Kako pripremiti za prom

Puno je razmotriti kada se pripremite za prom. Vaša kosa, šminka, hoćeš li uzeti datum ... ah! Evo praktičnog kontrolnog popisa koji će pripreme učiniti jednostavnim. Izgledat ćete tako besprijekoran, vaši prijatelji nikada neće pogoditi koliko ste vremena potrošili.

Što donijeti prom

Kako pripremiti za prom

PriceGrabber

Kako biste bili sigurni da je kosa sjajna i zdrava kao i šareni reklame, tretirati svoje brave na masku za kosu oko tri dana prije prom. Preporučujem Kiehlovo ulje voćnog ulja za duboko usavršavanje kose. Usporedi cijene

Zatim, tijekom vašeg pre-proms tuš, nakon što svi šampon i conditioner se isprati iz svoje kose ... isperite kosu s hladnom vodom. Naravno, nekoliko će sekundi biti neugodno i to bi vam moglo cviliti, ali hladna voda će uzrokovati da se vaše kose za kosu čvrsto zatvore, što briše sjaj i čini glatko izgled.

02
od 08

Tvoje lice

Kako pripremiti za prom

PriceGrabber

Svi smo dobili zits. Da biste pokušali smanjiti prištiće što je više moguće prije promocije, razmislite o tome da li radite na licu mjesta nekoliko dana prije nego što se otvori i čisti sve vaše pore.

Započnite čišćenjem lica pomoću ribnjaka s mokrim čišćenjem ručnika. Nisu toliko oštre kao sapun, a na licu ćete iskoristiti svu prljavštinu i šminku. Usporedi cijene

Nježno ljuštite kožu pomoću pilinga. Premjestite ruke u male, spore krugove na licu.

Para. Sada je vrijeme da isparite lice i otvorite pore. Ako imate piling odjeće, držite je oko tri noge udaljeno od lica i pustite da se para lagano izbacuje na kožu oko deset minuta. Ako nemate pile, možete postaviti rublje natopljene toplom vodom preko lica (ostavite mjesta za nos i usta!) Opustite se i zatvorite oči dok vam se pore otvore. Maska za lice.

Završite DIY licu s masnom maskom za vašu vrstu kože. Isperite toplom vodom, a zatim se vlaži.

Noć prije mature, opustite se ponovno s maskom za lice. Dodat će vašu kožu sjaj. Usporedi cijene

03
od 08

Tvoji zubi

Kako pripremiti za prom

vrh

Ako vam zubi izgledaju malo dosadno, razmotrite režim izbjeljivanja prije prom. Crest 3D bijela glamurozna bijela pasta za zube osvjetljava i osvjetljava zube u samo nekoliko dana i ne zahtijeva nikakav dodatni posao kao što su stripovi za izbjeljivanje. Hej, ionako morate zubiti?

04
od 08

Tvoje ruke

Kako pripremiti za prom

Getty Images

Vaš zglob će vjerojatno biti sportski prekrasna crtica koju ćete htjeti pokazati, stoga pazite da su vaše ruke glatke i da vam nokti izgledaju. Ako želite uštedjeti nešto novca, preskočite noktiju i dajte sebi manikuru kod kuće. Vježbajte barem jednom tjedno i pol prije mature ako niste tako stabilni s poliranom četkom. Zatim, dajte sebi svoje prom manikure noć prije. Evo nekoliko promo noktih ideja koje su potpuno DIY: Get Ultimate Prom Nails

05
od 08

Tvoja stopala

Kako pripremiti za prom

PriceGrabber

Ne zaboravite na pete i prste! Oko dva tjedna prije proma, započnite razbijanje cipela, pogotovo ako su novi. Blister na plesnom podiju nije zabavno.

Noć prije mature, prije nego što obavite svoju manikuru, ljuštite dno stopala i pete pomoću pilinga kamena za pedikuru. Zatim pokrećite kamen sa žutom kamenjem preko zubaca i grubih točkica da ih uglavi. Završite debelom, kremastom hidratantom ... kao Shea's Cocoa Butter.

Zatim, dajte sebi kućnu pedikuru. Svijetle poliranje izgleda mnogo bolje u potpeticama prstiju i otvorenim nožnim prstima. Usporedite cijene na kućnim pedikurama.

06
od 08

Vaša haljina

Kako pripremiti za prom

Davidova svadba, 1.877.923.BRIDE

Neke su djevojke prije toga započele promo haljinu. Evo moje opće pravilo:

Ako naručujete iz online trgovine haljina ili malog butika, najbolje je kupiti do osam tjedana unaprijed. Često može trajati 2-6 tjedana za isporuku haljina, a trebat će vam faktor prilagodbe vremena ako treba nešto poduzeti ili pustiti.

Ako ste na udaru lokalnih trgovina i butika, najbolje je kupiti četiri tjedna unaprijed. To će vam dati vremena da pokušate na hrpu haljina i ostaviti tjedan ili dva za krojač, ako vam je potrebna izmjena.

Kako pronaći haljine za moj tip tijela

07
od 08

Vaši planovi

Kako pripremiti za prom

Getty Images

Ukoliko idete samostalno, s prijateljem, grupom prijatelja, vašim dečkom ili datumom? Pa, samo vi zaista možete odlučiti. No, dopustite mi da vam ponudim ovaj savjet: ako idete s romantičnim datumom, najbolje je odlučiti tko će biti bliži prom. Osjećaji se mijenjaju, novi se zaljubljenici razvijaju i hej, možda ćete susresti i novog momka s kojim biste radije otišli ako prerano prihvatite datum objave. Dva ili tri mjeseca unaprijed je prerano da prihvati Prom-posal ... ali hej, to je samo ja.

08
od 08

Vaši Post-Prom planovi

Kako pripremiti za prom

Getty Images

Imate svoj datum, svoju haljinu i svoje 'shvaćate. Što ćete učiniti nakon završetka mature? Želite da se vaši post-prom planovi shvate oko tri tjedna prije velike noći. Škola koja je sponzorirana nakon promocije je dobra ideja. Tako će i nakon toga postati klub za sve životne dobi. Kao što je spavanje u kući vašeg prijatelja.

Trebate više ideja? Provjerite ove ideje nakon promocije

No Replies to "Kako pripremiti za prom"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 35 = 42