Kako možete pronaći čizme za široke teladi ili ih promijeniti?

Kako možete pronaći čizme za široke teladi ili ih promijeniti?

Boot shopping - nazovite ga kao ekvivalent drevnog lovačkog odijela za kupanje. Bilo da imate široke ili čak prosječne veličine teladi, koljena visoke kožne čizme su teška stane. Pronađite par koji je upravo u podnožju i tele će biti previše udobni. Idi do veličine i tele mogu stati poput rukavice, ali peta se klizi.

Ako volite trendy ili skupo kožne čizme, ali stilovi koje odaberete ostavljaju vam zaglavljenu u obuću, evo nekoliko načina da se bolje uklapate, a da ne uništite gladak izgled - ili svoju investiciju.

Možete pronaći široke teleće čizme, ili se vaše omiljene promjene mijenjaju s dandanastim produživačima.

Izmjerite širinu telećeg mesa

Koliko širok trebate čizme da budu u tele? Opseg telećeg teleta za čizme mjeri se na najširem dijelu tele. Uzmite mjeru trake i izmjerite najširi dio tele dok sjedite i stoje. Vjerojatno ćete imati malo drugačije mjerenje u svakom od tih položaja.

Za najveću točnost učinite mjerenje na kraju dana i nakon što ste prošli ili prošetali. Izmjerite dok nose gaćice, suknje ili crijevo koje ćete nositi s čizmama.

Istraživanje širokih telećih čizama i dizajna

Započnite s pretraživanjem weba za "široke teleće čizme" iz omiljene robne marke ili trgovca za podizanje. Pogledajte koji stilovi imaju za široke teladi. Provjerite sve dimenzije koje daju za širinu tele i usporedite ih s mjerenjima. Možda ćete otkriti da trebate tražiti "extra široke teleće čizme". Ne osjećate se loše, ovo je vrlo popularan pojam za pretraživanje web stranica, daleko ste od samog sebe.

Boot Shopping - savjeti za bolje uklapanje

 • Potražite čizme izrađene od mekane kože, a ne krute, debele kože ili tkanine koje neće dati nikakvu daju.
 • Potražite čizme koje imaju podesive čipke ili kopče na teladi kako bi pružili više dodataka.
 • Potražite čizme s elastičnim umetcima na teladi.
 • Krenite u kupnju čarapa koja nosi čizme, suknje ili crijevo koje ćete nositi s čizmicama nakon što ih kupite.
 • Krenite kupiti džepno kupovanje kasnije tijekom dana. Većina ljudi doživljava otekline nogu i nogu do kraja dana, a to osigurava čizme koje se dobro osjećaju u trgovini, osjećat će se dobro kad ih želite odnijeti na večer.
 • Ako je čizme koje odaberete su malo previše zbijeno, zip ih koliko god možete i pokušajte ih nositi nekoliko puta kako bi vidjeli koža koža. Ali budite sigurni da znate politiku povratka cipela od trgovca na malo ili on-line stranice. Ne želite napraviti skupe pogreške i više ih ne biste mogli vratiti jer su nosili.

Nakon što su čizme promijenjene s produživačima ili produživačima telećih dlačica

 • Ako ne možete istegnuti čizme sami, jeftina opcija je da su čizme rastegnut od strane cipela, koji obično radi najbolje kada vam je potrebna samo malo više luta soba.
 • Cobblers također može proširiti debele teladi dodavanjem elastičnih gussets, rastezanje tkanine, ili odgovarajući koža insets na duljinu čizma. Ovi produživači telećih dlačica mogu biti rješenje za nošenje vaših najdražih čizama.
 • Neka vaš obučitelj zna kako planirate nositi čizme. Ako ih uparite s hlačama, dodatni šav ili lagana varijacija boje na umetku neće biti problem. Za čizme koje ćete nositi s vašim omiljenim mini, sredstvo za proširenje teleta mora biti manje primjetljivo.

  No Replies to "Kako možete pronaći čizme za široke teladi ili ih promijeniti?"

   Leave a reply

   Your email address will not be published.

   5 + = 14