The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

Koliko puta ste se dreaded primjenjuju krema za sunčanje, samo da ga pronaći ostavlja iza guste bijele cast i osjeća previše ljepljiv na koži? Kreme za sunčanje lica trebaju biti dovoljno čiste da se nose pod šminkom i pružaju vam potrebnu zaštitu bez da se osjećaju da je iza sebe ostalo teških, debelih ostataka. Popis najboljih zaštitnih krema za lice samo je jedan klik, koji ćete odabrati da nose ovo ljeto? 

02
od 11

Algenist SUBLIME DEFENSE Ultra lagani UV obrambeni fluid SPF 50

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

Algenist

Ova ultra lagana krema za sunčanje od Algenista zapravo savršeno živi do svojeg imena, budući da je iznimno čista i lijepe parove s bilo kojom šminkom koju odaberete i na vrhu. Tekstura je lagana, a kada je prvi izbačen iz boce je bijela, ali kada se masirana u koži postane jasna i ne ostavlja prašinu. Savršen za bilo koju vrstu kože, daje jak SPF zaštitu od 50, idealno za najtoplijeg i najsunčanijih ljetnih dana. 

Uparite s: Algenist Splash Apsolutni hidratantni gel za obnavljanje gelova 

03
od 11

Pacifica Sun and Skincare mineralni SPF 50 lice za lice

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

Pacifica

Imajte potpunu kontrolu u stavljanju krema za sunčanje točno ondje gdje ga želite, s ovim štitnikom od mineralne špice s Pacifica Beauty. Ne samo da štiti vaše lice od štetnih UV zraka, nego također daje poticaj njegu kože, koji se unosi s sastojcima poput probiotika i kofeina koji pomažu u hranjenju i čvrstošću. Savršena 100% veganska i okrutna opcija za ono što god vaše sportsko srce želi, a vodootporna formula traje tijekom dana surfanja ili zabavnih aktivnosti na plaži.

Spojite ga sa: Alterna Caviar Resort Sea Tousled Texture Spray za savršene, ali bez napora plaže.

04
od 11

Alba Botanica krema za sunčanje lica SPF 30

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

Alba Botanica

Ova krema za sunčanje lica Alba Botanica savršena je za najosjetljivije vrste kože, zbog svih sastojaka koji ne sadrži. Bez sulfata, sintetičkih mirisa, glutena, umjetnih boja i parabena, to je najbolja formula za ljude koji su naišli na alergije kože od određenih sastojaka. Također je hipo-alergijska, što znači da ne začepljuje pore i sprječava buduće izbijanje! Nanesite velikodušno i pustite zaštitu od sunca, volite teksturu i osjećate se uz znanje da koristite kvalitetnu krema za sunčanje.

U kombinaciji s: Alba Botanica vrlo oslabljena spreja za sunčanje SPF 50

05
od 11

Juice Beauty SPF 30 sportska krema za sunčanje

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

Ljepota soka

Ovaj kemijski neotkriveni krema za sunčanje s ljekovitog soka Juice posebno je oblikovana za sportske dane na plaži ili u parku kada se događa puno aktivnosti. Izrađen sa sastojcima koji vole kožu, kao što su Resveratrol, Aloe Leaf Juice i Suncokretovo ulje, vaša koža dobiva sve hidratantne i anti-aging učinke, dok je zaštićena od oštećenja od sunca. Organska jojoba i umirujući Aloe pomažu mu da lako klize i dobro upijaju kožu. Nanesite velikodušno i zabavite se, to je savršena formula za aktivan životni stil na otvorenom.

Uparite s: Juice Beauty tonirana mineralna vlažnost SPF 30

06
od 11

Clé de Peau Beaute UV zaštitna krema SPF 50+

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

Cle de Peau Beaute

Ovaj napredni zaštitni krema za sunčanje lica formuliran je s nekim od najluksuznijih sastojaka koji se bore protiv onečišćenja i suhoće u jednoj aplikaciji. Anti-ageing eliksir za kožu, pun je hranjivih tvari kao što su Gingko Biloba, Vitamin C, Mangosteen i Ekstrakt Azija Ginseng kako bi se obnovila elastičnost kože i pomogla koži da izgleda mladenstveno. Zvuči nevjerojatno, ne mislite?

Iskoristite: Clé de Peau Beaute La Créme losion za lice

07
od 11

Giorgio Armani Maestro UV šminka

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

Giorgio Armani Ljepota

Ako je šminka za pranje i krema za sunčanje u jednom je ono što tražite, ovaj Maestro UV Primer od Giorgio Armani Beauty je sve što vam treba, upakiran u jedan šik i jednostavan za korištenje dropper koji vam daje pravi iznos svaki put. Ovaj nevidljivi štit primer s SPF 50 štiti od ozljeda sunca dok koristi antioksidante za vraćanje kože i popravak gubitka kolagena. Lagana je tek tamo, tekstura će vas osjećati kao da nemate ništa, savršeno za ljude koji ne žele osjećati ili izgled proizvoda na koži. Nosite se sami ili pod makeupom, prikladan je i za osjetljive vrste kože!

Uparite: Giorgio Armani Maestro Fusion Makeup

08
od 11

Physical Fusion UV zaštita za zaštitu od sunca

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

SkinCeuticals

Ovaj dermatolog odobrio kremu za sunčanje lica od SkinCeuticals je idealan za sve tipove kože i posebno cilja brigu hiperpigmentacije. Titanov dioksid i cinkov oksid pružaju širok spektar zaštite od sunca koji su potrebni svakog dana, a prozirne boje u obliku boja pružaju univerzalnu boju koja odgovara svim tonovima kože i pomaže u očuvanju vašeg sjaja i bez ulja.

Pair it With: SkinCeuticals Napredno osvjetljavanje sustava

09
od 11

Clinique Mineral 50 tekućine za zaštitu od sunca

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

Clinique

Ovaj lagani krema za sunčanje tvrtke Clinique 100% je sastavljena od minerala i nudi SPF 50 za najljepšu i najosjetljiviju kožu. Nevidljiva tehnologija štitova omogućuje da bilo koji ton kože upotrijebi bez ostavljanja ostataka iza sebe i savršen je premaz za nošenje ispod šminke. Izrađen bez parabena, siguran je za nositelje kontaktnih leća i vrste kože zbog akni zbog njene neželjene ulja. Bez mirisa, odobrena su od dermatologa i oftalmologa.

 

Spojite ga s: Clinique Beyond Perfecting prahu i korektor 

10
od 11

Peter Thomas Roth Maksimalni mineral širokog spektra SPF 45

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

Peter Thomas Roth

Oprostite od neujednačenog tonusa kože i dajte se besprijekornom tenu punom zaštitom od sunca s ovim golim mineralnim krema za sunčanje širokog spektra od Petera Thomasa Rotha. Sadrži univerzalnu boju i svjetlosnu raspršenu optiku koja pomaže izjednačavanju tonusa kože prije primjene šminke, ili je savršena ako biste ga htjeli jednostavno nositi sami. Vitamini A, C, E i safflower pomažu u zaštiti i hrani kožu i daju poticaj antioksidativnih prednosti. 

Uparite sa: Peterom Thomasom Roth Potent-C Power serumom

11
od 11

Glossier Invisible Shield dnevni sjaj za sunčanje SPF 35

The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože

sjajnija

Ova bistra, gel za vodu formule SPF 35 iz Glossiera apsorbira u kožu odmah za prirodni dnevni sjaj. Ne sadrži nijansu pa je savršena za sve tonove kože i pomaže neutralizaciji štetnih slobodnih radikala, čuvajući vašu kožu od svih onečišćenja koja ne želite da se vješate. Koristite ga svakodnevno kao posljednji korak u svojoj skrbi o njezi prije primjene šminke ili ga nosite sami za krajnju zaštitu.

Uparite: Glossier Boy Brow i Haloscope Duo

No Replies to "The Best Sheer Face krema za sunčanje za svaki tip kože"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 1 = 5