Što je BB krema? Trebate li?

Što je BB krema? Trebate li?

"BB" u BB kremu predstavlja Blemish Balm, ali ne morate imati jednu manu na koži da biste ga upotrijebili i voljeli. BB kreme su izvrsne za svakoga tko ima bilo koji ton kože i bilo koju vrstu kože. Saznajte gdje dolaze BB kreme, kako ih koristiti, i koje one preporučujemo da kupujete.

Gdje točno nastanjuju BB krema?

BB krema je stvorena više od 50 godina od njemačkog liječnika Christine Schrammek.

Ova krema bila je u početku stvorena kako bi se pomoglo u liječenju kože nakon peelinga kože ili sakriti ožiljke i crvenilo nakon nježnog tretmana. Kasnije je uvedena u Aziji, posebice Južnoj Koreji, gdje su K-pop i K-drama zabilježile svoju sposobnost da lako transformira kožu. Uz nekoliko velikih zvijezda velikih imena u Južnoj Koreji, potrošači su otišli na divlji način. Nakon što je potrošač postao opsjednut BB kremama u Južnoj Koreji, trend je krenuo prema Europi i Sjedinjenim Državama, gdje je postao ljepotom i proizvodima kože. Sada, sve glavne američke tvrtke za šminku i njegu kože proizvode vlastite kreme za BB. Osim toga, korejski njegu kože i proizvodi za šminkanje također su lako dostupni u Sjedinjenim Američkim Državama, što znači da imate mnogo mogućnosti za odabir kada se odlučite koji je BB krema pravi za vas.

Što BB krema radi?

Mlađi balzam ili BB krem ​​je višestruko zadužen kožni proizvod koji može lako transformirati izgled vaše kože.

Za mnoge ljude, ovaj jedan proizvod je sve što trebaju izgledati sastaviti prvu stvar ujutro. BB kreme moisturize, pružaju zaštitu od sunca, smiruje kožu, uljepšava kožu, premazuje kožu i izjednačava ton kože - sve u jednom proizvodu. Neki BB kreme ne samo da prekrivaju prištiće već i borbu protiv akni. Ostali BB kreme mogu pružiti vašoj koži snažne sastojke protiv starenja poput antioksidansa, pa čak i peptida.

Tvrtke zadržavaju inovativnost i nove formulacije su dostupne cijelo vrijeme, tako da svaka vrsta kože može pronaći svoj savršeni BB krema. 

Nije li to samo temelj?

Pa, da i ne. BB krema je poput tamnocrte, ali s više pokrivenosti i mnogo puta s nevjerojatnom SPF razinom. Svaka marka razlikuje se od svoje sposobnosti da pokrije nečistoće i nepravilnosti kože i izjednačava ton vaše kože. Dok smo u Južnoj Koreji kupili Tony Moly intenzivnu kremu za popravak pužne kreme, ona daje punu pokrivenost i doslovno može izbrisati sve probleme kože, ali ne i sve BB kreme imaju tako punu pokrivenost.

BB kreme variraju u pokrivenosti, u boji, mat vs vlažan, SPF razini, itd. To je definitivno proizvod vam svibanj morati isprobati nekoliko različitih dok ne pronađete onu najprikladnija za vas i vaše kože.

BB kremu Savjeti za primjenu

BB kreme su sjajne ako vam se ne sviđa težak temelj, ali još uvijek žele neki oblik pokrivenosti. Ovaj se proizvod čak može koristiti kao korektor ili označivač! Za razliku od tradicionalnog temelja, BB krema može zamijeniti druge proizvode u vašoj njezi kože i make-up rutinu, poput primera, pa čak i krema, ako vaša koža nije previše suha, što može smanjiti vrijeme u jutarnjoj njezi kože rutinu. Samo budite sigurni da koristite dodatni krema za sunčanje ako ćete provesti dan na plaži ili na otvorenom.

Koristeći samo BB krema kad ste na otvorenom cijeli dan obično ne nudi dovoljno sunčane zaštite. U danima ćete biti izvan cijelog dana, najprije primjenjujte svoje omiljene krema za sunčanje i zatim nanesite BB krema na vrh, kao tradicionalni temelj.

Proizvodi za probno razdoblje:

Kao što je već spomenuto, doista postoji BB krema za svaki ton kože i tip kože, od najlukavije kože do najsušeg. Tvrtke konačno proizvode različite nijanse koje odgovaraju svakom tonu kože. Kao i kod svih dostupnih proizvoda za njegu kože, ponekad je potrebno nekoliko pokušaja i pogrešaka kako bi pronašli savršeni proizvod za vašu kožu. Ali sa svim dobrim proizvodima na raspolaganju ćete biti sigurni da pronađete omiljenu BB kremu koju volite ni u kojem trenutku. Evo naših preporuka:

 • Proračun Kupi: Maybelline New York Dream Svježi BB krema - ovaj BB dolazi u rasponu nijansi i cijena se ne može pobijediti.
 • Masna koža / koža s aknama: Clinique Anti-Blemish Solutions BB krema - ova lagana krema pomaže u kontroli ulja.
 • Normalna koža: Bobbi Brown BB temeljna krema za tretman
 • Omiljeni korejski BB: Skin79 Super BB - ovaj proizvod stalno dobiva odlične ocjene svojih korisnika.
 • Za suhu kožu: Garnier Miracle Skin Perfector protiv starenja BB krema
 • Protiv starenja: DR. JART + Premium BB krema protiv bora

Ažurirano od strane Hanah Tetro

No Replies to "Što je BB krema? Trebate li?"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  83 − = 74