10 najboljih šampona za kupnju u Walmartu 2018. godine | insightyv.com

10 najboljih šampona za kupnju u Walmartu 2018. godine

Predani smo istraživanju, testiranju i preporučivanju najboljih proizvoda. Možemo primati provizije od kupnji nakon posjećivanja veza unutar našeg sadržaja. Saznajte više o našem postupak pregleda.

Svoju kosu možete izgledati sjajno s salonima i skupim kremama i serumima, ali ako stvarno želite da vam kosa izgleda nevjerojatno, sve počinje u tušu s bocom šampona. Način pranja kose može odrediti kako će kosa izgledati tijekom dana. Ako imate suhu kosu, hidratantni šampon je način na koji možete ići. Ako imate tanku kosu, trebat će vam nešto lagano. A ako imate masnu kosu ili imate tendenciju da koristite puno proizvoda kako biste oblikovali kosu, šampon koji će razbiti nakupljanje i učinkovito očistiti kosu je savršen.

Ako počnete s pravom temom i odaberete šampon koji je formuliran za vašu kosu i njegove jedinstvene potrebe, kosa će izgledati i osjećati se puno bolje. Slijedite ga s uređajem za najglađi, najsjajniju kosu ikada. Nakon što pronađete prave proizvode za tuširanje, možda više nećete morati koristiti toliko styling proizvoda nakon toga.

Da biste pronašli pravi šampon, pročitajte o najboljim šamponima koje možete kupiti u Walmartu.

Garnier Fructis Pure Clean Shampoo

Ljubaznošću Walmarta

Ako imate masnu kosu, vaš prvi instinkt u potrazi za novim šamponom možda će biti za opciju razjašnjenja. Dok šampon koji je formuliran za čišćenje korijena kose na vrh i isprati bilo koji nakupljanje može biti od pomoći, to nije uvijek put za izlazak. Uklanjanje masnih kose nafte može izgledati dobro u početku, ali prekovremeno je nezdravo za kosu i može čak uzrokovati prekomjernu proizvodnju ulja kako bi nadoknadila ono što nedostaje.

Zato je šampon formuliran da održi zdravu kosu, a istovremeno i čišćenje nakupljanja je puno bolja opcija. Ovo je formulirano sa aloe ekstraktom i vitaminom E da njeguje kosu nakon čišćenja. To je lagani, šampon koji ne sadrži sulfat, tako da ga neće vagati niti ukloniti kosu što mu treba.

Jedan je recenzent rekao da obično dopire do skupljih šampona, ali ova opcija proračuna od Garniera joj je pomogla da joj kosa izgleda čista, sjajna i manje masnu.
Više »

No Replies to "10 najboljih šampona za kupnju u Walmartu 2018. godine"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    1 + 7 =