20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs | insightyv.com

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Reese Witherspoon with bangs

Reese Witherspoon s praskama.
Alberto E. Rodriguez // Getty Images

Šiške. Žudimo ih. Posebno dugačke, bočne šupljine koje okreću lice upravo tako. I oni lijepo rastu, samo u slučaju da im se razbolite i želite promijeniti.

Ova je galerija posvećena bočnom pucanju. Imam 19 od najboljih od njih, sve na slavne osobe. Naučit ćete kako stilirati ove šiške, kako ćete dobiti pravi rez i još mnogo toga.

Evo, Reese Witherspoon pokazuje stil s praskama. Witherspoon gotovo uvijek ima šiške (pogledajte moju foto galeriju Reese Witherspoon kosa: njezin najsnažnijim izgledom). Izgleda sjajno s bočnim šumama. Također, imajte na umu kako joj kosa ima slojeve koji su suženi duž lica.

Neki savjeti ako imate bangs ili želite ih dobiti:

 • Razmislite o održavanju. Bangs se redovito ukrasi. Pitajte svog frizera ako nude besplatne presvlake ili saznajte kako smanjiti vlastite šiške.
 • Bangs izgledaju najbolje na kosi koja je prirodno ravna, ali ih možete izvaditi ako imate valovitu kosu i isprobajte ih ravno. Bangs ne rade dobro na kovrčavu kosu.
 • Osušite prste prije sušenja ostatka kose. Šiške su kraće tako da se osuše brže, zbog čega ih želite uhvatiti prije nego što osujete sve neugodne.
 • Nakon što dobijete savršeni rez, morate se pobrinuti da ispravno znate kako puhati suho svoje šiške. Mnoge, mnoge žene pate od “Bubble bangs” sindroma bang koji bi se moglo izbjeći ako samo oni spustiti okrugli četkom i puhao njihovu suhu suhu s ravnim ili lopaticom četkom. Postoji puno izvješće o tome kako puhati suhe šiške.
 • Možda će vam trebati dobro ravno glačalo. Pogledajte naš popis najboljih ravanih glačala.
 • Volimo izgled debelih, teških šiške i bokova. Jednostavno izbjegavajte tanku, mračnu, sve-dužinu praska – to će vaše lice izgledati “boxy” i datiran. Vrlo vrući izgled upravo sada su debele šiške povezane s dugim, valovitim slojevima. Seksi. (Vidjet ćete slike u ovoj galeriji).
 • Nije spreman za debele šiške? Pokušajte ispružene šiške povezane s dugim slojevima. Slojevita kosa s praskama radi najbolje jer je manje kutijasta dok dopušta vašoj kosi da izrasta bez izgleda previše ekstremno ako odlučite rasti iz trend.
02
od 20

Bangs u paru s dugom, plavom kosom

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Beth Behrs.
Frederick M. Brown // Getty Images

Čini mi se da volim duge, bočne šupljine. Zašto? Evo zašto:

 • Za razliku od tupih bangs, side-swept šiške ne treba ukloniti svaki par tjedana. Možete ih izrezati i izraste lijepo.
 • Oni odgovaraju svakom obliku lica. Nisu sve frizure. Ali ovi? O da, možete ih nositi i svi ostali što znate. Oni također odgovaraju svakoj duljini kose. Oni rade s pixie rezova, kratka kosa, ramena duljine, bobs, pa čak i dugu kosu.
 • Skrivaju veliko čelo. Ne da imate jedan, ali ja to radim.
 • Nikada ne izlaze iz stila. Nikada nećete nikada vidjeti popis “trendova ljepote koje želimo umrijeti” s njima na popisu bokova.
03
od 20

Delta Goodren

Delta Goodren with bangs

Delta Goodren s praskama.
Mike Flokis // Getty Images

Zabilježite bočni dio ovdje na Delti Goodren. Njezine bočne šiške djeluju savršeno uz njezinu dugu valovitu kosu. Ključ ovog izgleda je da imate dugo slojeve u kosu. Ovaj izgled najbolje je za žene s debelom kosom – finija kosa će pasti.

04
od 20

Marionne Fedderove čudesne bokove

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Marion Fedder.
Sean Gallup // Getty

Marion Fedder ima duboku bočnu stranu na ovoj slici. Šiške prekrasno prelijevaju preko čela. Ovaj izgled je odličan za prekrivanje velikog čela i radi na kosi koja je ravna i fino.

05
od 20

Helena Christensen je debela, bočni udarac

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Helena Christensen.
Ben Pruchnie za Getty

Imam dosta kose, ali je tanka. Tako sam zavidio ženama s debelom kosom poput Helene Christensen ovdje. Njezine šiške su debele i bujne, za razliku od mojih šake koje se sklupaju čelu u vrućem vremenu.

Ako imate debelu, prirodno valovitu kosu, kao Christensen, možete nositi šiške, samo trebate biti oprezni da nisu previše teški i gusti. Vaš stilist može ukloniti dio skupa s britvom.

06
od 20

Emma Stone je dugačak, bočni udarac

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Emma Stone.
Jason Kempin // Getty Images

Jedna od tajni velikih bočnih strana je da se dobro uklapa u ostatak vaše kose.

Da biste postigli ovaj izgled, zamolite svog stilista da odreže duge šiške pod kutom. Jednom rezano, tajna za oblikovanje tih šiške je da ih osuši. Četka krenuti naprijed i puhati ih osušiti kao da su tupim praskama. Četkajte ih s jedne na drugu stranu dok osušite.

Jednom osušenu, spritz kosu na prstima, a zatim prstima prstima kroz prste da zadržite ovaj lijep pernati učinak.

07
od 20

Pukotine

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Angela Simmons.
Jason Kempin // Getty Images

Zašto dobiti šiške? Šumovi su velika kamuflaža svijeta kose. Mogu sakriti veliko čelo, pa čak i kratku. Pokrivaju fine linije i ožiljke. Oni mogu odmah brijati nekoliko godina s izgleda i pretvoriti dosadnu dugu frizuru u nešto što izgleda svrsishodno. Oni privlače pozornost na oči. Oni oblikuju lice.

Oni su savršeni izbor za ženu koja želi promijeniti njezin izgled, ali ne želi skidati dramatičnu duljinu. Nekoliko snajpersa i možete izgledati kao sasvim drugačija osoba.

A ako ih mrzite ili ih naposljetku gubite, rastu. Savršenstvo.

08
od 20

Alexa Chung je ljuljačka djevojčica

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Alexa Chung.
Michael Loccisano / Getty Images; Dominique Charriau / Wire Slika / Getty Images

Volimo šiške rocker girl, poput ovih na britanskom “It Girl” Alexa Chung. Oni su moderni, ali kao i mnoge stilske žene, Chungov pogled ovdje je potpuno bez napora. Ključ ovog izgleda je nesavršenost. Ne želite savršeno puhati suho. Šumovi se trebaju djelomično osušiti, a zatim ih se osušiti na zraku. Prigrljajte ih prstima i pustite da vrijeme prođe svoj put.

09
od 20

Nicole Miller

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Dizajnerica Nicole Miller.
Fotografija Amy Sussman / Getty Images za eBay

Prilikom razmatranja bangs, morate uzeti u obzir vaše teksture kose. Curls i bangs ne dobro se spajaju, ali nisu nemoguće. Morat ćete naći stilista koji se može uklopiti u šiške na ostatak rezanja. Nikada nemojte prerezati šiške kad je kosa vlažna, pogotovo ako se kosa nakupila ili valom u njemu.

10
od 20

Rachel Weisz

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Glumica Rachel Weisz.
Fotografija Amy Sussman / Getty Images

Bočni šumovi izranjaju lijepo. Ako se nalazite u toj neugodnoj fazi izrastanja u kojoj ne možete staviti šiške iza uha, uvijek možete prikvačiti svoje bokove. To također funkcionira ako ne rastešete šiške, ali samo želite promjenu izgleda.

11
od 20

Snimanje umjetnika Eve

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Snimatelj Eve.
Fotografija Bryan Bedder / Getty Images

Možete stvoriti optičke iluzije s desne šiške. Na primjer, ako imate tanko lice, možete stvoriti iluziju šireg lica dobivanjem šiške koje su kraće na stranama. Da bi se bliske oči pojavile šire, stilistica Eva Scrivo predlaže da vaš stilist odreži središnji dio nešto kraći od rubova i teksturira krajeve kako bi uklonio skupno.

12
od 20

Bangs na kratkoj kosi

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Kristen Scott Thomas.
Fergus McDonald // Getty Images

Ova frizura na Kristen Scott Thomas izgleda sjajno na njoj. Vidio sam slike njezina prije nego što je dobio ovaj rez i ona nije imala šiške, koja joj je dobila. Ovaj izgled, u kombinaciji sa svjetlijom bojom, čini joj izgled mlađim godinama.

13
od 20

Ginnifer Goodwin s praskama

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Ginnifer Goodwin.
Frederick M. Brown // Getty Images

Razgovarajte sa ženama o najgorim frizurama i loše zlostavljanje gotovo uvijek će se pojaviti. Prasci su prekratko prekinuti. Buka koja su bila previsoka za održavanje. Bangovi koji su bili neujednačeni. 

Ako pate od straha od bumanja, možete to popraviti tako što ćete zakazati konzultacije s vašim stilistom i početi s bočnim šumama koje brže i lijepo rastu od tupih bangs.

14
od 20

Rosario Dawson

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Glumica Rosario Dawson.
Fotografija Frederick M. Brown / Getty Images
15
od 20

Kako ispucati Suho brijanje

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Reese Witherspoon na naslovnici Elle magazina.

Kako puhati suhe šiške kad imate kravate.

L.A. hairstylist Kristin Ess objašnjava Allure Magazineu kako puhati suhe šiške tako da joj neugodno kecanje ne izlazi na nju. “Svatko koga sam prikazao ovu tehniku ​​bio je poput” Oh, to je bilo “, kaže Ess za Allure. Evo njezinih savjeta:

 • Tajna za bockove bez krava je da odmah osušite kosu. Nakon što se folikul dlake počnu sušiti, također počinje postavljati, kaže Ess.
 • Vaša kista broji. Ess preferira okrugli kist. Njezina omiljena? Spornette G-36XL Porcupine četka jer “to dočepa svaku kosu”.
 • Čvrsto držite četku i sušilicu. Allure sugerira da u osnovi šaljete šiške između palca i četke i povučete čvrsto. Evo pojedinosti: “krenite od mjesta gdje se nalazi lopta, stavite palac ruke koja drži četkicu ispod sekcije šiške koje ćete puhati, zatim stavite četkicu na vrh palca, ponovno stisnuvši šiške između njih. ” Prema Essu, palac vam daje dodatnu napetost koja je potrebna da povuče folikul iz korijena. “
 • Kako puhati suho. Uvijek ţelite usmjeriti sušilo za kosu niz kosu (ne gore). I pomoću četke četkajte šiške lijevo, desno i ravno dok se osušite. Držite napetost na kosi cijelo vrijeme, kaže Ess.
16
od 20

Dianna Agron je ne-Bangs Bangs

Dianna-agron.jpg

Theo Wargo za Getty Images

Za ove neprasutne šiške, koje su stvarno dugački slojevi koji izgledaju kao da su super dugačke bočne šupljine, zamolite svog stilista da odreže šiške dužine nosa.

17
od 20

Glumica Halle Berry

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Glumica Halle Berry.
Fotografija Claire Greenway / Getty Images

Halle Berry izgleda sjajno u svakom frizuru, ali šiške joj daju lice mekšim izgledom koji joj dobro odgovara.

18
od 20

Rachel Zoe’s Fringe

Rachel-Zoe-bangs.jpg

Imeh Akpanudosen za Getty

Da biste dobili Rachel Zoe-u obrub obrubljenog obrva, vaš stilist bi trebao koristiti britvu. Prema Allure magazinu, šiške bi trebale biti izrezane u dva dijela: “onaj koji pada izravno preko čela, a zatim dulji slojevi na stranama koji se miješaju s ostatkom kose”.

19
od 20

Lily Allen

20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs

Lily Allen.
Dave Hogan // Getty Images

Kako lijepo izgleda Lily Allen s debelim, bočnim šumama? 

20
od 20

Taylor Swift

Taylor-brza-bangs.png

Getty Images

No Replies to "20 Fotografije frizura s prekrasnim Side-Swept Bangs"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  − 5 = 5