Serum protiv lica i vlasište lica: što biste trebali znati

Serum protiv lica i vlasište lica: što biste trebali znati

Serumi i vlažna sredstva pomažu koži na različite načine. Ponekad će samo serum biti dovoljan za ono što vaša koža treba, a ponekad ćete naći da trebate serum i hidratantnu kremu. Serumi su tanji i lakši od ovlaživača i imaju veliku raznolikost funkcija. Obično, serumi sadrže aktivne sastojke koje želite prodrijeti dublje u kožu. Iz tog razloga, uvijek biste trebali primijeniti serum izravno na kožu nakon čišćenja ili toniranja i prije svojeg krema za hidrataciju i krema za sunčanje.

Serumi se mogu koristiti i ujutro i navečer. Ne zamjenjuju vašu hidratantnu kremu, ali mogu potaknuti hidratantne učinke vašeg hidratantnog sredstva.

Serumi se koriste za rješavanje različitih problema s njegu kože. Na primjer, postoje serumi protiv starenja, serumi za posvjetljivanje kože i serumi za prevenciju akni. Serumi imaju tendenciju da budu skuplji od drugih proizvoda za njegu kože, ali budući da su puni moćnih sastojaka, malo ide dug put.

Moisturizers su deblji i kremeniji od seruma. Moraju hidratizirati kožu i spriječiti gubitak vode. Neki moisturizers su dodali anti-aging sastojaka, tako da oni dvostruko dužnost za vašu kožu. No, kako bi se doista riješio teški problem njege kože, kao što je oštećenje sunca, željet ćete kombinirati svoj krema s kvalitetnim serumom. 

Serumi da probaju

Origins proizvodi veliki anti-aging serum koji pomaže smanjiti izgled finih linija i bora. To je na pricier strani, ali mala bočica traje dugo i zadržat će vašu kožu dobro hidratiziran, uz pružanje anti-starenja pogodnosti.

Ako tražite serum za posvjetljivanje kože, preporučujemo da provjerite Aveda's Enbrightenment Serum. Ovaj serum sadrži ekstrakt smreka koji olakšava pojavu tamnih mrlja i otkriva ravnomjernu kožu. 

Postoje i razni serumi za sprečavanje akni na tržištu danas. Preporučujemo da provjerite Serum protiv akni Mario Badescu.

Ovaj serum je gel zasnovan na salicilnoj kiselini koji se izravno primjenjuje na bilo koje akne površine vašeg lica kako biste očistili postojeće prištiće i spriječili stvaranje novih. 

Moisturizers to Pokušajte

Vlažna sredstva imaju veće molekule od seruma. To znači da hidratantno sredstvo ne prodire u kožu duboko kao što to želi.

Ako tražite dnevni ovlaživač, preporučujemo da pogledate Ahava Essential Day Lotion. Izrađen je za sve tipove kože i pruža cjelodnevnu hidrataciju koži plus SPF 15 kako bi zaštitio vašu kožu od štetnih zraka sunca.

Provjerite Juice Beauty's Stem Cellular protiv bora Moisturizer ako ste u potrazi za smanjenje izgleda fine linije i bore, a uzimajući kožu vlaži, kao dobro. Ova krema se sastoji od sastojaka bogatih antioksidansima i idealan je za sve tipove kože. 

Ako vam je zabrinjavajuća masna koža i preplanula koža, preporučujemo La Roche-Posay Toleriane Fluide dnevno umirujuće uljno oslobađanje lica za osjetljivu kožu. Formulira se tako da smanjuje suvišak ulja na koži i smanjuje izgled velikih pora dok olakšava kožu.

Poanta

Ako imate problema s kožom koju želite poboljšati, kao što su tamne mrlje ili rani znakovi starenja kože, dodavanje seruma na dnevnu njegu kože može pomoći poboljšati izgled kože.

Također, ako je vaša koža vrlo masna, serum vam može dati dovoljno hidratacije da vam neće trebati ni hidratant.

Ažurirano od strane Hanah Tetro

No Replies to "Serum protiv lica i vlasište lica: što biste trebali znati"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    13 − = 8