3 jednostavna koraka za brijanje glave – insightyv.com

3 jednostavna koraka za brijanje glave

Obrijana glava je dobra opcija za dečke sa stanjivom kosom ili za bilo kojeg čovjeka sa sjajnom glavom koja želi napraviti podebljano izjavu. Prije nego što počnete brijati glavu po prvi put, posavjetujte se s brijačom ili stilistom koji može pomoći u određivanju hoće li stil raditi dobro s vašim oblikom lica i glave i pokazati vam kako brijati glavu. Također ćete morati utvrditi želite li mokro brijati glavu ili je jednostavno kopirati na kožu s dobrim proćelavim kliperom.

Ako vam ovo prvo vrijeme brišete, razmislite o tome kako početi padati na početku vikenda ili za početak odmora. To će vam dati vremena da se naviknete na svoj dramatičan novi izgled i omogućiti vam da dobijete neku boju na vlasištu prije nego što otkrijete svoj novi stil prijateljima i suradnicima.

Tri koraka u nastavku pomoći će vam da dobijete najbolji mogući rezultat. Dopusti dobar pola sata za prvi brijanje. Nakon nekoliko dana brijanja trebali biste imati rutinu do pet minuta ili manje. Slijedi kako brijati glavu.

Korak 1: Prep

Uvijek brijte glavu na kraju toplog tuša koji omekšava kosu, čisti kožu i otvara pore. Za vrijeme tuširanja, utrljajte sapunicu s blagim tlakom prema obrascu rasta kose kako biste podigli kosu radi lakšeg brijanja. Zatim nanesite sjajnu krema za brijanje (krema za čišćenje Duke Cannon Superior Shave krema je nevjerojatna) i ostavite da stoji nekoliko minuta kako bi dodatno omekšala kosu.

Držite se daleko od gelova ili proizvoda koji sadrže mentol, koji će zatvoriti pore i desenzibilizirati kožu. Želite biti u mogućnosti osjetiti da britva klizi nad vlasištem. Nikada nemojte skakutati na pripremu. Ovo je od vitalnog značaja za dobar brijanje.

Napomena: Ako vam je ovo prvi put brijanje glave, koristite aparat za kosu bez straže kako biste uklonili što više dlačica i skinuli kožu s pilingom lica prije brijanja.

Korak 2: Brijanje

Korisno je imati ručno zrcalo kako biste mogli provjeriti svoj rad iz svih kutova. Ne želite ništa propustiti. Također je važno obrijati u sobi s jakom rasvjetom.

Koristite čist i oštar britva (trostrukog britva najbolje radi) i počnite brijanje zrnom (smjer kose koja raste). To će vam pomoći u smanjivanju smanjenja, iritacije i urastajućih dlačica. Klizite brijeg lagano niz strane i natrag i natrag prema naprijed na vrhu. Izbjegavajte nanošenje pritiska, često isperite britvu i polako ga prate. Ako vam je ovo prvi put, nemojte brijati zrno nekoliko tjedana da biste svoje vrijeme vlasišta prilagodili brijanju.

Nakon što završite brijanje, nanesite malu količinu pjenjenja u ruke i protrljajte cijelu glavu, provjeravajući grube mrlje koje treba ponovno obrijati. Obratite posebnu pozornost na područja koja stoje iza ušiju i na vratu. Ako se izrezujete, nanesite vlažnu aluminijsku blokadu kako biste zaustavili krvarenje. Slijedite brijanje s kapljicom hladne vode kako biste zatvorili pore.

Korak 3: Popravak i zaštita

Nakon brijanja, lagano prati glavu suhom mekom krpom i nanesite dobar balzam nakon brijanja (kao što je The Art of Balse balzam nakon brijanja). Preporučujem upotrebu proizvoda koji nemaju alkohol, što može uzrokovati nepotrebno sušenje kože.

Pravo balzam nakon brijanja pomoći će promicanju bržeg iscjeljivanja i vlaži kožu. Prije izlaska na sunce, nanesite zaštitu od sunca kako bi spriječili gorenje.

Brijanje glave svakodnevno ili svaki drugi dan olakšat će održavanje rezultata i zadržati izgled svježeg. Nakon što se vi i vaši prijatelji i suradnici prilagodite novom izgledu, naći ćete ćelavu glavu koja će vas odvojiti od paketa.

No Replies to "3 jednostavna koraka za brijanje glave"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.