Savjeti i trikovi kako biste dobili najviše iz vašeg ovlaživača

Savjeti i trikovi kako biste dobili najviše iz vašeg ovlaživača

Svatko treba četiri ključna proizvoda za njegu kože kao dio svoje kuće skincare rutinu: sredstvo za čišćenje, exfoliant, moisturizer i krema za sunčanje. Slijedeći savjete u nastavku možete biti sigurni da dobivate najviše od vašeg hidratizatora tako da će vaša koža izgledati i osjećati se sjajno.

Kada primijeniti vašu hidratantnu tekućinu

Hidratant uvijek treba nanositi na vlažnu kožu. Na primjer, nakon što izađete iz tuširanja i ručnik, nemojte čekati više od 3 minute prije no što stavite hidratantnu kremu na svoje tijelo.

To briše vlagu u vašu kožu prije nego što se isparila. Isto pravilo vrijedi i za vaše lice.

Nikada ne nanesite hidratantnu kremu na suhu suhu kost. Ako koristite toner, a zatim nanesite hidratantnu kremu odmah nakon primjene tonera. Ako ne koristite toner, nanesite hidratantnu kremu odmah nakon pranja lica i lagano ga sušite.

Koliko njegu kože treba primijeniti

Nemojte nakupiti hidratantnu kremu na licu ili tijelu. Ako koristite previše proizvoda, koža ga neće moći apsorbirati. Također, ako koristite previše hidratantne kreme onda pokušavate primijeniti druge proizvode na vrhu, kao što su krema za sunčanje i šminka, neće biti moguće. Vaša koža će također osjetiti prilično masnu ako preniskaš proizvod.

Upotrijebite otprilike četvrtinu veličine kuglice s vlasićem na licu. Naravno, ta se količina može promijeniti ovisno o konzistentnosti proizvoda koji koristite i načina na koji vaša koža osjeća. Ponekad bi moglo doći do da vaša koža treba više hidratantnih vlažnosti i drugih puta manje hidratantne vlage.

Vaša potreba za hidratizmom će se mijenjati s godišnjim dobima. U zimi ćete trebati deblji, kreamier hidratantni i više od toga, dok u ljeto trebat će vam lagani omekšivač.

Ne zaboravite da nema potrebe tvrditi vašu vlažnu kožu u vašu kožu. Ako to učinite s licem, mogli biste na kraju pogoršati kožu umjesto da vam pomognete.

 Čak možete lagano kopati ili maskirati hidratantnu kremu u kožu. Uvijek budite sigurni da su vaši prsti čisti prije nego što nanesete hidratantnu kremu na lice i ne zaboravite staviti hidratantnu kremu na vrat i prsima. Naposljetku, dopustite da vam hidratantno tijelo stvarno utone prije nego što prijeđete sa svojim skincarnim rutinom.

Pronalaženje prave vlage za vašu kožu

Kada je riječ o proizvodima za njegu, mnogi ljudi misle da je skupe bolje. To sigurno nije slučaj kada je u pitanju pronalaženje dobrog hidratantnog sredstva.

Kada kupujete hidratantnu kremu, sastojci su ono što nije važno. Ispada da su neki od najjeftinijih sastojaka za hidrataciju također najučinkovitiji u pomaganju kože da se zadrži na vodi. Dobra hidratantna krema ima i humectants koji privlače vlagu na kožu i okluzivne sastojke koji zadržavaju vodu od isparavanja kože.

Također, potražite hidratantnu kremu prema tipu kože i imajte na umu da čak i ako imate masnu kožu, trebate koristiti hidratantnu kremu. Netko s masnom kožom lica želi potražiti hidratantnu kremu koja je gel formulacija umjesto kreme. Netko sa suhom kožom želi koristiti kremu ili krema za hidrataciju losionom.

Prijedlozi vlage

Moisturizers lica:

 • CeraVe losion za vlažnost lica AM (suha koža)
 • Purpose Dual tretman vlage lotion SPF 10 (masna koža)
 • Jednostavna Vitamin dnevna krema sa SPF 15 (osjetljiva koža)

Tijelo vlage:

 • Curel kontinuirana udobnost 24-satni dnevni losion za vlagu za suhu kožu

 • Eucerin umiruje kožu svakodnevno

 • Aveeno aktivni naturals svakodnevno hidratantni losion

No Replies to "Savjeti i trikovi kako biste dobili najviše iz vašeg ovlaživača"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  3 + 1 =