavite ga na pet do deset minuta ili dajte kosu čak i dublju obradu omatajući je u plastiku ili kapu za tuširanje i ostavite da sjedne 30 minuta prije ispiranja.

"Moja mješovita etnička kosa odmah je lakša za rukovanje, bez napora, vlaži se (ali ne i masnu ili ljepljivu)", rekao je jedan recenzent. "Primijetim veliku promjenu u smislu snage i elastičnosti. Nastavio sam tražiti razbijene niti u češlju i oko / u sudoperu ... nakon tri uporabe, nema.

No Replies to "7 najboljih dubokih regeneratora za kupnju za crnu kosu 2018. godine"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    50 − 43 =