Kako odabrati udobnu odjeću za bebe

Kako odabrati udobnu odjeću za bebe

Kupnja za malu, divnu odjeću jedan je od najboljih dijelova pripreme za bebu. Evo što tražiti kad odaberete odjeću za novu bebu.

Ne kupujte previše novorođenih veličina

Bebe rastu nevjerojatno brzo u prvih nekoliko tjedana života. Neke bebe se samo uklapaju u odjeću veličine novorođenčadi za kratko vrijeme. Neke se uopće ne uklapaju u veličine novorođenčadi! Ako primite puno novorođenčadi kao darove, pokušajte razmjenjivati ​​neke od njih za veće veličine ako je moguće.

Možda ćete i htjeti zadržati oznake na odjeći sve dok ne saznate hoće li vaše novorođenče moći nositi tu veličinu.

  Kako to ide i isključuje?

  Bebe se mogu zavojiti u mnogim zanimljivim oblicima, ali je najlakše za sve ako ne morate pretvoriti bebu u kružnu kosu za promjene pelena i kupke. Provjerite da odjeća ima punu otvorenu dnu na dnu ili dugi zatvarač na prednjoj strani. Ako se odjeća treba izvaditi preko djetetove glave, pazite da je otvor vrata mekan i vrlo rastezan, tako da ga ne morate povlačiti preko djetetove glave.

   Jednostavna njega je važna

   Osim ako nije za posebnu prigodu, beba odjeća koja se ne može prati i osušiti strojom, zahtijeva previše napora za većinu novih roditelja. Provjerite naljepnice bilo koje odjeće koju smatrate za novorođenče. Možda ćete se iznenaditi kada saznate da na tržištu postoji više ručnika za bebe i samo za čišćenje koja se osuši i čisti, nego što biste mislili!

   • Kako prati bebe odjeću i ukloniti mrlje
   • Trebam posebni deterdžent za bebe odjeću?

   Beba je udobnost ključ

   Snaps, patentni zatvarači i elastics mogu biti izvor neugode za dijete ako su na pogrešnoj točki ili su čvrsto na koži bebe. Potražite odjeću koja ima sloj tkanine između bebe i zatvarača, provjerite je li elastičan pokriven i provjerite ga za grube rubove koji bi mogli biti protiv kože.

    Slojevitost radi za bebu

    Bebe obično trebaju još jedan sloj odjeće iznad onoga što bi odrasli nosili, osim ako nije vruće. Izaberite odjeću koja vam omogućuje slaganje kako biste jednostavno dodali ili uklonili odjeću kako bi beba udobna. Ako živite na mjestu koje se hladi, razmislite o kupnji jabučice za runo umjesto teških, debljih opcija. Šupljiva odjeća je rijetko udobna za bebu i ne biste trebali koristiti bilo što deblji od runo na dječjoj sjedalici.

     Bebe čarape i cipele

     Dječja čarapa se smatraju neophodnima, osobito ako beba stigne na hladnom vremenu. Može potrajati s pokušajima i pogreškama kako bi pronašli čarape koje odgovaraju vašoj dječjoj stopi. Dječja čarapa obično pada puno, tako da ćete morati imati nekoliko parova pri ruci za zamjenu. Dok novorođenčadi i pre-hodalice ne trebaju cipele, neki roditelji radije stavljaju mekane cipele u svrhe stila ili samo kako bi zadržali dječje čarape. Na vama je, ali ako kupite bebene cipele, trebale bi biti mekane i imati široki otvor, tako da se ne morate boriti da biste dobili dječju nogu. Zapamtite da će beba također žvakati i na cipelama.

      Pazite na opasnosti od odjeće za bebe

      Dok su mnogi proizvođači odjeće za bebe vrlo pažljivi o vrstama odjeće koju prodaju za bebe, ponekad opasne predmete prolaze i ulaze u trgovine.

      Provjerite dječju odjeću za labave gumbe, zatvarače zatvarača koji bi se mogli odvojiti, i ukrasima ili ukrasima koji bi se mogli žvakati ili izvaditi i bilo kakve dugačke nizove koji bi mogli uhvatiti stvari. Ne zaboravite da savezni sigurnosni standardi za odjeću za bebe zabranjuju potpune napuhavanje koje bi mogle postati uhvaćene na stvari ili zadaviti bebu.

       No Replies to "Kako odabrati udobnu odjeću za bebe"

        Leave a reply

        Your email address will not be published.

        60 + = 61