eos krema za brijanje – Pregled ovog popularnog brenda – insightyv.com

eos krema za brijanje – Pregled ovog popularnog brenda

Brijanje je nužnost, a ne izbor, za većinu žena. Ali možete se susresti sa svim vrstama kožnih problema od brijanja. Možda dobijete šiške i rezove od brijanja. Ili pjena krema za brijanje, koju koristite, suši vašu kožu umjesto da ga hidratrira. Da biste dobili blisku, glatku i učinkovitu brijetu, preporučujemo korištenje eos brijanja.

eos Ultra Moisturizing Cream za brijanje je ultra hidratantna krema za brijanje koja se može koristiti na mokroj ili suhoj koži.

Nećete dobiti nikakvu pjenušavu akciju od ove krema, ali njegova konzistencija poput losiona ostavlja kožu mekom i hidratiziranom, za razliku od pjene koja se brijeva za sušenje.

O eos krema za brijanje:

eos krema za brijanje donosi popularni brand eos – Evolution of Smooth – isti brand koji čini kultne sfere s balzama za usne koje se mogu naći u drogerijama i online svugdje.

Krema za brijanje dolazi u tri mirisa: Vanilla Bliss, Malina juha i lavina Jasmine. Krema dolazi u bocu od 7 tekućih unci i košta oko 7,50 dolara na Amazonu. Može se koristiti mokro ili suho, što je izvrsno za one promjene u zadnjim satima koje zahtijevaju brzi brijanje. Proizvod ispire proizvod kao losion, a dobre tri pumpe pružaju dovoljno proizvoda za jednu nogu.

Krema za brijanje je bez ftalata i bez glutena. Formuliran je prirodnim shea maslacem, zelenim čajem, sjemenom od grožđa, aloe i zobnim ekstraktima te vitaminima B3, C i E.

Ovi sastojci umiruju i vlaže kožu. Uz sprečavanje noktiju, rezova i hrskavica, eos krema za brijanje također djeluje na sjaj i ravnomjeran ton kože, a čak i pruža 24 sata hidratacije.

Stvari koje volimo:

 • Miris. Pregledali smo krema za brijanje Lavender Jasmine, koja miris tako lijepo. Vrlo je mirisno, ali ima čisti, prirodni miris. Nema kemijski prevladavajućeg mirisa.
 • Vlažnost. Znaš li kako se koža osjeća kao da je suha osušena nakon što koristite pjenu za brijanje? Ova krema za brijanje daje vašoj koži potpuno suprotan osjećaj. Cokoglicerid, izveden iz kokosovog ulja, glicerina i zobenog brašna, koji su svi agensi za vlaženje, pojavljuju se rano na popisu sastojaka. Još uvijek preporučujemo da nakon toga nanesete hidratantnu kremu.
 • Formula. Koliko puta ste željeli nositi slatku suknju, ali nemate vremena za skok u tuširanje za brzo brijanje? Ova sposobnost krema da se koristi mokro ili suho je tako veliki bonus. Svakako vam štedi veliku gnjavažu da ćete morati ući u kupaonicu ako se odlučite za brijanje u letu.
 • Cijena. Iako cijena nije najniža na tržištu, formula i hidratantne pogodnosti, sve u jednom proizvodu, čine ga sjajan način za mazanje kože tijekom brijanja. Budući da za neke ljude ovaj proizvod dovoljno hidratizira da ne mora koristiti posebnu krema za hidratantu nakon tuširanja, cijena je svakako isplata. Za mnoge, to može biti 2 u 1 proizvod.

Stvari o kojima nismo ludi:

 • Mislimo da se to ne kvalificira kao nešto što nam se ne sviđa o proizvodu, ali njegova je dosljednost tako različita od bilo čega što smo ikada koristili da je trebalo malo vremena da raste za nas. Korištenje suha bila je pomalo zastrašujuća, ali dobro je radila, srećom.

  Konačne misli:

  Doći ćete do ove kreme za brijanje, umjesto vašeg pouzdanog kantena od Skintimate zbog mirisa i koliko dobro osjeća vašu kožu.

  eos krema za brijanje miris izvrsno, a proizvod nam preporučujemo. To je proizvod koji vam uistinu daje vaš dolar vrijedan budući da vam pomaže da se približite i udari bez brijanja dok duboko vlaži kožu. Osim toga, ne možete nadmašiti činjenicu da se može koristiti na mokroj ili suhoj koži.

  Objavljivanje: Pregled uzoraka je dostavio proizvođač. Više informacija potražite u našoj etickoj politici.

  No Replies to "eos krema za brijanje - Pregled ovog popularnog brenda"

   Leave a reply

   Your email address will not be published.