Karakteristike suhe kože

Karakteristike suhe kože

Ako imate suhu kožu, možete primijetiti da je vaša koža obično zategnuta i možda čak i prljavša. Vaši pore su gotovo neprimjetljivi. Nakon što operete kožu, možete osjetiti kako ga zamoli za vlagom. Ljudi sa suhom kožom često se bave više površinskih bora i fine linije od onih s kombinacijom na masnu kožu zbog dehidracije. Ne samo da trebate ujutro prati, tonirati i hidratizirati, nego biste trebali biti sigurni da ćete to učiniti i noću.

Kada tražite toner, pazite da ne kupujete astringent koji je napravljen posebno za masnu kožu jer će vam koža ostati suha. Vidjet ćete određene noćne moisturizers na tržištu, ali ako imate veliku moisturizer tijekom dana, ne treba razbiti na zasebnom noćnom proizvodu.

Ovdje je izvrstan režim za njegu kože od tri koraka za suhu kožu.

Boscia: umirujuće krema za čišćenje
Krema za čišćenje su uvijek veliki izbor za suhu kožu. Za razliku od pjene ili gel čišćenja, to će jednostavno očistiti vašu kožu bez uklanjanja ulja s vašeg lica. S sastojcima poput kamilice, korijena mrkve, Jojoba list i willowherb koža će biti umirena, hranjena i zaštićena od ranih znakova starenja.

Boscia: Balansiranje tonik lica
Mnoge žene s suhom kožom skeptični su za tonere. Ovaj toner će hraniti i ublažiti vašu kožu vodom od lavande i aminokiselinama namijenjenima održavanju i povećanju vlage.

Dodatnim antioksidansima i anti-nadražujućim sredstvima, vaša koža će biti glatka, meka i nadražujuća. Nanesite na pamučnu kuglu ili jastučić i utrljajte lice u kružnom kretanju.

Boscia: Vital Daily Moisture SPF 15
Ovo je sjajna krema za sunčanje s zaštitom od sunca. Ne zaboravite primijeniti dodatni krema za sunčanje dok dan prolazi.

S Willowherbom, listom jojobe, vinskim kvascem i morskim kompleksom vaša će koža dobiti potrebnu vlagu kao i zaštitu od preranog starenja.

No Replies to "Karakteristike suhe kože"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    8 + 1 =