8 najboljih maski za lice koje će kupiti za masnu kožu 2018. godine

Predani smo istraživanju, testiranju i preporučivanju najboljih proizvoda. Možemo primati provizije od kupnji nakon posjećivanja veza unutar našeg sadržaja. Saznajte više o našem postupak pregleda. 

Maske za lice potpuno imaju trenutak. Od maski životinjskih listova do uklonjenih svjetlucavih maski, u ovoj buzzičnoj kategoriji za njegu nema puno toga. No, s velikim brojem maski na tržištu i svim hiper-proizvodima oko noviteta, teško je riješiti ono što stvarno funkcionira u odnosu na ono što čini za dobru selfie. A ako imate masnu kožu, znate da se slathering na bilo koji maska ​​neće učiniti. Potrebno vam je nešto posebno formulirano za vašu vrstu kože.

Zato smo napravili neke kopanje i pronašli najbolje maske za pomoć masnoj koži - bez obzira imate li akne, osjetljivu ili potrebnu neku hidrataciju. Pročitajte kako biste pronašli najbolje maske za masnu kožu koja vam odgovara vašim potrebama.

Ovaj proizvod je kult omiljen na internetu, i za dobar razlog. Maska je napravljena od blata zajedno s mineralima poput magnezija, kalcija, sumpora, bromida, joda, natrija, cinka i kalija koji pomažu u uklanjanju mjehura. Ova maska ​​ublažava ulja i uklanja mrtvu kožu kako bi ostavila jasan, ravnomjerniji ton. No, umjesto da skidate kožu i ostavljajući je da se osjeća tijesno, formuliran je shea maslacem, aloe vera i uljem jojobe za hidrataciju.

Postoji više od 2.000 recenzija s pet zvjezdica na Amazonu koji pohvaljuju ovaj proizvod. Jedan recenzent je rekao: "Imam osjetljivu kožu i obično su skeptični da isprobam proizvode kože, ali ove su stvari uklonile sve masne nakupine i mitesere na licu bez prekomjernog sušenja".

No Replies to "8 najboljih maski za lice koje će kupiti za masnu kožu 2018. godine"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    9 + 1 =