7 najboljih seruma lica ispod 30 dolara za kupnju 2018. godine

Predani smo istraživanju, testiranju i preporučivanju najboljih proizvoda. Možemo primati provizije od kupnji nakon posjećivanja veza unutar našeg sadržaja. Saznajte više o našempostupak pregleda.

Kada je u pitanju stvaranje skincarnih rutina koja radi za vaše osobne potrebe, postoji više od toga nego samo pranje lica s osnovnim sredstvom za čišćenje ili uklanjanje šminke i nanošenja vlage danju i noću. Dodavanje proizvoda kao što su toneri, ulja za lice i maske korisni su za ciljanje specifičnih problema vezanih uz njegu kože. Serumi su također važan korak za dodavanje u dnevnu rutinu. Primjena seruma odmah nakon čišćenja, ali prije vlaženja može pomoći u isporuci aktivnih sastojaka izravno u kožu.

Unatoč visokim cjenovnim cijenama toliko marki dizajnerskih proizvoda za njegu, postoji mnogo pristupačnih i učinkovitih serumskih opcija na tržištu. Dobra koža ne bi trebala biti nemoguća, a tu dolaze i ti serumi koji su pogodni za proračun, a svi za manje od 30 dolara.

Pročitajte kako biste saznali više o najboljim serumima lica ispod 30 USD.

Za svakoga tko želi dodati malo dodatnog sjaja na kožu (a tko ne?), Pribavljanje dobrog vitamina C seruma je jednostavan prvi korak. Vitamin C je antioksidans pa pomaže koži borbu protiv slobodnih radikala uzrokovanih onečišćenjem. To pomaže koži izgledati čisto, sjajnije i ravnomjernije. Hijaluronska kiselina - važan sastojak koji je uključen u vašu rutinu bez obzira na vrstu kože - dodaje se kako bi pomogao u promicanju vlažnosti kože kako bi se održala hidratacijom.

OZNaturals Serum lica vitamina C formuliran je hladno prešanim sastojcima kako bi ih čist i učinkovitiji kada se primjenjuju na kožu. Samo uzmite kapaljku i nanesite nekoliko kapi u vaše ruke i premjestite serum u kožu. Recenzenti tvrde da imaju poboljšanje u hiperpigmentaciji i ožiljcima pri korištenju ovog seruma.

No Replies to "7 najboljih seruma lica ispod 30 dolara za kupnju 2018. godine"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 4 = 1