Što je odstranjivanje pelene?

Što je odstranjivanje pelene?

Pitanje: Što znači strijeljanje pelene?

Odgovor: Pelene za skidanje krpe je postupak pranja koji uklanja ostatke deterdženta od platnenih pelena. Deterdženti, omekšivači tkanina i druge stvari u vodi za pranje mogu se nakupiti u platnenim pelenama tijekom vremena, a nakupljanje može smanjiti upijanje pelene pelene. Kreme za ispiranje pelene također mogu uzrokovati da pelene odbiju vlažnost i mogu zahtijevati odstranjivanje.

Postoje mnoge metode za uklanjanje pelene pelene. Najosnovniji način uklanjanja sredstva za čišćenje deterdženata je pranje pelene za pelene u toploj vodi bez deterdženta dok više ne stvaraju sudare u vodu za pranje. Druge metode zahtijevaju uporabu octa za uklanjanje ostataka ili pomoću sapuna za posipanje ulja koja odbijaju vlagu. Ako želite uputiti na jednu određenu metodu skidanja platnenih pelena, možete provjeriti kako odstrijeti pelene za odjeću.

Briga o pravilnoj pranju tkanine je najbolji način da smanjite šansu da trebate ukloniti pelene. Koristite deterdžent bez puno punila ili aditiva, budući da dodatni materijali mogu završiti premazivanje pelene. Također možete napraviti svoj vlastiti platno pelenski deterdžent. Voda koja ima visoki mineralni sadržaj ili druge tvari koja bi se mogla pričvrstiti ili prekrivati ​​tkanine može dovesti i do potrebe da se pelene pelene, tako da je znanje o vodi na vašem području korisno.

Držite se daleko od omekšivača tkanina i listova za kosu, jer to može uzrokovati da pelene odbiju vlažnost koju želite da apsorbiraju. Mnogi proizvođači platnih pelena nude upute za pranje ili popis preporučenih deterdženata na njihovoj web stranici. Te preporuke uvijek najprije trebate provjeriti, budući da sva jamstvena pitanja možda neće biti pokrivena ako ne slijedite upute proizvođača.

Pravilno pranje vaših pelena od samog početka definitivno može pomoći smanjiti potrebu za naknadnim uklanjanjem!

Ako razmišljate o uklanjanju pelene, trebali biste provjeriti pruža li proizvođač upute o tome kako ih ukloniti. Ako se preporuke za njihovu metodu stripova ne navode na web stranici tvrtke, možete nazvati i telefonsku službu za korisnike. Iako je osnovna ideja ista u većini metoda skidanja, proizvođač pelene može imati specifične upute na temelju vrste tkanina, pričvršćivača ili elastičnih materijala koji se koriste u pelene. Neke metode skidanja pelena prilično su oštećene i mogu čak oštetiti vaše pelene. Slijedeći upute proizvođača pomoći će vam da ne poništite jamstvo.

Osim ako ne postoji postojan problem s vodom za pranje, ne biste trebali ukloniti platnene pelene vrlo često, ako uopće. Trebalo mi je samo za svaku tri godine skinuti čep, i uvjeren sam da je zbog toga što je netko drugi dodao omekšivač za pranje pelene. Ako ustanovite da vaša pelena ima miris koji se ne isprati, ili se ne dobro apsorbira, a već ste ih jednom ili više skinuo, vrijedi procijeniti načine pranja i provjeru kako bi se osiguralo bilo koje kreme za pelene ili losioni za bebe koje biste mogli koristiti sigurni su za platno pelene.

Pelene za pelene može biti dobar dodatak ako mislite da krema ili losion mogu uzrokovati probleme s pelenama.

Ako ste kupili neke odjeće za platno, moguće je da ih trebate ukloniti ako se prodavač ne brine za njih. Skidanje može biti način spašavanja korištenih pelena koje inače ne bi dobro funkcionirale.

No Replies to "Što je odstranjivanje pelene?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 3 = 1