10 ulja koja su savršena za crnu kosu

Uz eksploziju u proizvodima za njegu za jedinstvene i različite teksture crne kose, ponekad može biti zbunjujuće znajući što kupiti. Danas, kada je većina proizvoda koji su se ugostila na tržištu crne kose sadržavala ugušene sastojke poput nafte, uz jeftine dodatke koji nisu učinili ništa za poboljšanje zdravlja kose, potrošači nisu imali puno izbora. Taj sveprisutni tanjur Ultra Sheen masti (plava ili zelena) sjedio je na šalterima kupaonice u crnoj zajednici.

Danas je druga priča. Imate odabir proizvoda koji se kreću u cijeni od jeftinih do skupih, a mnogi od njih tout tvrde kao "kontrola kovrča" i "uvijanje kovrča". Na ljestvici vašeg ljekarništa, kao i salonskih marki, vrijedi dodatni novac.

Ponekad, želite ga zadržati jednostavnim. Sljedeći odabiri su među najboljim uljima za crnu kosu. Možete ih koristiti sami, ili se kreativno i miješati vlastitu mješavinu. Osim što je divno za korištenje na tresama, većina tih ulja su višenamjenska; neki od njih mogu se koristiti kao tijelo hidratantne kreme, dok drugi nose u kuhinju.

Jedno od najpoznatijih ulja koja pogoduje mnogim vrstama kose, kokos je omiljena jer zapravo hidratizira kosu. Da bude jasno: većina ulja ne vlaže kosu. Oni pomažu da se zatvore u vlagu, koja bi trebala doći u obliku vode, uključujući proizvode na bazi vode. Ali kemijska struktura kokosovog ulja dopušta da prodrijeti u kose, jačajući i vlažeći iznutra. Potražite organske vrste ovog ulja, koje su dostupne u mnogim redovitim trgovinama, zajedno s trgovcima zdrave hrane.

Višenamjenska tvrdnja: Koristite kokosovo ulje za kuhanje, pečenje i kao sveobuhvatni hidratant.

No Replies to "10 ulja koja su savršena za crnu kosu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    89 − = 86