Najbolji proračunski proizvodi koji će smanjiti pore

Najbolji proračunski proizvodi koji će smanjiti pore

Poštovani stil proračuna,

Imam ogromne pore. Poput ogroman. Nemam puno problema s aknama, a zapravo mi koža postaje prilično suha, posebno zimi. Imala bih dobru kožu, osim činjenice da mi nos izgleda kao jagoda. Što mogu učiniti kako bih popravio situaciju?

Hvala,

Heather M.

Dragi Heather,

Imam dobre vijesti i loše vijesti. Loše vijesti prvo: nema apsolutno ništa što možete učiniti kako biste smanjili svoje pore, a kako se izraz odnosi, svatko tko vam drugačije govori jest nešto prodaje.

Dobra vijest je da postoji mnogo toga što možete učiniti da biste napravili pore izgled manje - iu ljepoti, nastupi su stvarnost.

Budući da ste spomenuli da imate suhu kožu kao i velike pore, pretpostavljam da imate kombinaciju kože. Ako je tako, dobrodošli u moje osobno mučenje. Poteškoća s kombinacijom kože je da morate očistiti vašu kožu, ne prekomjerno sušiti i vlažiti je, bez začepljenja onih pore koje ste pažljivo očistili.

Imamo izvrsne savjete o tome kako smanjiti pojavu velikih pore, ali prva i najvažnija stvar koju treba znati jest da nikad ne biste trebali stisnuti pore. Zadovoljno je, ali u konačnici to će samo pogoršati situaciju oštećivanjem pore i prisiljavajući prljavštinu i ulje dublje u vašu kožu. Ključ je dopustiti da proizvodi rade za vas.

Prvi korak je odabrati dobar čišćenje. Mnogi stručnjaci preporučuju gel-based čišćenje za kombinaciju kože.

Ako su vam nos, čelo i brada još uvijek masni, možete isprobati toner ili astringent - ali ne osjećate da morate koristiti te proizvode ako čišćenje već suši vašu kožu. Također volim koristiti proizvod koji se ne smije nositi sa salicilnom kiselinom kad mi se pore jako trude. Pomaže u brzini prometa ćelija i ljuštenja kože.

Sljedeći korak u vašoj svakodnevnoj rutini hidratizira se. Želite proizvod bez ulja, tako da ne dodate u stanje sjaja.

To je za svakodnevni proces. Sada za moj omiljeni dio: na tjednoj osnovi, pokušajte ili pore ili traka glinena maska. Na obje kategorije ima puno velikih proizvoda, ali moja trenutna omiljena su Biore Pore Strips i Kiss My Face Pore Shrink Deep Cleansing Mask.

Neki stručnjaci za ljepotu preporučit će i retinoid, ali ne osobno im se sviđa, jer oni imaju tendenciju da crvenu kožu. Moj osjećaj je da, ako moram birati između nekoliko vidljivih pore i bora i crvene kože, ja ću uzeti pore i bore. Lakše je pokriti.

Govoreći o tome, ako već ne koristite primer, vrijedi ga dati. Koristim jedan umjesto temelja ili zatamnjenim hidratantnim tijelom većina dana, i nađi prema to radi čuda maskirati pore i stvoriti prirodni izgled. Također možete isprobati jednu od novih BB krema koje poplave tržište.

Konačno, spominjem u prolazu da mi je estetičar rekao prije nekoliko godina da, ako prestanem piti kofein, moje pore će izgledati bolje. Nemam pojma je li to istina jer bih radije imala pore dovoljno velik da progutaju planete nego da se odreknem kave.

PRIORITETI.

U svakom slučaju, do trenutka kada ste gotovi s revidiranom rutinom, nije bitno da zapravo ne možete smanjiti pore. Nitko neće moći reći razliku.

No Replies to "Najbolji proračunski proizvodi koji će smanjiti pore"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 13 = 15