Savjeti za njegu kože za sjajnu ljetnu kožu

Ljeto je sve o baring kože i prikazuje se lijepe (promašaj, nadamo se!) Ljetno smeđa. Ali kako biste imali sjajnu kožu, morate poduzeti nekoliko mjera za ljeto.

Slijedite ove savjete za sjajnu ljetnu kožu, a vi ćete biti spremni izvaditi svoju omiljenu ljetnu haljinu ili bikini u tren oka.

ljuštiti-lips.jpg

Image Bank za Getty Images

Ovaj korak za njegu kože ključ je za glatku kožu. Vaše tijelo baca kože na nevjerojatnu brzinu svaki minute od svaki dan. Ako se ne riješite, oni će samo sjediti na samom vrhu sloja vaše kože, što vašu kožu izgleda dosadno i osjeća se suho. Bez obzira koliko koristite losion, nikada nećete imati sjajnu kožu ako ne istjerate.

Zgrabite piling tijela i udari u tuš. Lagano trljate pilinga u kružnim pokretima cijelog tijela od ramena (poželite zasebni piling za lice za lice i vrat) i isprati čistom. Nastavite to učiniti dva do tri puta tjedno tijekom cijele godine lijepe kože. Samo se pazite da nanesete hidratantnu kremu odmah nakon što izađete iz tuširanja.

Preporučujemo da pogledate Alba Botanički Hawaiian Sea Salt Scrub za tijelo. To je izvrstan mirisni piling koji se sastoji od prirodne morske soli i tropskih uljanih ulja koja će ostaviti vašu kožu mekom i glatkom. Možda ćete čak moći preskočiti hidratantnu kremu nakon korištenja ovog proizvoda.

02
od 06

Brijanje pravim putem

Tijekom zime, koja je točka čuvati vaše noge religiozno obrijane dnevno kada znate da nikada neće vidjeti svjetlo dana? Lijeni dani zime su gotovi. Pronađite dobar britva koja neće uzrokovati opekotine poput Gillette Embrace Razor.

Prilikom odabira krema za brijanje, nemojte odabrati krema za muškarce od 1,00 USD. Umjesto toga, postići ćete visokokvalitetni losion za brijanje koji će hidratizirati dok sprječava nicanje i rezanje. Pokušajte Aveeno terapeutski gel za brijanje.

U prstima, vaš kondicioniranje kose zapravo može funkcionirati kao prilično dobro kreme za brijanje umjesto.

03
od 06

Hidratizirajte svoje tijelo s losionom ljeti

Vrijeme je da uklonite guste guste zimske tijelo i umjesto toga koristite lagane ljetne losione. Tijekom ljeta nemate vremena čekati da vam losion potone, tako da želite tražiti nešto svjetlo i brzo upijanje. Gelovi i ovlaživači za prskanje prilično su savršeni u tom smislu.

Volimo izbaciti kokosov ili mango mirisni losion za ljeto. Ništa ne govori ljeto više nego lagano, osvježavajuće, voćno mirisno losion. Svakako nanesite hidratantnu kremu odmah nakon što se isušite s tuširanja. Na taj način zapečatite vlagu iz tuširanja. Preporučujemo losion za losion za usta s kistom za kosu tropskim uljem za kokosovo ulje jer je lagan i brzo apsorbira.

04
od 06

Dobiti siguran ljetni sjaj

Savjeti za njegu kože za sjajnu ljetnu kožu

Samoobrana.
Creative RM / Oppenheim Bernhard / GettyImages

Imate toliko mnogo izbora kada je riječ o dodavanju male ljetne sjene na vašu kožu, ali korištenje sunčanja ne bi trebalo biti jedan od tih izbora. Korištenje sunless tonera će dati vašu kožu lijep sjaj za početak ljeta bez rizika od raka kože.

Čak i ako niste ljubitelj bezoljetnih tannera po cijelom tijelu, možete ih jednostavno upotrijebiti samo na licu. Ako izmijenite redovite hidratantne lica s krekerom lica koji gradi malo boje, imat ćete zdravi sjaj koji će izgledati kao da ste samo proveli vikend na plaži. Većina laktova koža postupno gradi boju, a naizmjence s redovnim hidratantnim kremom s kožom koja koži daje ton, vaša će koža tijekom ljeta bez napora održavati sjaj prirodnog izgleda.

Provjerite jedan od naših omiljenih samozavjetnika za vaše lice i tijelo:

Clarins samotamnjenje instant gel za tijelo dostupan na Amazon.com

05
od 06

Nemojte zaboraviti noge

To je sandalna sezona, što znači da je vrijeme da se korak vaše prstiju igra gore. Ili dobiti pedikuru (pokušajte školu ljepote ako je trošak faktor) ili sebi dati liječenje kod kuće. Pročistite mrtvu suhu kožu od pete. Držite podnožju poda i podignite ga u tuš i koristite ga na nogama nekoliko puta tjedno. Vidjet ćete veliku razliku u mekoći.

Preporučujemo da pokušavate pročišćavati stopalo od Bliss Foot Patrol jer upotrebljava AHA kiseline za piling i vlaži kako bi vam pružio super nježne noge.

06
od 06

Kupite novi sjaj za sunčanje

Odbacite prošle godine neiskorišteni krema za sunčanje i kupite novu bocu. Kreme za sunčanje ne trebaju trajati zauvijek, i budući da većina ljudi ne koristi toliko koliko bi trebali imati barem jednu ili dvije spremljene negdje u vašem domu. Budite sigurni i uložite u novu.

I ne zaboravite najvažnije savjete o kremi za sunčanje: iskoristi. Trebao bi nanositi veličinu kreme za zaštitu od sunca na čitavom tijelu i punu čajnu žličicu na licu i vratu. Ponovno se primjenjujte svakih do dva sata na suncu kako biste osigurali sigurnu ljetnu zabavu.

Jedan od naših omiljenih kreme za sunčanje jeNeutrogena SPF 70 CoolDry Sport krema za sunčanje jer je super lagana i ne ljepljiva uopće. Čak se ne osjećate kao da imate sunčano svjetlo na koži nakon primjene ovog proizvoda.

No Replies to "Savjeti za njegu kože za sjajnu ljetnu kožu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    1 + 6 =