Sastojci mora koji vam donose vašu kožu | insightyv.com

Sastojci mora koji vam donose vašu kožu

Sastojci mora koji vam donose vašu kožu

More vam može pružiti vašu kožu mnoge korisne sastojke; sve od anti-aging do hidratacije, do umirujućeg. Ne samo da biljke koje rastu u oceanu pomažu vašoj koži, već sama morska voda može imati i poboljšane kvalitete kože.

Vrlo nekoliko linija za njegu kože koriste morski sastojci koji pomažu koži. Korištenje morskih sastojaka i morske vode za kozmetičke svrhe naziva se talasoterapija i prakticira se tisućama godina.

  Danas sve više i više linija za njegu kože dodaju morske namirnice na svoje proizvode. Nastavite čitati kako biste saznali kako morske biljke i koje proizvode mogu pomoći vašoj koži izgledati mlađe i čvršće.

Morska voda

Započnimo raspravljajući o samoj morskoj vodi. Ne treba čuditi da morska voda prirodno sadrži elemente u tragovima i minerale, ali jeste li znali da naša krvna plazma i morska voda sadrže gotovo identične koncentracije ovih elemenata i minerala? Dva su tako slična da biste mogli staviti bijele krvne stanice iz ljudskog tijela u sterilnu, razrijeđenu morsku vodu, a one bijele krvne stanice nastavit će normalnu funkciju. Morska voda sadrži mnoge minerale koje naša koža treba, uključujući magnezij, kalij, kalcij, selen, natrij i sumpor. Održavanje odgovarajućih mineralnih nivoa u koži važno je za funkciju stanice i zdravu kožu. Osim toga, proizvodi koji sadrže morsku vodu mogu pomoći u ojačavanju barijere kože, zaustaviti suhu kožu i ublažiti kožu.

Pronađite morsku vodu u Phytomer Souffle Marin Cleansing Foaming Cream.

alge

Postoje dvije različite vrste algi-makroalgi kao što su morska trava i alge i microalga koje su mikroskopski pojedinačni organizmi. Ne samo da je alge koje se koriste u njezi kože i kozmetičkih proizvoda, u mnogim kulturama, primjerice uzimaju Japan, alge su također veliki dio kuhinje.

Postoji najmanje 28.000 različitih vrsta algi pronađenih u prirodi, a više od 100 sastojaka iz algi se mogu naći u širokom rasponu proizvoda za njegu kože od seruma do kreme za oči i oko. Alge se čak može naći u proizvodima za kosu za hidrataciju kose.

Svaka različita vrsta algi ima svoje jedinstvene osobine, ali općenito, alge imaju visoku koncentraciju bakra, joda, željeza, magnezija, fosfora, kalija i cinka zajedno s vitaminima A, B, C, D, E i K A što to čini za kožu? Alge vlaže, smiruje i protiv starenja jer pomaže ojačati proizvodnju elastina i kolagena u koži. Vitamini u algama mogu štititi vašu kožu od oštećenja sunca i mogu pomoći u ravnoteži proizvodnje nafte. Smatra se da smeđe alge osvjetljavaju hiperpigmentaciju, dok crvene alge mogu smanjiti crvenilo i natečenost i mogu olakšati osjetljivu kožu. Sveukupno, dodavanje različitih vrsta algi i algi na proizvode za njegu kože pomoći će svim različitim tipovima kože od suhih do masnih do osjetljivih. To je izvrstan sastojak za njegu kože koji traži kada traži novi proizvod za njegu kože.

Pronađite alge u proizvodima kao što su The Body Shop morska krema koja podsjeća na morsku kremi koja je izvrsna za masnu kožu, Dermalogica After Sun Repair koristi alge za ublažavanje kože nakon izlaganja suncu, H2O Plus Aqualibrium morski mineralni piling pomaže u održavanju vaše kože glatko i Clark’s Botanicals Smoothing Marine Krem sadrži ekstrakte algi i oba glatke i vlaži kožu.

Jedan od najpoznatijih proizvoda za njegu kože koji sadrži morsku travu je La Mer krema. Koristeći poznate osobe i rekao da obnavljaju i pomladljaju suhu kožu, ovaj vrlo poznati proizvod sada se prodaje u brojnim različitim formulacijama pa čak i oni ljudi s masnom kožom mogu ga koristiti. Crta sadrži svaku vrstu proizvoda koja vam je potrebna za brigu o vašoj koži s patentiranim “čudesnim bujonom” tvrtke koja sadrži morsku travu.

Kavijar

Kavijar je ribljak ili jaja. S obzirom na kulinarsku delikatesu, ta je hrana također moćan sastojak protiv starenja u proizvodima za njegu kože. Pružanjem hidratacije koži, učvršćivanju i pomažući preobrazivanju kože, riblje jaja mogu pomoći vašoj koži da izgleda mlađe i svjetlije. Pronađite kavijar u Matis Paris Anti-Stress dnevnoj kremi i La Prairie ‘White Caviar’ osvjetljujući serum za oči.

No Replies to "Sastojci mora koji vam donose vašu kožu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    8 + 2 =