Ručica za cipele: Složeni peta

Ručica za cipele: Složeni peta

Složena peta, također poznata kao izgrađena potpetica i peta stopala, daje iluziju tankih slojeva drva ili drugih materijala koji su složeni kako bi stvorili peta. Složene pete najčešće su prepoznate u ženskim peta, ali se mogu pojaviti iu klinovima, čizmama i muških cipela.

O složenim pete

Riječ "složena" odnosi se samo na slojevitu konstrukciju peta, a dizajn se može naći na bilo kojoj vrsti obuće: pumpi, niske pete, čizme i muške cipele.

Često puta složena peta označava crpku s debelom pukom, iako ponekad peta tanka i sliči na stilolom.

Složena peta peta, također nazvana krupnom peta, kombinira strukturu i potporu klin s visinom i sličnim izgledom stileta. Složene pete crpke izgledaju krupne u usporedbi s parom školjki, ali "zrnasto" ne znači "bespomoćno". Pete imaju ženstvene linije i sofisticiranost stileta, no mnogo su udobnije i puno lakše hodati, što im čini odgovarajući izbor za svakodnevno nošenje.

Kao i kod svih peta, visina krupne pete varira. Ne nudi istu vrstu dizala kao par škaka. Mnogi stilolozi sadrže platformu ispod nožnog prstiju da se podigne, ali složene pete obično su jednokomponentne, što znači da kutija s nožnim prstima ima izvorni tanki potplat cipele i ne pruža nikakav dodatni uzlet. Glavna razlika između krupne pete i stila je veličina pete: složena peta je šira i pokriva više površine, a stilet je tanak i pokriva vrlo malo površine.

Ponekad složeni stil vidljivo se prikazuje u par cipela, tj. Par ljetnih sandala s visokim petama s hrpe drvene pete. Druga vremena je peta pokrivena. Budući da je složena peta vidljiva po veličini, mnogi dizajneri cipela čine ga detaljnim pokrivajući peta u materijalu različitom od tijela cipele, poput životinjskog tiska, podebljanog tiska, pop boje, itd..

Kako nositi složene pete

Ogromna peta je izvrsna alternativa stilu. Ako imate teško vrijeme hodanja u pete, možda ćete naći složenu peta koja će biti puno slabija. Složene visoke pete savršena su opcija za noćnu vožnju kada želite visinu, ali ne želite žrtvovati udobnost, ili ako većinu dana provede na nogama.

Složene cipele pete savršene su za sve vrste vremena. Par složenih sanduka pete izrađene od prirodnog materijala kao što je drvo označava povremeni izgled i pogodan je za tople vremenske odjeće. Ove vrste obuće izazivaju ljetni, resort stil, i izgledaju sjajno u paru s maxi haljine, kratke hlače i suknje. Zaboravite neobične čizme za snijeg. Par cipela s čvrstom, složenom peta i izdržljivog gaznog sloja imat ćete navigaciju sniježnih pločnika u stilu.

No Replies to "Ručica za cipele: Složeni peta"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 87 = 96