Pregled elektrolize – prvi dio

Pregled elektrolize - prvi dio

Prvi posjet

Pitanja mog elektrologa: Moj elektrolozi, Marge, pitao me je niz pitanja o tome koliko dugo sam se bavila neželjenom kosom lica, što radim radi liječenja dlake na licu i zašto mislim da imam dlake na licu. Također je željela znati ima li prošla obiteljska povijest neželjenih dlaka lica.

Kad sam joj rekao da često vosim kosu na licu, ona mi je rekla da uzrokuje depilaciju više dlake na licu jer kad izvadite kosu, to uzrokuje maleni malo krvarenje u korijenu kose koji zapravo hrani usnu kosu ispod.

(Još uvijek moram obaviti svoje istraživanje o ovome.)

Rekla mi je da stvari poput poremećaja štitnjače i poli-cističnih jajnika mogu uzrokovati neželjenu kosu lica.

U prvom posjetu, Marge obično uklanja nekoliko vlasi tako da klijent može vidjeti kako se osjeća, a potom odlučiti. Dakle, kad smo završili razgovor i odgovaramo na pitanja, skočio sam na krevet i Marge mi je pokazao kako su sve iglice sterilne, a ona je govorila o njezinim sanitarnim postupcima. Zatim je obrisala alkohol i još jedan gel na koži kako bi je pripremio.

Stavila je naočale iznad mojih očiju, baš kao i one koje su se koristile u salonu za sunčanje. Šalio sam se onima na kojima su igle skrivene od uplašenih očiju, a ona se nasmijala i rekla mi da je to zato što bismo koristili sjajno svjetlo, a oni su trebali zaštititi oči.

Ja sam vrlo iglom-fobic, a ideja igle ide u svakom od svakog folikula imala sam malo nervozan, ali stvarna prva kosa nije bilo loše!

Osjećali ste da igla ulazi, mogla bi osjetiti da se zagrije, a onda bi bilo gotovo, a Marge bi izvukla kosu. Osjećao se kao dugačak tweeze. Nije zabavno, nije ugodno, ali nije loše.

Nakon što je napravila oko 5 vlasi, ona mi je rekla da je imala 10 minuta besplatno, ako sam htjela napraviti 10 minuta sesije, što sam učinio.

Usredotočila se na moju bradu i pretpostavljala je da je izvadila 15 pojedinih dlačica.

Nakon što smo završili, stavila je neku bojnu lijes na valjak koji zapravo provodi reverznu električnu struju, koja prema Margeu smanjuje bumps, crvenilo i zatvara folikula. Rekla je da mnoge elektrolize preskaču ovaj posljednji korak, ali ona nikad to ne zaboravlja, jer zna da to radi. Zatim je stavila neku neosporinu da spriječi bilo koju bakterijsku bijelu glavu koja se može dogoditi jednostavno dodirujući vašu kožu nakon tretmana.

Postupak nakon njege uključuje 24-satnu upotrebu šminke, hidratantnih sredstava ili bilo čega na vašoj koži. Također ne biste trebali dodirivati ​​kožu koja je primila liječenje.

Marge mi je rekla da će se idealno vratiti unutar 3 tjedna od posljednjeg tretmana zbog različitih faza rasta kose. Rekla je da se preporučuje svaki tjedan ili dva, ako mi dopušta proračun. Odlučio sam pokušati dva puta mjesečno raspored.

Dok elektroliza košta različite iznose svugdje, moja klinika naplaćuje sljedeće:

  • 15 minuta - 20 dolara
  • 30 minuta - 35 dolara
  • 45 minuta - 45 dolara
  • 60 minuta - 60 dolara

Također mi je rekla da bismo mogli rezervirati ono što smo mislili da bih mogao tolerirati, a ako sam imao dovoljno, mogao bih se odreći i samo platiti za vrijeme koje smo radili.

Otišao sam s crvenom bradom, koja je bila pomalo gruba, ali u roku od 2 sata, moja je koža bila u redu. To je dulje nego što je Marge rekao da će trajati, ali imam prilično osjetljivu kožu, a kad bih voskao kožu, ostat će crvena za 12 sati.

Znam da ću morati rezervirati samo noćne sastanke i odspavati crvenilo.

No Replies to "Pregled elektrolize - prvi dio"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    55 + = 65