7 savjeta za učinkovito korištenje pumpe za grudi | insightyv.com

7 savjeta za učinkovito korištenje pumpe za grudi

7 savjeta za učinkovito korištenje pumpe za grudi

Korištenje pumpe za dojke stvara osjećanja ljubavi i mržnje u mnogim mama. Jedna ruka, dojke pumpe omogućuju vam da nastavite hraniti bebu majčino mlijeko čak i nakon što ste se vratili na posao ili ako ne možete izravno dojiti. S druge strane, pričvršćivanje na stroj nekoliko minuta nekoliko puta dnevno nije toliko zabavno i može biti frustrirajuće. Čini se da je nemoguće učiniti vaše vrijeme s pumpicom dojke ugodnijim i učinkovitije, ali ovi savjeti su isprobani i istiniti od veteranskih skrbnika i pumping mama.

Koristite dobru pumpu

Ako redovito pumpate mlijeko, uložite u dobru dvostruku električnu pumpu dojke. Crpka s izdržljivim, snažnim motorom pomoći će vam da sakupite maksimalnu količinu mlijeka. Bolje kvalitete pumpi imaju posebne brzine i uzorke usisavanja kako bi oponašali dojenje sisavca kako bi potaknuli snižavanje mlijeka i mogu se podesiti kako bi dobili savršenu brzinu i usisavanje za vašu udobnost.

Podmažite rogove grudi

Koristite vrlo malu količinu lanolin kreme ili biljnog ulja kako bi navlažili unutrašnjost roga pumpe. To smanjuje trenje dojke na plastične rogove, smanjujući grčevanje i pomaže pumpi u više dojki, baš kao i dječja usta.

Pumpa obje grudi odjednom

Možda ste primijetili da pumpa ili dojenje s jedne strane, druga dojka smanjuje malo mlijeka. Iskoristite to smanjenje mlijeka pumpanjem obje grudi odjednom, što povećava hormone stvaranja mlijeka u vašem tijelu, dopuštajući vam da pumpaš više mlijeka nego što biste trebali pumpa svaku dojku odvojeno.

Zatvorite dječji vid i miris

Ako ste daleko od djeteta tijekom korištenja crpke za grudi, zadržite sliku svoje bebe s pumpom dojke i uzmite deku ili odjevnu odjeću koju je koristila vaša beba. Vidi i miris bebe pomoći će u pokretanju hormona koji su odgovorni za smrt mlijeka.

Nagnuti naprijed kada koristite pumpu za grudi

Neka vas gravitacija pomaže dok pumpate majčino mlijeko. Nagnuti naprijed tako da vaše mlijeko teče lako u rogove i boce pumpe za grudi. To će minimizirati količinu mlijeka koja podupire oko rogova i izgubiti.

Opustiti

Naravno, ponekad je teško opustiti se za crpku dojke, sa svojim zvukovima i plastičnim dijelovima, no uzimanje vremena za stvaranje mirnog okruženja za pumpanje pomoći će vam da proizvodite više majčinog mlijeka. Smanjite svjetla ako je moguće, sjednite u udobnu stolicu, zapalite svijeću i igrajte neku umirujuću glazbu kako biste simulirali opuštanje koje osjećate kada se približite bebu.

Koristite Pumping Bra

Postoji nekoliko tvrtki koje čine hands-free pumping grudnjake ili bustiers. Neki se mogu nositi kao redovni grudnjak za njegu, a drugi se uklapaju preko vrha vašeg grudnog sloja kada ste spremni za pumpanje. Kada upotrebljavate grudnjak bez ruku, moći ćete obavljati i druge poslove dok pumpate. Možete raditi na računalu, čitati časopis ili bilo koju drugu aktivnost sjedinjavanja. Upotreba jednog od ovih grudnjaka može vam čak pomoći da se opustite, budući da se možete odvojiti od pumpe tako što ćete raditi na nečem drugom.

Držite raspored dojki

Ako upotrebljavate crpku na dasci na poslu ili pumpa isključivo, držite se rasporeda kako bi vaše tijelo prepoznalo kada je vrijeme da se spusti mlijeko.

Što ste redovitije o rasporedu crpne dojke, to ćete više mlijeka smanjiti za crpku dojke.

No Replies to "7 savjeta za učinkovito korištenje pumpe za grudi"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    92 − 87 =