Kako odjenuti bebu za hladnu vremensku prognozu

Kako odjenuti bebu za hladnu vremensku prognozu

Kao novi roditelj, ponekad je teško shvatiti kako odjenuti bebu kad se vrijeme počne zagrijavati. Naravno, brinemo se je li dijete previše hladno, previše vruće ili jednostavno. Pa, što je to čarobni odgovor? Nažalost, nema.

To je rekao, postoji jedno zlatno pravilo koje možete imati na umu pri odabiru bebe odjeće za hladno vrijeme, tako da je vaš mali udoban i možete ostati zdrav.

 Kao pravilo, oblačite bebe u jedan dodatni sloj od onoga što bismo nosili izvan sebe. 

Savjeti za odabir zimske odjeće za bebe

Kao novi roditelji, imamo tendenciju da prevladamo naše najmlađe, čak i da ih ne shvaćamo. Zatim, dok kružimo niz autocestu, dijete počinje plakati na stražnjem sjedalu i ne možemo shvatiti zašto. Mnogo puta, samo su pretjerano zagrijane.

 • Ako nosiš majicu kratkih rukava, hlače i laganu jaknu, beba bi trebala biti u redu s jednim dodatnim slojem, kao što je bodysuit ispod. Uvijek donesi pokrivač za bacanje preko auto sjedala ili kolica, samo u slučaju.
 • Obrišite bebu u slojevima tako da je lagano ukloniti sloj kada beba bude unutra. Vrlo je važno biti oprezan da ne dopustite da beba pregrija. Kada ste iznutra, uklonite šešire i rukavice i vanjski sloj baš kao što biste to sami učinili prilikom ulaska u grijanu sobu.
 • Kada padne snijeg, svakako stavite šešir i rukavice; Isto vrijedi ako je samo stvarno vjetrovito i hladno. Čuvanje ušiju vaše bebe zaštićeno od vjetra je samo dobar osjećaj. Budite sigurni da vaša djeca prsti i prsti su topla kako bi se izbjeglo ozeblje.
 • Ako ste u hladnoći i beba je u kolicima, stavite ga u toplom loncu napravljenu za kolica, kao što je JJ Cole Urban Bundleme, ili noga čepa kako bi ih topli i udobni. 
 • Oblačite svoju bebu u junior odijelo, ako će izaći na snijegu, a ako ima kapuljač, pripazite da pokriva glavu i uši vašeg djeteta, jer većina tjelesne topline bježi od glave.
 • Izbjegavajte ih kopanjem u više pokrivača, čak i kad je izvana hladno. Morate se sjetiti toga, oni obično nisu vani za vrlo dugo, i tako sve što ih stavite da ih zaštiti od elemenata će ih pregrijati dok su u autu.

Ne zaboravite, kada se oblači bebu za hladnom vremenu, pogledajte sebe. Iako ne morate oblačiti isto, slijedeći jedan dodatni sloj pravila će zadržati svatko samo pravu temperaturu.

Uredio Jennifer Nicole Sullivan, Stručnjak za odjeću za bebe

No Replies to "Kako odjenuti bebu za hladnu vremensku prognozu"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  − 6 = 2