7 najboljih sredstava za čišćenje koje će se kupiti za kombiniranu kožu 2018. godine

Predani smo istraživanju, testiranju i preporučivanju najboljih proizvoda. Možemo primati provizije od kupnji nakon posjećivanja veza unutar našeg sadržaja. Saznajte više o našem postupak pregleda. 

Kada vaša koža ima samo jedan problem, kao što je suvišna proizvodnja ulja ili suhe zakrpe, lako je utvrditi koji proizvodi rade najbolje za vas. Kada imate i masnu i suhu kožu, onda kada stvari postaju izazovne. Kombinirana koža u osnovi znači da imate dva ili više problema (tako zgodan, znamo), a oba su pitanja jednako opsjednuta.

Nisu svi sredstva za čišćenje raditi za vašu kožu jer vam je potrebna tako sofisticirana ravnoteža. Neki bi mogli nadvladati vaše masne dijelove, a drugi možda neće biti dovoljno jaki da hidratiziraju i glatke vaše suhe dijelove, što dovodi do više problema umjesto da ih riješe. Ne zaboravimo da se i akne mogu baciti u tu mješavinu. Umjesto da samo prihvatite tu kombinaciju kože uvijek će vam biti problem, možete potražiti sredstva za čišćenje koja rješavaju oba problema i posebno su formulirana za kombinaciju kože.

Pročitajte kako biste saznali više o najboljim sredstvima za čišćenje kože koja vam se trenutno može kupiti.

FILOZOFIJA Purity Made Simple Cleanser

Zahvaljujući Sephori

Kombinacija kože može biti lukav jer uvijek postoji više od jednog problema za rješavanje. Filozofija je stvorila ovaj sredstvo za čišćenje za višezadaćanje čak i za najsloženiju kožu. To nježno čisti, tako da nije previše oštra za one s osjetljivom kožom. Istodobno, također izglađuje, uklanja šminku i ekstrahira prljavštinu iz vaših pore. Ekstrakti prirodnog ulja također pomažu u ravnoteži i ravnoteži vaše kože radi jasnijeg tena.

Ovaj proizvod ima više od 8.000 recenzija s pet zvjezdica na Sephori, a brand ga pozicionira kao najbolji sredstvo za čišćenje lica u Americi. Marka predlaže da koristite ovo ujutro i noću ako imate kombinaciju kože, pratite svoje omiljene hidratantne kreme i druge potrebne proizvode, poput seruma ili krema za sunčanje.
Više »

No Replies to "7 najboljih sredstava za čišćenje koje će se kupiti za kombiniranu kožu 2018. godine"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    69 − 64 =