Dekodirane su muške širine cipela

Dekodirane su muške širine cipela

Znajući samo vašu veličinu cipela nije sasvim dovoljno za dobivanje odgovarajuće muške cipele. Širina je također faktor. Naravno, bilo bi lako ako proizvođači obuće jednostavno izjavljuju svoje pripreme kao "široke" ili "uske". Umjesto toga, koriste se niz slova i brojeva koji se odnose na širinu obuće. To čini zbunjujuće stvari, pogotovo ako kupujete na mreži. No, nakon što ste dešifrirali ove slova širine obuće (koje mogu varirati od proizvođača), kupnja cipela postaje povjetarac.

Ispod je grafikon koji vam pomaže razvrstati sve.

Muška širina cipela:

X-Uska / Tanak Suziti Srednji Širok X-Široki
2A B D E EEE
N M 2E 4E
S C R EE H
- - - W WW
- - - - XW

Dekodiranje širine pete

Uz nekoliko jednostavnih trikova, ne morate zapamtiti gore navedenu grafikon prije nego što odete kupiti cipele. Prvo, primijetite da slova variraju abecednim redom od uskog do širokog. Dakle, širina "B" uvijek će biti uža od "E." Također provjerite broj slova koji odgovaraju svakoj širini. Šira veličina, više slova koja sadrži. Na primjer, "EEE" je širi od "EE" i "WW" je širi od "W". Ako ste još uvijek zbunjeni (što je sasvim razumljivo), posjetite obrazovanu trgovinu cipela, saznajte svoju odgovarajuću veličinu uz pomoć prodavača i izaberite novi par cipela u jednom izletu. A ako kupujete na mreži, potražite vezu s grafikonom veličine proizvođača cipela. To će vam pomoći dekodirati kratice koje su specifične za pojedine robne marke te vam mogu pružiti mjerenje duljine i širine u centimetrima ili centimetarima.

Raspon širine obuće po veličini obuće

Kao opće pravilo, veće veličine cipela su šire, a manje veličine cipela izvode uži. Ali ne želite se podmiriti za cipele koje su predugo ili prekratke samo kako bi se dobila odgovarajuća širina. Kada kupujete na mreži, najprije izmjerite stopala tako da pratite svaku od njih, a zatim mjerite najširu točku s ravnalom.

Uskladite se s onom mrežnom grafikom koja prikazuje uobičajene širine muških cipela za svaku danu veličinu cipela. Nakon što ispravite brojeve i slova za svoju osobnu veličinu, vratite se na web mjesto proizvođača cipela i izvršite kupnju. Pobrinite se da svoj američki veličinu cipela pretvorite u međunarodnu veličinu pomoću muškog međunarodnog grafikona konverzije veličine cipela prije kupnje cipele izrađene u Europi ili u inozemstvu.

Prilagođeno obuće

Uostalom, ako cipela ne stane, nemojte ga nositi. Neki dečki (i žene) imaju noge koje se ne podudaraju s tradicionalnim kalupima veličine cipela. Ako vam to zvuči poput vas, nikad nećete naći udobnu cipelu osim ako kupite obične cipele izrađene posebno za vas. Započnite savjetovanjem lokalnog krojačca, ako imate mjesto na kojem živite. Ako ne, mnogi online trgovci specijalizirani su za izgradnju običnih cipela u mnoštvu stilova, od atletskih cipela do čizama. I dok je cijena svibanj biti strm, kvaliteta cipela i stane će puhati vrata na sve što kupite u trgovačkom centru.

No Replies to "Dekodirane su muške širine cipela"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    60 − = 53